Kuzum ben bunu almak istiyordum sadece kahverengi tükenmiş malesef bilmiyorum ya alayımmıFiyat da uygun ya.Niqu Eki Görüntüle 3327471 kuzum ön satış açılmış sen bekliyorum diyordunEki Görüntüle 3327474
canımmmmm çok teşekkür ederimKuzum anne yani şöyle olmuyor asansör sistemi oluyor bazilarinda yatakla sıfırlanıyor bunu yine yatağının yanına koyabilirsin ama aşağıya inmiyor, bu resimdeki anne yani oluyor mesela benim aldığım böyle aşağı inmiyor
Farklarını hiç bilmiyorum canım tecrübeli anneler aydınlatır biziEvet kuzum indirim var ben de o yüzden bakıyorum. İşte mesela Kraft 2900 falan aradaki fark nedir acaba? Bebek arabalarında da oto koltuklarında da çok indirim var
Boy bilmiyorum canım ama 18+2 detaylı ultrasonda boyu uzun demişti doktor ama ölçümü söylemedi. Kilo olarak bi bebek 300 gr diğer bebek 250 gr çıkmıştıKızlar 18.haftanızda bebişlerinizin boyu ve kilosu nasıldı
Göbüşlü olacak demek ki kuzum benimde bebişlerin kolları ve ayakları 1 hafta öndeydi detaylıda kafası ve göbek çevresi haftasıyla uyumluydu doktora dedim neden böyle iyi mi kötü bilmediğim için uzun olacak kolları ayakları o yüzden sorun yok dedi seninde ya göbüşlü olacak ya da gövdesi uzun olabilir. Ama seni direk yaşıyor diyip göndermeleri Allahım yarabbim yaşıyor kelimesi ne zaten bazı doktorlar mı üslupsuz biz mi çok naifiz bilmiyorum..Eki Görüntüle 3327497 kizlar selam bugün 18+2 olduk devlet hastanesinde devam edebilirim diye kanuniye gitmek istedim ama asla beklediğim gibi olmadı bebeğimi göremedim hiç birşeye cevap alamadım bir saatten fazla bekledim elime bu kağıdı verip bebek yaşıyor deyip gönderdiler birde vitamin resmi verdiler iki tane özellikle karşı eczaneden al diye belirttiler bir ay sonra kontrole varmış detaylı ultrason yapmadılar ikili iyi diye bir daha gitmemeye karar verdim şimdi bu ölçülere baktığımda bebeğin karın çevresi 19+6 görünüyor bu neden böyle bilginiz var mı
Ben sezaryenden 3 ay sonra hamile kaldım da. Ondan sordumİlk doğum sezaryen ikinci normal canım
Hmm anladım kuzum ben normal doğumdan 3 ay sonra kaldım nasılsın peki dikislerinde bir sıkıntı yaşıyor musunBen sezaryenden 3 ay sonra hamile kaldım da. Ondan sordum
Ultrasona aldı direk yüzüme bile bakmadan karnımı dürtmeye başladı hocam iyi mi iyi mi dedim yaşıyor dedi sadece bu kadar asla göremedim bile çok canım sıkıldı göbek çevresiyle alakalı birşey de bulamadım açıkçası bu kadar önde olması normal gelmedi banaGöbüşlü olacak demek ki kuzum benimde bebişlerin kolları ve ayakları 1 hafta öndeydi detaylıda kafası ve göbek çevresi haftasıyla uyumluydu doktora dedim neden böyle iyi mi kötü bilmediğim için uzun olacak kolları ayakları o yüzden sorun yok dedi seninde ya göbüşlü olacak ya da gövdesi uzun olabilir. Ama seni direk yaşıyor diyip göndermeleri Allahım yarabbim yaşıyor kelimesi ne zaten bazı doktorlar mı üslupsuz biz mi çok naifiz bilmiyorum..
İstersen başka bir doktora git canım için rahat ederUltrasona aldı direk yüzüme bile bakmadan karnımı dürtmeye başladı hocam iyi mi iyi mi dedim yaşıyor dedi sadece bu kadar asla göremedim bile çok canım sıkıldı göbek çevresiyle alakalı birşey de bulamadım açıkçası bu kadar önde olması normal gelmedi bana
Devlet hastaneleri gerçekten bitmiş ya bende gebe polikliniğinden randevu almıştım bı kere doktor dediki bu ultrason gebeler için değil ama bebeğe bakmaya calisicam nasıl yani ben yanlış mı randevu aldım dedim yok doğru burası gebe polikliniği dedi cevap bile veremedim yani şaka gibiler...Ultrasona aldı direk yüzüme bile bakmadan karnımı dürtmeye başladı hocam iyi mi iyi mi dedim yaşıyor dedi sadece bu kadar asla göremedim bile çok canım sıkıldı göbek çevresiyle alakalı birşey de bulamadım açıkçası bu kadar önde olması normal gelmedi bana
Oyy maşallahBoy bilmiyorum canım ama 18+2 detaylı ultrasonda boyu uzun demişti doktor ama ölçümü söylemedi. Kilo olarak bi bebek 300 gr diğer bebek 250 gr çıkmıştı
Eşim çok doktora gitmeyelim diyor böyle bir yer olduğunu bilseydim gitmezdim gerçekten şimdi onu ikna ettiğini etmem gerekecek biraz daha geçsin bakalım giderim inşallah tekrarİstersen başka bir doktora git canım için rahat ederbebişi de net görmüş olursun
Hiç kilo almadım daha. Ondan mı bilmiyorum ama hiç sıkıntı yaşamadım daha. 20 hafta oldu işte . Özellikle dikkat ediyorum, çok şükür iyi gidiyor şu sıralar. Bebek kaybı yaşadığım için acele davrandım biraz ama doktor kontrolleriyle karar verdik tabi. Öncesinde doktor bakıp hamile kalabilirsin dedi. Şu anda bi sıkıntı görmüyor doktorlar.Hmm anladım kuzum ben normal doğumdan 3 ay sonra kaldım nasılsın peki dikislerinde bir sıkıntı yaşıyor musun
Ultrasonu göremiyorsun bile konumu diğer tarafta eşini koridora bile almıyorlar bırak odayı tansiyon ölçmek için bir saat bekliyorsun ayakta odaya ikişer üçer giriyorsun falan Bahçelievler hiç böyle değildi ultrason fotoğrafını vermiyordu ama en azından görüyordum bebeğimi hiç birşeyde soramadım kapıdaki ayrı azarladı gerçekten çok fena yaDevlet hastaneleri gerçekten bitmiş ya bende gebe polikliniğinden randevu almıştım bı kere doktor dediki bu ultrason gebeler için değil ama bebeğe bakmaya calisicam nasıl yani ben yanlış mı randevu aldım dedim yok doğru burası gebe polikliniği dedi cevap bile veremedim yani şaka gibiler...
Evet öyle diyorlar bakalım böyle güzel devam etsin inşallah kiloları her şeyi onlar için yiyorumOyy maşallahseninkiler de tombik annesi bebekler genelde annelerinin doğduğu kiloya yakın doğarmis ben 3350 doğmuşum oğlum 3360 doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?