- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Yaaa bende çok diyorum . Şunlara şunlara karışılırsa diye çok geriliyorum, sinir olurum yorum yapılmasına diyorum mesela. Bana dediği şey hep ‘ sen bir şeyler olmadan aşırı evham yapıyorsun ortada hiçbir sorun yokken niye böylesin’ diyo. Ortada bi sorun olmasın diye böyleyim zaten , bu sorunları yaşarsak ben çok kırıcı olurum , olmak istemiyorum diyorum. Ama çoğu zaman abartan benim ona göreHmm dolup gelmiş gibi haklısın. Kuzum eşinle konuşmalısın. Tatlı tatlı. Eşimizi asıl seven kişi bizleriz. Anneleri zaten evlat diye seviyor. Biz tanıyıp seviyoruz. O yüzden biz onlar için daha kıymetliyiz. Arayı hep sıcak tutmak lazım eşlerimizleben direk söylemek istediklerimi eşime söylüyorum bak böyle yapmalisınlar şöyle olmasın vs diye. Eşim uyarıyor baktı yapıyorlar bu sefer daha sert uyarıyor. Ben hamile kalır kalmaz uyardı zaten kimse bize karışmasın ve bi şey söylemesin diye özellikle. Söyletmez de biliyorum. Ama hep baştan daha çocuk yokken ben hep anlattım böyle olmalı şöyle olmalı diye. Yani hazırlamıştım ortamı
![]()