- 16 Mart 2022
- 3.261
- 3.259
- 83
- 33
Kuzum babymall yakın bi şehirde varsa size mağazada 8000 işte sadece araba .Kuzum çok iyi fiyata almışsın. Şu an bagi 14 galiba internette. İlk beğendiğim de 12ydi meselaevet evet hem de hafifmiş. Travel ama kabin diye de geçiyor. Bunla yurtdışı vs gezen çok var ben gördüm
Bi daha mı bakacaklardı canım detaylıda . İnşallah çok güzel geçerCanım bebekler sürekli pozisyon değiştiriyor şimide ayakları aşağıdadır ileriki haftada başı aşağı durabilirdetaylıya beni tok ve çikolata yiyip gelmemi istemişlerdi 18+2 de. Yarın benimde sabah 10:00 detaylım var 2. Ye gireceğim 20+4 de çok heyecanlıyım yine tok ve çikolata yiyip gelin dediler
Bakim kuzum ben de. Ben biraz mahrumiyet yerindeyim doğuda öğretmenimKuzum babymall yakın bi şehirde varsa size mağazada 8000 işte sadece araba .biz bugün ilçeden Antalya'ya gittik 2,5 saat yol. Fiyatı uygun görünce aldık hemen. Bebeğe daha bişeyler alacaktım zıbın tulum falan toplayacaktım. Belim bacaklarım sızlamaya başladı. Hiç bakamadım ağrıdan . Tek arabayla puset alıp çıktık.. Arabada uzun süre oturunca da rahatsız oldum. Ayaaklarım şiş yatıyorum şimdi .
Ayy beşamel sosa bayılırım zaten. Eminim çok lezzetli oluyorduriyi yaptın kuzum. Ben de üşenip yapmıyorum. Ama öyle çok güzel oluyor vallahi
Bitlisi tahmin edebiliyorumBakim kuzum ben de. Ben biraz mahrumiyet yerindeyim doğuda öğretmenimeğer varsa haftaya ara tatilde bakabilirim
Ben de çok severim yaaa. Neden hep kalorili şeyleri seviyorummmAyy beşamel sosa bayılırım zaten. Eminim çok lezzetli oluyordur
Baktım da yokmuş kuzum. Konya Ankara falan diyor oralar bize 8 saatBitlisi tahmin edebiliyoruminşallah bitmez Kasım boyu indirimler
Hahaha . Ağzının tadını iyi biliyorsun da o yüzdenBen de çok severim yaaa. Neden hep kalorili şeyleri seviyorummm
Bende yarın nohut yapmaya niyet ettimHahaha . Ağzının tadını iyi biliyorsun da o yüzdenbenim bugün yaptığım tarifte güzeldi kız bak dene .. zeytinyağı, karabiber, tuz,pulbiber, toz biber, biraz kekik, limon suyu, salça karışımını biraz su ile aç .. sonra bunu karnaharların üstüne her iki yönü de olmak üzere güzelce bula . Fırınla
İkili tarama testinde cinsiyet tahmini var duydunuz mu bilmiyorum hcg 50 altı erkek 50 üstü kız sizin kaçtıKızlar cinsiyeti en erken ne zaman görebiliriz benim 27 Eylül'de ikili tarama testim var öncesinde mi özele gitsem sonrasında mı gitsem diye düşünüyorum 11+5 oldum bugün sürekli görmek istiyorum ama eşim istemiyor en son 5 Eylül'de gördüm iki gün geriden geliyor dedi doktor bi sorun olsa anlardım değil mi
50 altıydı cinsiyetimiz kız bunların doğruluğu yok benceİkili tarama testinde cinsiyet tahmini var duydunuz mu bilmiyorum hcg 50 altı erkek 50 üstü kız sizin kaçtı
Kaçtı canım ben erkek istiyorum o yüzden hep umut bağlıyorum. 27 çıktı benim50 altıydı cinsiyetimiz kız bunların doğruluğu yok bence
Insallah saglikla gelsinde bask birsey istemem. Kiz erkek farketmez. Insallah kucagimiza saglikla aliriz bebisimiziBence erkek de çok güzel kiiioğluşum oğluşum hep alıştım ben ayy ben gerçi ikisini de tatmak isterim de bakalım nasip, ama bir abinin olmasi güzel yaaa, ben eşime öyle dedim, bize ne olacağı belli olmaz diyelim ki ikincisi kız oldu, bir tane abi olması ne kadar önemli. Ben abimin çok seviyorum sanırım o yüzden öyle düşünüyorum
Çok şükür, çok sevindim güzel haberler almana canım. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallahEysnl48 3.80 çıktı canım yine son 18+2 ile aynıydı 20+4 de gittim bugün. Çok şükür her şey yolunda bir daha detaylıya gerek yok dedi her 2 doktor da biri 412 gr diğeri 398 gr haftasına göre kiloları önde çok şükür doktor ne yiyorsan devam dedi. 4 lt su içiyorum yine içtiğim suya az dediler çok garip daha ne içicem bilmiyorum ödem çok erken başlamış bende tuz ve yağa çok dikkat et dediler. Kasılmalarım ne yazık ki erken başlamış beni en çok üzen bu oldu Rabbim büyüktür sağlıkla vakitlice gelsin tüm bebekler tek duam doktorum 26. Haftadan sonra oturmamın bile yasak olacağını söyledi kasılmadan dolayı. En ufak kasılmada gelip serum taktırmamı söyledi. Tahmini doğum haftası 32. Hafta olarak belirlendi doktor ne yazık ki erken doğacaklarını olabildiğince yatıp içerde tutabildiğim kadar tutmamı söyledi Allahın izniyle inşallah yatarım hiç problem değil yeter ki vakitli gelsinler çok şükür ki rahim uzunluğu 35 mm ve açıklık yok doktorum kasılıyor ama rahim şükür açılmıyor böyle devam edeceksin dedi inşallah böyle gerçekten bi 28 e kadar gideriz kaldı son 8 hafta derin bi nefes almak için benim
Bu ürünü ben de alıp almama konusunda kararsizim, oğlum doğduğunda mamajo elektrikli pompa kullanmıştım çok memnundum ama üzerinden 7 sene geçti kimbilir nereye koydumKızlar sizce bu mochi gerekli miyani standart bir elektrkli pompa almayi dusunuyorum ilk zamanlar sütü hızlı getirmesi için o sonradan fazlalığı boşaltmayada işe yarar sanırım bu da aynı görevi görüyo farkli bi islevi var mi ki
Aaa buradaki babymall mağazasına mı geldiniz. Ben Antalya da yaşıyorum. Normalde nereye yaşıyorsunuz canımKuzum babymall yakın bi şehirde varsa size mağazada 8000 işte sadece araba .biz bugün ilçeden Antalya'ya gittik 2,5 saat yol. Fiyatı uygun görünce aldık hemen. Bebeğe daha bişeyler alacaktım zıbın tulum falan toplayacaktım. Belim bacaklarım sızlamaya başladı. Hiç bakamadım ağrıdan . Tek arabayla puset alıp çıktık.. Arabada uzun süre oturunca da rahatsız oldum. Ayaaklarım şiş yatıyorum şimdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?