Aslında çok uğraşmıyorum 5 dakikamı almıyor bu yaptıklarımSen baya uğraşıyorsun canımeskiden saçlarıma çok bakardım sonra kapandım diye boş bıraktım hatda mesela şimdi beyazlar çıkmış gebelikten dolayı mecbur öyle kaldım dışarıya çıkınca zaten gören olmuyor
Yok iyi ediyorsun canım..aynen yoksa fön olmadan çıkmazdım dışarıya saçlarım kalın olduğu için bazen kuaförde yaptırırdımAslında çok uğraşmıyorum 5 dakikamı almıyor bu yaptıklarımkapalı olmak o yönden çok güzel ben de boyayamıyorum benim beyazım yok ama bir ışıltı attırsam fena olmazdı artık doğumdan sonra bol bol bakarız kendimize
Canım ben Aytül Çorbacıoğlu'ndan randevu aldım. Şişli de konum olarak. Yorumlar güzel, ama bilemiyorum yine de Perşembe günü gideceğim bakalımBugün detaylı ultrasonda pozisyondan dolayı kalp damar detaylarını doktor inceleyemedi, bende 2 hafta sonra İstanbul’da olacağım Bakırköy civarı önerebileceğiniz Avrupa yakasında da olabilir detaylı ultrason için profesör yada perinatolog var mı şuna git diyebileceğiniz
Canım bu bilgileri ara ara bizimle paylaş, çok iyi olurBen şampuan kullanmamayı düşünüyorum canım sadece suyla yikiycam bir süredoulam kullanmayin dedi bebeğin cildinde bir katman varmis onu koruyan onu kaldiriyormus hatta banada duş jeli yasakladi doğumdan sonra şampuanı bile vücuduna degdirmeden akit dedi kokumuzu değiştiriyor ya bide özellikle meme ucu anne rahmindeki kokuyla aynı olurmus onun değişmemesi lazımmis yoksa meme reddine sebep veriyormus birde bebek anne kokusunu alıp baglanmaliymis
Canım benim doktorum Recep Has ı önerdi, ben Anadolu yakasından geleceğimBugün detaylı ultrasonda pozisyondan dolayı kalp damar detaylarını doktor inceleyemedi, bende 2 hafta sonra İstanbul’da olacağım Bakırköy civarı önerebileceğiniz Avrupa yakasında da olabilir detaylı ultrason için profesör yada perinatolog var mı şuna git diyebileceğiniz
Tamam kuzum o işler ben deBpa içermiyormuş gerçi . Birkaç gün bekleyelim belki indirime girer. İndirim olursa birbirmze haber verelim mutlaka
Ona da bakalım kuzumBiz inglesina aldık. Malzeme kalitesi ve hafiflik açısından premium bir marka bence. Bizden 10 puan aldı
Ben araştırdım Dr Brown almayı düşünüyorum. Ama almamak için direneceğimBiz inglesina aldık. Malzeme kalitesi ve hafiflik açısından premium bir marka bence. Bizden 10 puan aldı
Benim eşimin kaliphanesi var plastik enjeksiyon ve aşırı karşı silikona bana o kadar kiziyorki silikon bişey aldığımı görünce en kaliteli aldığın silikon bile kanserojen der ham maddeleri görsen kendin almazsın der kullanımı kolay geliyor diye bende alıyorum yalan yok ama çok kızıyorKuzum sanırım bende senin attığını alıcam ya . Ama bu silikon ya tek içime sinmeyen kısmı o oldu
Kuzum ben yapmıyorum rahim ağzı uzunlugum 33-35 arası değişiyor birde önceki doğumdan üç ay sonra hamile kaldım riske atamam o yüzden doğum haftasında ancak baslayabilirim egzersizlere benim doktorum 18. Haftadan sonra başlayın diyor ama bana şuan için izin vermediKizlar hamile egzersizi ve yogasina başladınız mı hiç, 13.haftadan sonra ufaktan başladım şimdi hergun yapmaya çalışıyorum
En iyisi bu şampuan mıymış kuzum. Ben daha bu kişisel bakım ürünlerini hiç araştırmadım.Paylaş
Kızlar baya indirim var. Benim bu akşam influencerlığım tuttu ❤ben ecowell alacaktım şampuanı zaten. Aldım
Ama asıl Kasım indirimleri bunlar değil sadece, hemen kapılmayın. Daha kara Cuma indirimi olacak. Asıl vurgun o gün oluyor genelde. Vakit var yani.Kuzum hb başladı. Trendyol 7 kasım
Paylaşırım tabi ki kuzumCanım bu bilgileri ara ara bizimle paylaş, çok iyi olur
Canım benim doktorum Recep Has ı önerdi, ben Anadolu yakasından geleceğim
Mübarek cumamizin adını nasıl kara cuma yaptılarAma asıl Kasım indirimleri bunlar değil sadece, hemen kapılmayın. Daha kara Cuma indirimi olacak. Asıl vurgun o gün oluyor genelde. Vakit var yani.
Ben de cam almayacağım. Bebişlerin sağlığına özel yapılan bpa sız kaliteli biberonlar var artık.Kuzum cam bebeğin elinden düşüyormuş. Kırılma riski varmış. O yüzden böyle düşündüm ama bilmiyorum Eki Görüntüle 3327305
Kuzum ben araştırmama göre bu ya da mustela alacaktım. Genelde hep bunu öneriyorlar. Ama stok yapmadım mustela da denerim. Eğer alerjik cilt olursa mustela nın buna özel şampuanı da varEn iyisi bu şampuan mıymış kuzum. Ben daha bu kişisel bakım ürünlerini hiç araştırmadım.
Evet kuzum cam hem ağırmış hem de kırılma riski var göze alamam. Özellikle antikolik alırımBen de cam almayacağım. Bebişlerin sağlığına özel yapılan bpa sız kaliteli biberonlar var artık.
Yok yok bekliyorum kuzum ben de. Ama park yatak ve bebek arabasını alacağım özellikle. Bebek arabasını bagi neo ya karar vermiş gibiyim ben kuzum. Bak istersen sen deAma asıl Kasım indirimleri bunlar değil sadece, hemen kapılmayın. Daha kara Cuma indirimi olacak. Asıl vurgun o gün oluyor genelde. Vakit var yani.
Bebeğim bu normalde yurtdışına özel bir Cuma. Şükran gününden sonra gelen ilk Cuma gününe Black Friday diyorlar. Noel için alışverişlerin başlangıcını temsil ediyor. Bizim ülkemizde bundan faydalanıyor. 24 Kasım Cuma günü olluyor bu indirimler ama bazı markalar 2-3 gün sürdürebiliyor. Bazıları ise o güne özel yapıyor cidden aşırı uyguna Skechers ayakkabı almıştım zamanında hatırlıyorum.Mübarek cumamizin adını nasıl kara cuma yaptılarbiz bunlara çanak tutmayalim kuzum, bilgi için teşekkür ederim bende cuma günü alışverişimi yapmayı düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?