2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum çok iyi fiyata almışsın. Şu an bagi 14 galiba internette. İlk beğendiğim de 12ydi mesela evet evet hem de hafifmiş. Travel ama kabin diye de geçiyor. Bunla yurtdışı vs gezen çok var ben gördüm
Kuzum babymall yakın bi şehirde varsa size mağazada 8000 işte sadece araba . biz bugün ilçeden Antalya'ya gittik 2,5 saat yol. Fiyatı uygun görünce aldık hemen. Bebeğe daha bişeyler alacaktım zıbın tulum falan toplayacaktım. Belim bacaklarım sızlamaya başladı. Hiç bakamadım ağrıdan . Tek arabayla puset alıp çıktık.. Arabada uzun süre oturunca da rahatsız oldum. Ayaaklarım şiş yatıyorum şimdi .

Bi daha mı bakacaklardı canım detaylıda . İnşallah çok güzel geçer nasıl büyümüşlerdir 2 haftada

Bakim kuzum ben de. Ben biraz mahrumiyet yerindeyim doğuda öğretmenim eğer varsa haftaya ara tatilde bakabilirim

Kızlar 19 haftalık karnimda toplanma gibi sertleşme gibi oluyor sizde de var mı

Bitlisi tahmin edebiliyorum inşallah bitmez Kasım boyu indirimler
Baktım da yokmuş kuzum. Konya Ankara falan diyor oralar bize 8 saat belim kopar ağrıdan yolda. İnşallah kuzum yaaa Trendyolu da göreyim dedim. Park yatak, oto koltuğu ve dolap için. Eşim artarsa kızcam bak sana dedi bebek arabasını teyzesi ben alcam dedi ona bıraktım modeli söyledim

Ben de çok severim yaaa. Neden hep kalorili şeyleri seviyorummm
Hahaha . Ağzının tadını iyi biliyorsun da o yüzden benim bugün yaptığım tarifte güzeldi kız bak dene .. zeytinyağı, karabiber, tuz,pulbiber, toz biber, biraz kekik, limon suyu, salça karışımını biraz su ile aç .. sonra bunu karnaharların üstüne her iki yönü de olmak üzere güzelce bula . Fırınla

Bende yarın nohut yapmaya niyet ettim her güne bir yemek koydum ama sadece kafamda umarım uygulamaya geçiririm

İkili tarama testinde cinsiyet tahmini var duydunuz mu bilmiyorum hcg 50 altı erkek 50 üstü kız sizin kaçtı

Insallah saglikla gelsinde bask birsey istemem. Kiz erkek farketmez. Insallah kucagimiza saglikla aliriz bebisimizi

Eysnl48 3.80 çıktı canım yine son 18+2 ile aynıydı 20+4 de gittim bugün. Çok şükür her şey yolunda bir daha detaylıya gerek yok dedi her 2 doktor da biri 412 gr diğeri 398 gr haftasına göre kiloları önde çok şükür doktor ne yiyorsan devam dedi. 4 lt su içiyorum yine içtiğim suya az dediler çok garip daha ne içicem bilmiyorum ödem çok erken başlamış bende tuz ve yağa çok dikkat et dediler. Kasılmalarım ne yazık ki erken başlamış beni en çok üzen bu oldu Rabbim büyüktür sağlıkla vakitlice gelsin tüm bebekler tek duam doktorum 26. Haftadan sonra oturmamın bile yasak olacağını söyledi kasılmadan dolayı. En ufak kasılmada gelip serum taktırmamı söyledi. Tahmini doğum haftası 32. Hafta olarak belirlendi doktor ne yazık ki erken doğacaklarını olabildiğince yatıp içerde tutabildiğim kadar tutmamı söyledi Allahın izniyle inşallah yatarım hiç problem değil yeter ki vakitli gelsinler çok şükür ki rahim uzunluğu 35 mm ve açıklık yok doktorum kasılıyor ama rahim şükür açılmıyor böyle devam edeceksin dedi inşallah böyle gerçekten bi 28 e kadar gideriz kaldı son 8 hafta derin bi nefes almak için benim

Çok şükür, çok sevindim güzel haberler almana canım. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah

Bu ürünü ben de alıp almama konusunda kararsizim, oğlum doğduğunda mamajo elektrikli pompa kullanmıştım çok memnundum ama üzerinden 7 sene geçti kimbilir nereye koydum

Aaa buradaki babymall mağazasına mı geldiniz. Ben Antalya da yaşıyorum. Normalde nereye yaşıyorsunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…