Kuzum al dondurucuya koyma normal dolaba koy. Yarın yapcam diyorsun çünküKızlar yine ben ahahaşimdi benim kayinvalidem köye gidiyor ya yarın yani yemek işini ben yapcam, bende ayıptır söylemesi ama söylüyorum etli nohut ve pilav yapmayı düşünüyorum inşAllah becerebilirsem tabi. Ama şimdi marketten kuşbaşı alsam normal buzdolabıma koysam da yarın yapsam bir şey olur mu ? Yoksa eve geçince buzluğa mi atsam ama buzluğa atarsam çözdürmek için yine çıkartcam akşam ahaha o zaman normal buzdolabina koycam yani üst tarafa, yine kendim sorup kendim cevapladım. Benim bu hamilelikte aklım gidiyor da tavuktan etten zehirlenirim diye ondan takıldım
Ben düşünüyorum eşim için de lazım oluyor çok iyi düşmüş fiyatı teşekürler bakayımKızlar alacak olanların dikkatineozellikle nebulizator uygun geldi bana heryerde 800den basliyo n11de 639a dusmus organizerlerde 3 saatlik indirimde arada oluyo ama gorunce onlarida alim dedim
Ay çok severim fırında karnabahar benKızlarr 3 haftadır o kadar aşırı yemek yiyorum ki . Hepsi de sıfır yararlı, tamamen beni şişirecek olan cinsten şeyler :) ayy bugün tekrar dikkat etmeye başladım daim olsun diyelim :) karnabahar yapıyorum fırında . Çok lezzetsiz görünüyor. Halbuki karnabaharı alırken kızartmasını yapmayı hayal etmiştimah ahhh ..
Gri organizer çantadan bende 2 tane var çok güzel. Birini bebiş doğunca bez ıslak mendil krem vs için kullanıcam. Bavul içi organizerlerden de aldım. M beden 4 lü organizerden de dün sipariş verdimKızlar alacak olanların dikkatineozellikle nebulizator uygun geldi bana heryerde 800den basliyo n11de 639a dusmus organizerlerde 3 saatlik indirimde arada oluyo ama gorunce onlarida alim dedim
Canım bebekler sürekli pozisyon değiştiriyor şimide ayakları aşağıdadır ileriki haftada başı aşağı durabilirKızlar detaylıya girmeden önce aç mı tok karnına mı girdiniz önemi var mı bişi dediler mi? Benim bebek ters duruyormuş şuanda bacakları aşağıda tekmeleri Rahime doğru geliyo o yüzden ağrın olur çok normal dedi doktorum döner ama daha değil mi
YaaCanım bebekler sürekli pozisyon değiştiriyor şimide ayakları aşağıdadır ileriki haftada başı aşağı durabilirdetaylıya beni tok ve çikolata yiyip gelmemi istemişlerdi 18+2 de. Yarın benimde sabah 10:00 detaylım var 2. Ye gireceğim 20+4 de çok heyecanlıyım yine tok ve çikolata yiyip gelin dediler
Ayyy tahmin ettiğimden çok çok lezzetli oldu kız çok şaşkınımAy çok severim fırında karnabahar ben
Yalnız değilsin kuzum hepimiz zararlı şeyler yiyoruz. Özellikle ben
Oohh miss valla cok ise yariyo hele daginik sevmeyenlere birebirGri organizer çantadan bende 2 tane var çok güzel. Birini bebiş doğunca bez ıslak mendil krem vs için kullanıcam. Bavul içi organizerlerden de aldım. M beden 4 lü organizerden de dün sipariş verdim
Ayyyyy almam lazımmKızlar indirim haberciniz oldum heraldekiwinin oda nemlendiricisi a101e geliyo bu perşembe fiyatı internetin yarısı neredeyse alacaklar kacirmasin
Karnabahar çok güzel birşey benceAyyy tahmin ettiğimden çok çok lezzetli oldu kız çok şaşkınım
Ara ara bime aktüel ürün olarak bundan geliyor bimin kendi markası. Ben geldiğinde 2-3 paket stoklu alıyorum. Memnunum baya güzel temizliyor.Kızlar biraz konu değişikliği olcak ama özellikle alışveriş yaparken İsrail mali olmamasına dikkat ediyor musunuz ? Ve bulaşık tableti olarak fairy prim finish hariç kullandığınız güzel bir marka var mı ?
Perşembeyi beklemeyr gerek yok sanırımKızlar indirim haberciniz oldum heraldekiwinin oda nemlendiricisi a101e geliyo bu perşembe fiyatı internetin yarısı neredeyse alacaklar kacirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?