2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aslında çok uğraşmıyorum 5 dakikamı almıyor bu yaptıklarım kapalı olmak o yönden çok güzel ben de boyayamıyorum benim beyazım yok ama bir ışıltı attırsam fena olmazdı artık doğumdan sonra bol bol bakarız kendimize

Yok iyi ediyorsun canım..aynen yoksa fön olmadan çıkmazdım dışarıya saçlarım kalın olduğu için bazen kuaförde yaptırırdımama yüz bakımına çok fazla dikkat ederim

Canım ben Aytül Çorbacıoğlu'ndan randevu aldım. Şişli de konum olarak. Yorumlar güzel, ama bilemiyorum yine de Perşembe günü gideceğim bakalım

Canım bu bilgileri ara ara bizimle paylaş, çok iyi olur
Canım benim doktorum Recep Has ı önerdi, ben Anadolu yakasından geleceğim

Kızlar 19+3 olduk ama dün akşam birden sol aşağı tarafıma doğru Bi batma başladı. Rahime doğru karnım değil yani. Sadece sol tarafta. Ara ara aynı yerde batma oluyo ama acıtıyor biraz normal mi yaşayan var mı

Kuzum sanırım bende senin attığını alıcam ya . Ama bu silikon ya tek içime sinmeyen kısmı o oldu
Benim eşimin kaliphanesi var plastik enjeksiyon ve aşırı karşı silikona bana o kadar kiziyorki silikon bişey aldığımı görünce en kaliteli aldığın silikon bile kanserojen der ham maddeleri görsen kendin almazsın der kullanımı kolay geliyor diye bende alıyorum yalan yok ama çok kızıyor

Kizlar hamile egzersizi ve yogasina başladınız mı hiç, 13.haftadan sonra ufaktan başladım şimdi hergun yapmaya çalışıyorum
Kuzum ben yapmıyorum rahim ağzı uzunlugum 33-35 arası değişiyor birde önceki doğumdan üç ay sonra hamile kaldım riske atamam o yüzden doğum haftasında ancak baslayabilirim egzersizlere benim doktorum 18. Haftadan sonra başlayın diyor ama bana şuan için izin vermedi

Ama asıl Kasım indirimleri bunlar değil sadece, hemen kapılmayın. Daha kara Cuma indirimi olacak. Asıl vurgun o gün oluyor genelde. Vakit var yani.
Mübarek cumamizin adını nasıl kara cuma yaptılar biz bunlara çanak tutmayalim kuzum, bilgi için teşekkür ederim bende cuma günü alışverişimi yapmayı düşünüyordum

En iyisi bu şampuan mıymış kuzum. Ben daha bu kişisel bakım ürünlerini hiç araştırmadım.
Kuzum ben araştırmama göre bu ya da mustela alacaktım. Genelde hep bunu öneriyorlar. Ama stok yapmadım mustela da denerim. Eğer alerjik cilt olursa mustela nın buna özel şampuanı da var

Ama asıl Kasım indirimleri bunlar değil sadece, hemen kapılmayın. Daha kara Cuma indirimi olacak. Asıl vurgun o gün oluyor genelde. Vakit var yani.
Yok yok bekliyorum kuzum ben de. Ama park yatak ve bebek arabasını alacağım özellikle. Bebek arabasını bagi neo ya karar vermiş gibiyim ben kuzum. Bak istersen sen de

Mübarek cumamizin adını nasıl kara cuma yaptılar biz bunlara çanak tutmayalim kuzum, bilgi için teşekkür ederim bende cuma günü alışverişimi yapmayı düşünüyordum
Bebeğim bu normalde yurtdışına özel bir Cuma. Şükran gününden sonra gelen ilk Cuma gününe Black Friday diyorlar. Noel için alışverişlerin başlangıcını temsil ediyor. Bizim ülkemizde bundan faydalanıyor. 24 Kasım Cuma günü olluyor bu indirimler ama bazı markalar 2-3 gün sürdürebiliyor. Bazıları ise o güne özel yapıyor cidden aşırı uyguna Skechers ayakkabı almıştım zamanında hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…