2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ahhhh ahhh zamanında aldığım skechers laaaar ahhhh! En sevdiğim ayakkabıdır. En son geçen sene 1000e aldım şimdi 2500 oldu

Kızlar park yatak önerileriniz neler? Ona da bakacağım? Şunu al dediğiniz bir park yatak varsa bana söyleyin lütfen
Kuzum ben graco aldim eğer ki anakucagi da içinde olsun dersen joie alabilirsin alt açmanın yanındaki ana kucağı özellikleri ikisininde çok benzer titreşim veriyor pedi gracoda ek olarak gece lambasi ve beyaz gürültü veren kutusu var full file olması da avantaj

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-01-09-00-34-396_com.android.chrome-edit.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-11-01-09-00-18-070_com.android.chrome-edit.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 55
Açıkçası alt değiştirmeyi orada yapacağımı sanmıyorum kuzum. Hangi özelliklilere bakarak almalıyız kuzum peki

Açıkçası alt değiştirmeyi orada yapacağımı sanmıyorum kuzum. Hangi özelliklilere bakarak almalıyız kuzum peki
Benim belim kopuyordu desem yeridir alt açarken ve banyo sonrası bebeği giydirirken eğilmek gerçekten zor geldi bana o yüzden sık sık kullanacagimi düşünüyorum birde özellikle yanları yüksek alt açması olan model baktım bebekler dönebiliyor ya daha korumalı geldi, bence ölçü olarak 70x100ler çok büyük odalar arası geçiş için zor olur diye daha kibar ve küçük model bakmıştım zaten en fazla 2 sene yatar içinde. Full file olmasını istedim hem hava akışı için hemde dışardan gorebilmem için. Anne yani olsun istersen bu modeller uygun olmayacaktir senin için benim için tercih sebebi değildi. Pedi gerçekten yumuşacık ve daha kalın diğerlerine göre mesela elledigimde tahtayı hissediyordum ama bunda yumuşak. Bazı Park yataklar aparatı var beşik gibi sallanıyor o benim hoşuma gitmiyor eger sen istersen o modellere de bakabilirsin. Aklıma bunlar geldi kuzum

Detaylı ultrason yaptıran var mı ?? Fiyat ve memnuniyet açısından yazabilirsiniz çok sevinirim

Kuzum ben anne yanı istiyorum ama bu dediklerini de dikkate alacağım

Bana hafif olarak baslayabilirsin 3. Aydan sonra demişti, şuanda 18+4 oldum,bu hafta 1saate yakın yaptim ama bacaklarımi ağritmisim o an farketmedim sıkıntı olur mu ki dedim aslında esniyor aciliyor . Çok da iyi hissettiriyor hafif hafif deva edeyim diyorum sona doğru sıklastiirrim ins

Bişey daha aklıma geldi eltim Pierre Cardin marka park yatak kullanıyor onda fermuar var canım bebek emekleme döneminde girip çıksın diye ama hemencecik yırtıldı o yüzden bana fermuarlı alma demişti
Tamam kuzum ben aşkında yoyko nun 8 in 1 mi öyle bir yatağı var ya onu beğendim. Ama acaba pahalı mı? Mesela Kraft 2900 ken yoyko 4800 falan

Benim anlamadığım bu var mesela anne yanı olub olmadığını nasıl anlıcam ben odadan odaya taşımıcam yatağı bana bir tek geceler lazım olucak

Benim anlamadığım bu var mesela anne yanı olub olmadığını nasıl anlıcam ben odadan odaya taşımıcam yatağı bana bir tek geceler lazım olucak
Park yatak olarak soruyorsan anne yanı olanların bi kenarı asansörlü aşağı inip kalkabiliyor canım

Philips avent in göğüs kalkanı aldım ben kizlar, yara olmasa bile ilk aylar emzirdikten sonra lansinohun göğüs ucu kremini ya da zeytinyağını sürüp hava almasını sağlayım diyorum , gümüş kapağı da baktım yara olacak gibi ozaman alıyım dedim sizce önce mi almaliyim,?

Kızlar dün doktora da gebe okulundaki ebeye de karindaki toplanmayı sordum kasılma değilmis rahatlayabiliriz toplanan bebekmis kendini gerdigi zaman oyle sertlesme olurmus veya rahım gerilirmis bebek buyudugu icin ebe kasılmayıda anlattı kasiklardan başlarmış adet sancisi gibi ve bütün karnı gerermis bi noktayi degil sonrasinda da bele vurarmis Rabbim zamani gelince yasamamizi nasip etsin insallaaaah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…