Ahhhh ahhh zamanında aldığım skechers laaaar ahhhh! En sevdiğim ayakkabıdır. En son geçen sene 1000e aldım şimdi 2500 olduBebeğim bu normalde yurtdışına özel bir Cuma. Şükran gününden sonra gelen ilk Cuma gününe Black Friday diyorlar. Noel için alışverişlerin başlangıcını temsil ediyor. Bizim ülkemizde bundan faydalanıyor. 24 Kasım Cuma günü olluyor bu indirimler ama bazı markalar 2-3 gün sürdürebiliyor. Bazıları ise o güne özel yapıyor cidden aşırı uyguna Skechers ayakkabı almıştım zamanında hatırlıyorum.
Kuzum ben graco aldim eğer ki anakucagi da içinde olsun dersen joie alabilirsin alt açmanın yanındaki ana kucağı özellikleri ikisininde çok benzer titreşim veriyor pedi gracoda ek olarak gece lambasi ve beyaz gürültü veren kutusu var full file olması da avantajKızlar park yatak önerileriniz neler? Ona da bakacağım? Şunu al dediğiniz bir park yatak varsa bana söyleyin lütfen
Açıkçası alt değiştirmeyi orada yapacağımı sanmıyorum kuzum. Hangi özelliklilere bakarak almalıyız kuzum pekiKuzum ben graco aldim eğer ki anakucagi da içinde olsun dersen joie alabilirsin alt açmanın yanındaki ana kucağı özellikleri ikisininde çok benzer titreşim veriyor pedi gracoda ek olarak gece lambasi ve beyaz gürültü veren kutusu var full file olması da avantaj
Benim belim kopuyordu desem yeridir alt açarken ve banyo sonrası bebeği giydirirken eğilmek gerçekten zor geldi bana o yüzden sık sık kullanacagimi düşünüyorum birde özellikle yanları yüksek alt açması olan model baktım bebekler dönebiliyor ya daha korumalı geldi, bence ölçü olarak 70x100ler çok büyük odalar arası geçiş için zor olur diye daha kibar ve küçük model bakmıştım zaten en fazla 2 sene yatar içinde. Full file olmasını istedim hem hava akışı için hemde dışardan gorebilmem için. Anne yani olsun istersen bu modeller uygun olmayacaktir senin için benim için tercih sebebi değildi. Pedi gerçekten yumuşacık ve daha kalın diğerlerine göre mesela elledigimde tahtayı hissediyordum ama bunda yumuşak. Bazı Park yataklar aparatı var beşik gibi sallanıyor o benim hoşuma gitmiyor eger sen istersen o modellere de bakabilirsin. Aklıma bunlar geldi kuzumAçıkçası alt değiştirmeyi orada yapacağımı sanmıyorum kuzum. Hangi özelliklilere bakarak almalıyız kuzum peki
Doğum yapan arkadaşıma sordum koltuktan dedi Braun bende onu alıcamKızlar hangi ateş ölçer daha doğru kulaktan mi temassız mi koltuk alti mi
Kuzum ben anne yanı istiyorumBenim belim kopuyordu desem yeridir alt açarken ve banyo sonrası bebeği giydirirken eğilmek gerçekten zor geldi bana o yüzden sık sık kullanacagimi düşünüyorum birde özellikle yanları yüksek alt açması olan model baktım bebekler dönebiliyor ya daha korumalı geldi, bence ölçü olarak 70x100ler çok büyük odalar arası geçiş için zor olur diye daha kibar ve küçük model bakmıştım zaten en fazla 2 sene yatar içinde. Full file olmasını istedim hem hava akışı için hemde dışardan gorebilmem için. Anne yani olsun istersen bu modeller uygun olmayacaktir senin için benim için tercih sebebi değildi. Pedi gerçekten yumuşacık ve daha kalın diğerlerine göre mesela elledigimde tahtayı hissediyordum ama bunda yumuşak. Bazı Park yataklar aparatı var beşik gibi sallanıyor o benim hoşuma gitmiyor eger sen istersen o modellere de bakabilirsin. Aklıma bunlar geldi kuzum
Bişey daha aklıma geldiKuzum ben anne yanı istiyorumama bu dediklerini de dikkate alacağım
Teşekkür ederim canımDoğum yapan arkadaşıma sordum koltuktan dedi Braun bende onu alıcam
Bana hafif olarak baslayabilirsin 3. Aydan sonra demişti, şuanda 18+4 oldum,bu hafta 1saate yakın yaptim ama bacaklarımi ağritmisim o an farketmedim sıkıntı olur mu ki dedim aslında esniyor aciliyor . Çok da iyi hissettiriyor hafif hafif deva edeyim diyorum sona doğru sıklastiirrim insKuzum ben yapmıyorum rahim ağzı uzunlugum 33-35 arası değişiyor birde önceki doğumdan üç ay sonra hamile kaldım riske atamam o yüzden doğum haftasında ancak baslayabilirim egzersizlere benim doktorum 18. Haftadan sonra başlayın diyor ama bana şuan için izin vermedi
Tamam kuzumBişey daha aklıma geldieltim Pierre Cardin marka park yatak kullanıyor onda fermuar var canım bebek emekleme döneminde girip çıksın diye ama hemencecik yırtıldı o yüzden bana fermuarlı alma demişti
Park yatak olarak soruyorsan anne yanı olanların bi kenarı asansörlü aşağı inip kalkabiliyor canımBenim anlamadığım bu var mesela anne yanı olub olmadığını nasıl anlıcam ben odadan odaya taşımıcam yatağı bana bir tek geceler lazım olucak
Aaa öylemi o zaman asansör varsa demek anne yanı olarak kullana bilicem demekPark yatak olarak soruyorsan anne yanı olanların bi kenarı asansörlü aşağı inip kalkabiliyor canım
Ama kenarını indirince senin yatağınla hemen hemen aynı hizada kalıyor mu onun ölçüsüne de dikkat etmen lazım canımAaa öylemi o zaman asansör varsa demek anne yanı olarak kullana bilicem demek
O zaman ölçmem lazım almadan önce iyiki dedin canımAma kenarını indirince senin yatağınla hemen hemen aynı hizada kalıyor mu onun ölçüsüne de dikkat etmen lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?