2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ben meyve çok yiyorum yaaa günde 5-6 tane mandalina, muz mutlaka, şimdi de cennet hurması çıktı onu da çok seviyorum, ayva falan hep.yiyorum bunları gün içinde

Ben meyve çok yiyorum yaaa günde 5-6 tane mandalina, muz mutlaka, şimdi de cennet hurması çıktı onu da çok seviyorum, ayva falan hep.yiyorum bunları gün içinde
Muz yasak yada hafta da 2 gün yarım muz , kuru incir, kayısı , üzüm falan yasak canım ayva , elma ,mandalina ,armut, avokado , ceviz , kavrulmamış fındık daha çok tercih ettiğim şeyler oluyor maalesef , her bünye aynı değil belki seni o kadar etkilemez ama ölçülü yemekte fayda var gebelik şekeri hamilelikte ortaya çıkan bir şey öncesinde şekerimi hiç yüksek çıktığını hatırlamam

Canım bende genellikle ara öğünde hep yemeye çalışıyorum bi gün elma armutsa ertesi gün mandalina muz falan o şekilde dengelemeye çalışıyorum hepsinden her gün yemiyorum

Kaç haftalıksın kuzum sen

Anladım canım benim daha yapılmadı bakalım merak ediyorum ne çıkacak diye. Dikkat et sen de mutlaka çok geçmiş olsun

Anaaam ben 7 tane yiyorum günde zeytinn

Anaaam ben 7 tane yiyorum günde zeytinn
Kuzu bende bilemedim burada kızlar demiş zeytinde tuzlu düşününce bana mantıklı geldi tuzu 2 haftadır hiçbir yemeğe koydurmuyorum yapılışında dahi peyniri tuzsuz tüketiyorum (perinatolog böbrek büyütmesinden dolayı tuzu tamamen kes dediği için bu kadar dikkat ediyorum ben) turşu bu zamana kadar ağzıma bile sürmedim ama gel gör ki 2 haftadır ayaklarım hala ödemleniyor duş alıyorum 10 dk da dizden aşağısı ayaklarım kıpkırmızı şişmiş yemek yerken oturunca da aynı manzara şimdi zeytini kızlar diyince çok mantıklı geldi açıkçası onu bi denicem tek yediğim tuzlu zeytin günahsız zeytinim benim onu da anca 4 e indirdim tamamen vazgeçemem ondan

Kızlar yine ben ahaha şimdi benim kayinvalidem köye gidiyor ya yarın yani yemek işini ben yapcam, bende ayıptır söylemesi ama söylüyorum etli nohut ve pilav yapmayı düşünüyorum inşAllah becerebilirsem tabi. Ama şimdi marketten kuşbaşı alsam normal buzdolabıma koysam da yarın yapsam bir şey olur mu ? Yoksa eve geçince buzluğa mi atsam ama buzluğa atarsam çözdürmek için yine çıkartcam akşam ahaha o zaman normal buzdolabina koycam yani üst tarafa, yine kendim sorup kendim cevapladım. Benim bu hamilelikte aklım gidiyor da tavuktan etten zehirlenirim diye ondan takıldım

Ayyy bende vazgeçememmmm bende aza indireyim o zaman hatta halk ekmeğin zeytinli ekmekleri var onlardan almıştım hem zeytin hemde onlardan yedim bu sabah dikkat ederim bundan sonra

Hanımlar bel ağrılarınız ne durumda ben iki büklümüm resmen, 22+2 olduk belim adet sancısı gibi ağrıyor

Hanımlar bel ağrılarınız ne durumda ben iki büklümüm resmen, 22+2 olduk belim adet sancısı gibi ağrıyor
Benim canım 22+4 oldum. Ara ara gelip giden adet sancılarım var ama şiddetli değil rahatsız edici cinsten. Bazen tamamen kesiliyor. Bazen böyle birkaç saat ara ara devam ediyor. Yalancı kasılmaymış

Benim canım 22+4 oldum. Ara ara gelip giden adet sancılarım var ama şiddetli değil rahatsız edici cinsten. Bazen tamamen kesiliyor. Bazen böyle birkaç saat ara ara devam ediyor. Yalancı kasılmaymış
Hadi ya benimki resmen bir saate yakın sürüyor ama karnım ve belim ağrıyor. Tehlikeli miymiş peki bu

Hadi ya benimki resmen bir saate yakın sürüyor ama karnım ve belim ağrıyor. Tehlikeli miymiş peki bu
Canım ben de şu son 4 gündür biraz sık yaşamaya başladım ama düzensiz oluyor. Yani böyle düzensiz kasılmalar normalmiş şiddetlenmediği ve ritmik olmadığı sürece. Oturuyorsan yat yatıyorsan otur pozisyon değiştir yada ılık bir duş al veya 4-5 bardak su iç bunlar ağrıyı azaltıyorsa veya geçiriyorsa okuduğum kadarıyla yalancıdır.

Benimde oluyor canım bazen aşırı şiddetleniyor yatamıyorum oturamıyorum derecesinde olduğu oldu hatta sinirden ağladığımda oldu 20. Haftayım dinlenirken de ağrıyor önceliğim hamile yastığımda karnımın altını ve belimi ve bacak aramı desteklemek biraz öyle duruyorum genelde geçiyor ağırlık merkezinden olduğunu anlıyorum ama bunlara rağmen geçmiyorsa ve ebelerin dediğine göre sırttan bele belden yböbrek altından kasıklara kaşıktan Rahime gelen bir ağrıysa o kasılmaymış. 20. Haftadan sonra bu durum düzensiz sık aralıklı değilse pozisyon değiştirince derin nefes alınca geçiyorsa ciddi değil beklenen normal bir durummuş ama sürekli her dakika giderek şiddetlenirse o düzenli kasılmaymış zaten yani belin ağrıdığında önceliğin durduğun pozisyonu değiştir karnını belini destekle vücudunu dinle

Evet aynen böyle canım güzel açıklamışsın. Bu haftalarda artık bunları yaşayacağız. İnşallah şiddetlenmeden olsun ama benim yaşam kalitemi çok etkiliyor. Küçücük bir ağrıda bile ben çok huzursuz oluyorum. Ağrı eşiğim çoook düşük.

Ağrı eşiği çok düşük olunca insan iki kat stres oluyor böyle bir durumda anlıyorum seni canım inşallah sağlıkla ilerler her şeyi vakitlice yaşarız vücut bir yerde inşallah alışır bebeklerimiz iyi olsun

İnşallah canım vücudumuzun alışacağına inanıyorum. güzel günlerimize az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…