- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Ben urban biotin kafein spreyden kullanıyorum canım o bana acayip iyi geldi tavsiye ederimAynen öyle yaşimdi benim MaşAllah saçlarım gebelikten önceki halime bakarsan azalmış eskisi gibi dökülme yok ama saçlarım hiç yumuşak olmuyor hatda ben azcık krem bile ediyorum
Kremim bitince buna bakarım o zamanBen urban biotin kafein spreyden kullanıyorum canım o bana acayip iyi geldi tavsiye ederim
Öyle mi superr cuma günü detaylim var Allah'ın izniyle güzel sonuçlarla çıkayım mağazaya giderim direk inşallahŞuan indirim başladı kuzum e bebekde de. Hepsiburada da bak
İnşallah kuzumÖyle mi superr cuma günü detaylim var Allah'ın izniyle güzel sonuçlarla çıkayım mağazaya giderim direk inşallah
Bende yeni saçlar çıkardı dökülmeyi aşırı azalttı yani bende görüyordum acaba yalan mı söylüyorlar reklam için diyordum gerçekten işe yarıyor birde uzamayan bebek saçlarımı uzatıyorKremim bitince buna bakarım o zaman
O zaman annemede alayım ya kadın geldiği günden buranın sularından şikayetçi saçları dökülüyorBende yeni saçlar çıkardı dökülmeyi aşırı azalttı yani bende görüyordum acaba yalan mı söylüyorlar reklam için diyordum gerçekten işe yarıyor birde uzamayan bebek saçlarımı uzatıyor
Malesef yaa çok kireçli sularımızO zaman annemede alayım ya kadın geldiği günden buranın sularından şikayetçi saçları dökülüyor
Yaaa onda da yavaş akış için ayrı başlık mı alcaz anlamadım benOffff ben ve araştırmalarım uçsuz bucaksızbir kaç tane yeni anne bakıyordum onlarda gördüm kuzum. Philips acente de şu an indirim başladı kuzum haberin olsun
Kuzum sanırım bende senin attığını alıcam ya . Ama bu silikon ya tek içime sinmeyen kısmı o olduOffff ben ve araştırmalarım uçsuz bucaksızbir kaç tane yeni anne bakıyordum onlarda gördüm kuzum. Philips acente de şu an indirim başladı kuzum haberin olsun
Aaaa evet bu modelini de görmüştüm. Bende pregonun venüs modelini aldım
Kuzum cam bebeğin elinden düşüyormuş. Kırılma riski varmış. O yüzden böyle düşündüm ama bilmiyorumKuzum sanırım bende senin attığını alıcam ya . Ama bu silikon ya tek içime sinmeyen kısmı o oldu
Bende bu şekilde e bebekten aldım. Banada bundan kullanmak çok mantıklı geldiKizlar ben tırnak makası yerine bu torpulerden alicam oğlanın yanlışlıkla tırnak makasiyla etini kesmiştim çok vicdan azabı çekmiştim şimdi ne güzel şeyler çıktı yaaHODAF Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım - Fiyatı, Yorumları
HODAF Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben unibaby kullanıyorum şampuan olarak hem de duş jeli gibi de kullanıyorum ve evet sert yapıyor gerçekten ama ben çıktıktan sonra saç uçlarıma saç kremi sürüyorum rahat taranıyor sonra da köpük sürüyorum kıvırcığı güzel dursun diye. En son da saç serumu sürüyorum ve kapanış yumuşacıkAslında ben en önemli ilk haftalarda hiç umursamadım yeni başladım kullanmaya dallin aldım sanırım bitince başka bebek şampuanına bakıcam
Benim plasenta aşağıda canım o yüzden maalesef yapamıyorumKizlar hamile egzersizi ve yogasina başladınız mı hiç, 13.haftadan sonra ufaktan başladım şimdi hergun yapmaya çalışıyorum
Çatı muayenesinde enfeksiyonu nasıl anlamış acaba bende antibiyotik kullandım doktor tekrar test yapmana gerek yok dedi..Canım ben hep altta hissediyorum. Haftalardır idrar yolu enfeksiyonu ve kumla uğraşıyorum korkma Allah’ın izni ile birsey olmaz doktora gittin mi
Bpa içermiyormuş gerçi . Birkaç gün bekleyelim belki indirime girer. İndirim olursa birbirmze haber verelim mutlakaKuzum cam bebeğin elinden düşüyormuş. Kırılma riski varmış. O yüzden böyle düşündüm ama bilmiyorum Eki Görüntüle 3327305
Sen baya uğraşıyorsun canımBen unibaby kullanıyorum şampuan olarak hem de duş jeli gibi de kullanıyorum ve evet sert yapıyor gerçekten ama ben çıktıktan sonra saç uçlarıma saç kremi sürüyorum rahat taranıyor sonra da köpük sürüyorum kıvırcığı güzel dursun diye. En son da saç serumu sürüyorum ve kapanış yumuşacıkbu arada duş sonrası saç bakımında kullandığım ürünleri saç dibime değdirmediğim için zaten sıkıntı olmaz
Biz inglesina aldık. Malzeme kalitesi ve hafiflik açısından premium bir marka bence. Bizden 10 puan aldıKızlar kendim için bir liste yaptımyani güzel mi yaptım bilmiyorum. Siz de bakın bakalım. Fikir de belirtin bana not:cybex ya da doona yı eklemedim. Fiyatları özellikle yazdım. Belki indirim de ciddi indirim yakalarım diye Eki Görüntüle 3326828
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?