2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen öyle yaşimdi benim MaşAllah saçlarım gebelikten önceki halime bakarsan azalmış eskisi gibi dökülme yok ama saçlarım hiç yumuşak olmuyor hatda ben azcık krem bile ediyorum
Ben urban biotin kafein spreyden kullanıyorum canım o bana acayip iyi geldi tavsiye ederim

O zaman annemede alayım ya kadın geldiği günden buranın sularından şikayetçi saçları dökülüyor

Bugün detaylı ultrasonda pozisyondan dolayı kalp damar detaylarını doktor inceleyemedi, bende 2 hafta sonra İstanbul’da olacağım Bakırköy civarı önerebileceğiniz Avrupa yakasında da olabilir detaylı ultrason için profesör yada perinatolog var mı şuna git diyebileceğiniz

Bende bu şekilde e bebekten aldım. Banada bundan kullanmak çok mantıklı geldi

Aslında ben en önemli ilk haftalarda hiç umursamadım yeni başladım kullanmaya dallin aldım sanırım bitince başka bebek şampuanına bakıcam
Ben unibaby kullanıyorum şampuan olarak hem de duş jeli gibi de kullanıyorum ve evet sert yapıyor gerçekten ama ben çıktıktan sonra saç uçlarıma saç kremi sürüyorum rahat taranıyor sonra da köpük sürüyorum kıvırcığı güzel dursun diye. En son da saç serumu sürüyorum ve kapanış yumuşacık bu arada duş sonrası saç bakımında kullandığım ürünleri saç dibime değdirmediğim için zaten sıkıntı olmaz

Canım ben hep altta hissediyorum. Haftalardır idrar yolu enfeksiyonu ve kumla uğraşıyorum korkma Allah’ın izni ile birsey olmaz doktora gittin mi
Çatı muayenesinde enfeksiyonu nasıl anlamış acaba bende antibiyotik kullandım doktor tekrar test yapmana gerek yok dedi..

Sen baya uğraşıyorsun canımeskiden saçlarıma çok bakardım sonra kapandım diye boş bıraktım hatda mesela şimdi beyazlar çıkmış gebelikten dolayı mecbur öyle kaldım dışarıya çıkınca zaten gören olmuyor

Biz inglesina aldık. Malzeme kalitesi ve hafiflik açısından premium bir marka bence. Bizden 10 puan aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…