• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar karpel tünel olan var mı, ellerde uyuşma 😵‍💫
Evet bende vardı meslek hastalığı maalesef ama gebeliğin bazı dönemlerinde atak şeklinde parmak uçlarımdan bileğime kadar dakikalık uyuşup geçiyor , tuz tüketimini aza indirmek ,eli sürekli aynı pozisyonda tutmamak , falan azaltıyor bana hareket önermişti doktor onları yapabiliyorum tek şu an

Ya çok doğru söylüyorsunuz gerçekten hiç bir şey bilmemek okumamak çok daha iyi. malesef çok şey yaşadıkça araştırmak bilmek en kötüsü. Sizin kaçıncı haftada 3.7 çıktı ?
Benim 15. Haftada 37 çıktı 🤷🏻‍♀️ ama bakıyorum grupta çok kişi yaşıyor aynı haftalarda. Demek ki normal diyorum. İnşallah sağlıkla, zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza 🙏🏻

Kızlar çok saçma ama sol göğsüm sağdan daha çok acıyor. Başlarda bornoz giyerken değse acırdı ya da kıyafet. Şimdi de öyle 😢
Benim de bir ara bir göğsüm diğerine göre aşırı kötü acıyordu, dayanamıyordum bir ara. Normal sanırım.

Ben çoktan yüzükleri çıkardım eşim çıkar dedi baktım parmaklar şişip kızarıyor gerek yok dedik yani ilerde çıkmaz falan😂
😂😂 ben de evde duşa girince zorlayıp çıkaracağım attık
+++ olarak geri dönüşü olmakta 😂

Benimde bugün zorladı artık 🥺
Parmaklara özgürlük 😂
Çıkartalım madem artık. Aslında ben yüzük çok severim hep de takarım ama olmuyor yani 🙈🙈

Bizde de aynı durumla cnm mutfak dolplarimi boyadı eşim üstüne cila atti boya kokmalı ama cila baya koktu gece gündüz açık tuttuk camları kasımda da inşallah badana yapcak eşim çok sknti olmaz Allah in izniyle ilk kızımda araba parçası yapan fabrika calsiyirdum kaucuk o kadar kötü kokuyordu ki şükür skntimz yök
Çok şükür yok ne olucakki camlar açılınca 1 güne kokuda kalmadü

Kızlar 15+6 daki videodan ss aldım 😂😂 erkek bu diyen var mı 😂😂
IMG_3105.webp
IMG_3104.webp

Back
X