2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kizlar selam bugün 18+2 olduk devlet hastanesinde devam edebilirim diye kanuniye gitmek istedim ama asla beklediğim gibi olmadı bebeğimi göremedim hiç birşeye cevap alamadım bir saatten fazla bekledim elime bu kağıdı verip bebek yaşıyor deyip gönderdiler birde vitamin resmi verdiler iki tane özellikle karşı eczaneden al diye belirttiler bir ay sonra kontrole varmış detaylı ultrason yapmadılar ikili iyi diye bir daha gitmemeye karar verdim şimdi bu ölçülere baktığımda bebeğin karın çevresi 19+6 görünüyor bu neden böyle bilginiz var mı

Göbüşlü olacak demek ki kuzum benimde bebişlerin kolları ve ayakları 1 hafta öndeydi detaylıda kafası ve göbek çevresi haftasıyla uyumluydu doktora dedim neden böyle iyi mi kötü bilmediğim için uzun olacak kolları ayakları o yüzden sorun yok dedi seninde ya göbüşlü olacak ya da gövdesi uzun olabilir. Ama seni direk yaşıyor diyip göndermeleri Allahım yarabbim yaşıyor kelimesi ne zaten bazı doktorlar mı üslupsuz biz mi çok naifiz bilmiyorum..

Ultrasona aldı direk yüzüme bile bakmadan karnımı dürtmeye başladı hocam iyi mi iyi mi dedim yaşıyor dedi sadece bu kadar asla göremedim bile çok canım sıkıldı göbek çevresiyle alakalı birşey de bulamadım açıkçası bu kadar önde olması normal gelmedi bana

İstersen başka bir doktora git canım için rahat eder bebişi de net görmüş olursun

Devlet hastaneleri gerçekten bitmiş ya bende gebe polikliniğinden randevu almıştım bı kere doktor dediki bu ultrason gebeler için değil ama bebeğe bakmaya calisicam nasıl yani ben yanlış mı randevu aldım dedim yok doğru burası gebe polikliniği dedi cevap bile veremedim yani şaka gibiler...

Boy bilmiyorum canım ama 18+2 detaylı ultrasonda boyu uzun demişti doktor ama ölçümü söylemedi. Kilo olarak bi bebek 300 gr diğer bebek 250 gr çıkmıştı
Oyy maşallah seninkiler de tombik annesi bebekler genelde annelerinin doğduğu kiloya yakın doğarmis ben 3350 doğmuşum oğlum 3360 doğdu

Hmm anladım kuzum ben normal doğumdan 3 ay sonra kaldım nasılsın peki dikislerinde bir sıkıntı yaşıyor musun
Hiç kilo almadım daha. Ondan mı bilmiyorum ama hiç sıkıntı yaşamadım daha. 20 hafta oldu işte . Özellikle dikkat ediyorum, çok şükür iyi gidiyor şu sıralar. Bebek kaybı yaşadığım için acele davrandım biraz ama doktor kontrolleriyle karar verdik tabi. Öncesinde doktor bakıp hamile kalabilirsin dedi. Şu anda bi sıkıntı görmüyor doktorlar.

Ultrasonu göremiyorsun bile konumu diğer tarafta eşini koridora bile almıyorlar bırak odayı tansiyon ölçmek için bir saat bekliyorsun ayakta odaya ikişer üçer giriyorsun falan Bahçelievler hiç böyle değildi ultrason fotoğrafını vermiyordu ama en azından görüyordum bebeğimi hiç birşeyde soramadım kapıdaki ayrı azarladı gerçekten çok fena ya

Kızlar ben dün bebeği çok aşağıda hissediyorum demiştim, bugün muayene oldum bebek yer değişmiş ayakları bildiğin doğum yapılan yerin oradaydı doktor hissetmen çok normal dedi. Kilosuna falan baktı ayakları uzun dedi. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Dün yazan herkese çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…