Ahhhh keşke keşke keşke. Ben de hala tık yokKızlar günaydın hareketleri hissetmeye başladınız mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhhh keşke keşke keşke. Ben de hala tık yokKızlar günaydın hareketleri hissetmeye başladınız mı![]()
yaa benimde öyle o kadar heyecanlıyım ki henüz 17. haftamdayım biz 20yi geçelim 6.ya yaklaşalım öyle bir şeyler alacağım şu zamana kadar sadece bebek arabası aldımDoktor da artık yanılmayız ama sen yine de kız alışverişi yapma dedioyyyy nasıl güzel şeyler alcam minnoşuma
saçlarını da uzatcam inşallah aynı model yapcam kuzumla bana
hayallerim böyle
![]()

Sizin şu an kaçıncı haftadaAhhhh keşke keşke keşke. Ben de hala tık yoksanırım benim karnımın için fazla büyük ve kalın
![]()
Ben kıyafet almaya başladımyaa benimde öyle o kadar heyecanlıyım ki henüz 17. haftamdayım biz 20yi geçelim 6.ya yaklaşalım öyle bir şeyler alacağım şu zamana kadar sadece bebek arabası aldım![]()
Bebekse eğer seni nasıl uyandırmış kuzum bu kasılmaları ben hiç anlamadım..ama şükür bebek iyi korkulacak bir durum olsaydı doktor söylerdiKızlar günaydın. Gece 2 de kasılmayla uyandım. Karnım yine bi sağa bi sola yamuldu. 5-6 kere yaşadım. Sabah 7 de acile gittim nst ye bağladılar az bi sancım çıktı. Kendi doktoruma gözükemedim o saat 11 de gelecekmiş. Bekleyemedim Başka doktor baktı bebek iyiymiş. Kasılmam için progestan verdi. Kendi doktoruma sormadan kullanmak istemiyorum. Magnezyum kullan dedi bi de. Çıkan sancı önemli miktarda değil hissettiğin bebek muhtemelen dedi.
Canım çok geçmiş olsunKızlar günaydın. Gece 2 de kasılmayla uyandım. Karnım yine bi sağa bi sola yamuldu. 5-6 kere yaşadım. Sabah 7 de acile gittim nst ye bağladılar az bi sancım çıktı. Kendi doktoruma gözükemedim o saat 11 de gelecekmiş. Bekleyemedim Başka doktor baktı bebek iyiymiş. Kasılmam için progestan verdi. Kendi doktoruma sormadan kullanmak istemiyorum. Magnezyum kullan dedi bi de. Çıkan sancı önemli miktarda değil hissettiğin bebek muhtemelen dedi.
Geçmiş olsun canım kasılma olayı çok farklı bir olay en iyi seni takip eden doktorun detaylı bilgiyi verir ne yapman gerektiğini de söyler![]()
Şiddetli değildi ilk kuzum wc çıktım yamukluk oluştu gerilme hissiyle adet sancısı gibi ağrı da oldu hafif. O da olunca korktum 5-6 kere tekrarlayınca korktum iyice. Şu an hiçbir sıkıntı yok ama . Arıycam kendi doktorumu da birazdan progestanı sorucam.Günaydın kuzum, Allah Allah o kadar şiddetli miydi ki uyandın. Ama benim bildiğim de bebek sağa sola giderken karın yamuluyor. Doktorunla da telefonla görüş istersen kuzum
Sen büyük birşeyi almışsınyaa benimde öyle o kadar heyecanlıyım ki henüz 17. haftamdayım biz 20yi geçelim 6.ya yaklaşalım öyle bir şeyler alacağım şu zamana kadar sadece bebek arabası aldım![]()
19.haftadayım kuzumSizin şu an kaçıncı haftada![]()
Çok şükür ki bir sorun yok kuzumŞiddetli değildi ilk kuzum wc çıktım yamukluk oluştu gerilme hissiyle adet sancısı gibi ağrı da oldu hafif. O da olunca korktum 5-6 kere tekrarlayınca korktum iyice. Şu an hiçbir sıkıntı yok ama . Arıycam kendi doktorumu da birazdan progestanı sorucam.
Cybex tercih ettim kuzum ben bu model birde puseti çok hafif kolay katlanıyorSen büyük birşeyi almışsınne aldın kuzum
Amin canım bende çok beğendimGüle güle kullan kuzum çok güzel![]()
Güle güle kullansın kuzum
Ay bu doğum ve doğum sonrası için mi.Sabahlığım geldi kollarına bayıldım![]()
Aynen her ikisi için aldımAy bu doğum ve doğum sonrası için mi.![]()
BEnim çok bilgim yok. Ama ben de puset de takılabilen bir şey olsun ve hafif kolay katlanır bir şey olsun istiyorum. gülze güle kullanın bu arada çok şıkmış.
ahhahaha evet kirlenir doğru ama bunların kumaşları silinebilir temizlenebilir oluyor siyahlarda tozu vs çok belli ediyor kiGüle güle kullansın kuzumben de bu renklere bakıyorum eşim diyor kirlenir bu
sen nerde yaşadığını unuttun herhalde
burası çok tozlu bir il
![]()
Siyah hiç istemiyorum yaaaa zaten. Ben renkli şeyler severimahhahaha evet kirlenir doğru ama bunların kumaşları silinebilir temizlenebilir oluyor siyahlarda tozu vs çok belli ediyor ki![]()