2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum al dondurucuya koyma normal dolaba koy. Yarın yapcam diyorsun çünkü

Kızlar alacak olanların dikkatine ozellikle nebulizator uygun geldi bana heryerde 800den basliyo n11de 639a dusmus organizerlerde 3 saatlik indirimde arada oluyo ama gorunce onlarida alim dedim

Eklentiler

• 20231105_185241.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20231105-184428_Trendyol.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20231105-184440_Trendyol.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20231105-184455_Trendyol.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20231105-184517_Trendyol.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 86
Kızlarr 3 haftadır o kadar aşırı yemek yiyorum ki . Hepsi de sıfır yararlı, tamamen beni şişirecek olan cinsten şeyler :) ayy bugün tekrar dikkat etmeye başladım daim olsun diyelim :) karnabahar yapıyorum fırında . Çok lezzetsiz görünüyor. Halbuki karnabaharı alırken kızartmasını yapmayı hayal etmiştim ah ahhh ..

Kızlar alacak olanların dikkatine ozellikle nebulizator uygun geldi bana heryerde 800den basliyo n11de 639a dusmus organizerlerde 3 saatlik indirimde arada oluyo ama gorunce onlarida alim dedim
Ben düşünüyorum eşim için de lazım oluyor çok iyi düşmüş fiyatı teşekürler bakayım

Ay çok severim fırında karnabahar ben
Yalnız değilsin kuzum hepimiz zararlı şeyler yiyoruz. Özellikle ben

Kızlar detaylıya girmeden önce aç mı tok karnına mı girdiniz önemi var mı bişi dediler mi? Benim bebek ters duruyormuş şuanda bacakları aşağıda tekmeleri Rahime doğru geliyo o yüzden ağrın olur çok normal dedi doktorum döner ama daha değil mi

Gri organizer çantadan bende 2 tane var çok güzel. Birini bebiş doğunca bez ıslak mendil krem vs için kullanıcam. Bavul içi organizerlerden de aldım. M beden 4 lü organizerden de dün sipariş verdim

Canım bebekler sürekli pozisyon değiştiriyor şimide ayakları aşağıdadır ileriki haftada başı aşağı durabilir detaylıya beni tok ve çikolata yiyip gelmemi istemişlerdi 18+2 de. Yarın benimde sabah 10:00 detaylım var 2. Ye gireceğim 20+4 de çok heyecanlıyım yine tok ve çikolata yiyip gelin dediler

Ben hareketlerini çok hissediyorum ilk oğluma hamileyken bu kadar hissetmiyordum bu daha mı yaramaz olacak acaba

Yaa bende öle yapayım o zaman. İnşallah döner. Sizde güzel haberlerle dönün

Gri organizer çantadan bende 2 tane var çok güzel. Birini bebiş doğunca bez ıslak mendil krem vs için kullanıcam. Bavul içi organizerlerden de aldım. M beden 4 lü organizerden de dün sipariş verdim
Oohh miss valla cok ise yariyo hele daginik sevmeyenlere birebir bebek esyalari malum ufacik toplamasi zor

Kızlar indirim haberciniz oldum heralde kiwinin oda nemlendiricisi a101e geliyo bu perşembe fiyatı internetin yarısı neredeyse alacaklar kacirmasin

Eklentiler

• Screenshot_20231105-195527_Instagram.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar biraz konu değişikliği olcak ama özellikle alışveriş yaparken İsrail mali olmamasına dikkat ediyor musunuz ? Ve bulaşık tableti olarak fairy prim finish hariç kullandığınız güzel bir marka var mı ?

Ayyy tahmin ettiğimden çok çok lezzetli oldu kız çok şaşkınım
Karnabahar çok güzel birşey bence ben haşlayıp üzerine başamel sos ve kaşar peynirle fırınlamasına bayılıyorum eşim sevmiyor karnabahar. Onun tezine göre erkekler sevmezmiş

Ara ara bime aktüel ürün olarak bundan geliyor bimin kendi markası. Ben geldiğinde 2-3 paket stoklu alıyorum. Memnunum baya güzel temizliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20231105_200551_Instagram.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar merhaba . Bugün bebek arabasını aldık. Babymall mağazasından. Mağazada fiyatları daha uygun. Sitesinde 10.400 olan arabayı mağazadan 8000 e aldık. Bagi neo modelini aldık. Ama sadece bej renkleri kalmış. Gri alacaktım ama son gri arabayı bizden önce bakan kişi almış ben de o kadar uygun olunca hadi bej olan olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…