2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar bebek arabasını kurduk kontrol ettik kaldırdık ama kızımın bakışına bakın hep uzak durdu hissediyor sanırım
Yaaaaa yicem tipiniiiiii benim ki tulumları ona aldım sanıyor gelip kokluyor atlıyor. Bakalım bebek arabasına tepkisi nolcak. Kesin onun sanacak binmek isteyecek

Allah Allah gerçekten neden böyle oluyor anlamadım kuzum. İnşallah güzel güzel atlatacaksın bu dönemi doktor ne diyecek bakalım

Aynı durumdayız bende ayrıntılı bekliyorummm

Kızlar dün annemle görüntülü konuştuk. Şişmiş yüzün dediler. Tuzlu elma yediğim için çok kızdı tabi annem. Uyuyamamış gece. Mide bulantısından yiyordum daha yemeyeceğim tabi ki

Kızlar dün annemle görüntülü konuştuk. Şişmiş yüzün dediler. Tuzlu elma yediğim için çok kızdı tabi annem. Uyuyamamış gece. Mide bulantısından yiyordum daha yemeyeceğim tabi ki
Bende tuzu tamamen çıkarmıştım taa ki dün burada zeytin olayını öğrenene kadar ben siyah zeytin aşığı biri olarak tamamen keyfi yediğim zeytini artık sadece sabahları 4 tane ile sınırladım çok mutsuzum tuzu kestiğine bu kadar üzülmedim

İnşallah canım ya vallahi beklemesi stres gerektiriyor baya senin sonuçların güzel çıkmış dua et darısı bana ve ben gibi bekleyenlere inşallah
Canım 3 gün içinde ön sonuç çıkıyor, sana bilgi gelmedi mi

Ben de 5 tane yiyorum ama tuzlu şeyler iyi geliyor ya

Değerler hakkında bilgim yok canım normalde kaç olmalı ki mesela sınırda çıkınca risk ne oluyor şekerli şeyler mi yasak oluyor

Canım benim de şişiyor, hatta dün mevlüte gittim herkes, kız mı diye sordu bende yooo erkek dedim. Güzelliğini almış dediler yüzüm şişti özellikle burnum çok şiş yaaaa hiç inmiyor valla napcam böyle bilmiyorum bayağı yüzüm kötü oldu benim ama napayım kaldı şurda 3 buçuk ay

Değerler hakkında bilgim yok canım normalde kaç olmalı ki mesela sınırda çıkınca risk ne oluyor şekerli şeyler mi yasak oluyor
Diyet yapıyorum zaten ben karbonhidrat beyaz ekmek , hamurişi , poşetli hazır gıdalar , meyve bile sınırlı meyve tükettiğimde yanında protein bir bardak süt , ayran , kefir yada 4 kaşık yoğurt yiyorum , meyve bile şekeri birden yükseltiyormuş proteinle birlikte tüketilince dengeliyormuş insülin direncini

Bende bu aralar değişik beslenmeye başladım 3 gündür disaridayim hep, pide hamburger güveç falan hep onlardan istedi canım yedim ama sonrada pişman oldum dedim ki artık evde yemek yemeye ve düzenli beslenmeye başlicam Sanki ben öyle yedikçe çocuğum aç kalmış gibi hissediyorum ama çikolatalı şeylerden vazgeçemiyorum yaaaa geçen de canım caramio varya ondan çekti ve akşam markete gitmek zorunda kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…