Ben meyve çok yiyorum yaaaDiyet yapıyorum zaten ben karbonhidrat beyaz ekmek , hamurişi , poşetli hazır gıdalar , meyve bile sınırlı meyve tükettiğimde yanında protein bir bardak süt , ayran , kefir yada 4 kaşık yoğurt yiyorum , meyve bile şekeri birden yükseltiyormuş proteinle birlikte tüketilince dengeliyormuş insülin direncini
Muz yasak yada hafta da 2 gün yarım muz , kuru incir, kayısı , üzüm falan yasak canım ayva , elma ,mandalina ,armut, avokado , ceviz , kavrulmamış fındık daha çok tercih ettiğim şeyler oluyor maalesef , her bünye aynı değil belki seni o kadar etkilemez ama ölçülü yemekte fayda var gebelik şekeri hamilelikte ortaya çıkan bir şey öncesinde şekerimi hiç yüksek çıktığını hatırlamamBen meyve çok yiyorum yaaagünde 5-6 tane mandalina, muz mutlaka, şimdi de cennet hurması çıktı onu da çok seviyorum, ayva falan hep.yiyorum bunları gün içinde
Canım bende genellikle ara öğünde hep yemeye çalışıyorum bi gün elma armutsa ertesi gün mandalina muz falan o şekilde dengelemeye çalışıyorum hepsinden her gün yemiyorumBen meyve çok yiyorum yaaagünde 5-6 tane mandalina, muz mutlaka, şimdi de cennet hurması çıktı onu da çok seviyorum, ayva falan hep.yiyorum bunları gün içinde
Kaç haftalıksın kuzum senCanım benim de şişiyor, hatta dün mevlüte gittim herkes, kız mı diye sordu bende yooo erkek dedim. Güzelliğini almış dedileryüzüm şişti özellikle burnum çok şiş yaaaa hiç inmiyor valla napcam böyle bilmiyorum bayağı yüzüm kötü oldu benim ama napayım kaldı şurda 3 buçuk ay
Anladım canım benim daha yapılmadı bakalım merak ediyorum ne çıkacak diye. Dikkat et sen de mutlaka çok geçmiş olsunDiyet yapıyorum zaten ben karbonhidrat beyaz ekmek , hamurişi , poşetli hazır gıdalar , meyve bile sınırlı meyve tükettiğimde yanında protein bir bardak süt , ayran , kefir yada 4 kaşık yoğurt yiyorum , meyve bile şekeri birden yükseltiyormuş proteinle birlikte tüketilince dengeliyormuş insülin direncini
Teşekkür ederim canım inşallah hiçbirimiz ilaç kullanmak zorunda kalmayızAnladım canım benim daha yapılmadı bakalım merak ediyorum ne çıkacak diye. Dikkat et sen de mutlaka çok geçmiş olsun
Sağlıkla gelsin yavrum bir oğlum var 5 yaşında. Kız erkek farketmezO kadar marka var ki pamuklu olan birini tercih et kız altı üstü zıbınh&m de gözüme çarptı pek tatlıydılar
22+2 canım benimKaç haftalıksın kuzum sen
Anaaam ben 7 tane yiyorum günde zeytinnBende tuzu tamamen çıkarmıştım taa ki dün burada zeytin olayını öğrenene kadar ben siyah zeytin aşığı biri olarak tamamen keyfi yediğim zeytini artık sadece sabahları 4 tane ile sınırladım çok mutsuzum tuzu kestiğine bu kadar üzülmedim
Kuzu bende bilemedim burada kızlar demiş zeytinde tuzlu düşününce bana mantıklı geldi tuzu 2 haftadır hiçbir yemeğe koydurmuyorum yapılışında dahi peyniri tuzsuz tüketiyorum (perinatolog böbrek büyütmesinden dolayı tuzu tamamen kes dediği için bu kadar dikkat ediyorum ben) turşu bu zamana kadar ağzıma bile sürmedim ama gel gör ki 2 haftadır ayaklarım hala ödemleniyor duş alıyorum 10 dk da dizden aşağısı ayaklarım kıpkırmızı şişmiş yemek yerken oturunca da aynı manzara şimdi zeytini kızlar diyince çok mantıklı geldi açıkçası onu bi denicem tek yediğim tuzlu zeytin günahsız zeytinim benim onu da anca 4 e indirdim tamamen vazgeçemem ondanAnaaam ben 7 tane yiyorum günde zeytinn
Ayyy bende vazgeçememmmm bende aza indireyim o zaman hatta halk ekmeğin zeytinli ekmekleri var onlardan almıştım hem zeytin hemde onlardan yedim bu sabahKuzu bende bilemedim burada kızlar demiş zeytinde tuzlu düşününce bana mantıklı geldi tuzu 2 haftadır hiçbir yemeğe koydurmuyorum yapılışında dahi peyniri tuzsuz tüketiyorum (perinatolog böbrek büyütmesinden dolayı tuzu tamamen kes dediği için bu kadar dikkat ediyorum ben) turşu bu zamana kadar ağzıma bile sürmedim ama gel gör ki 2 haftadır ayaklarım hala ödemleniyor duş alıyorum 10 dk da dizden aşağısı ayaklarım kıpkırmızı şişmiş yemek yerken oturunca da aynı manzara şimdi zeytini kızlar diyince çok mantıklı geldi açıkçası onu bi denicem tek yediğim tuzlu zeytin günahsız zeytinim benim onu da anca 4 e indirdim tamamen vazgeçemem ondan
Benim canım 22+4 oldum. Ara ara gelip giden adet sancılarım var ama şiddetli değil rahatsız edici cinsten. Bazen tamamen kesiliyor. Bazen böyle birkaç saat ara ara devam ediyor. Yalancı kasılmaymışHanımlar bel ağrılarınız ne durumda ben iki büklümüm resmen, 22+2 olduk belim adet sancısı gibi ağrıyor
Hadi ya benimki resmen bir saate yakın sürüyor ama karnım ve belim ağrıyor. Tehlikeli miymiş peki buBenim canım 22+4 oldum. Ara ara gelip giden adet sancılarım var ama şiddetli değil rahatsız edici cinsten. Bazen tamamen kesiliyor. Bazen böyle birkaç saat ara ara devam ediyor. Yalancı kasılmaymış
Canım ben de şu son 4 gündür biraz sık yaşamaya başladım ama düzensiz oluyor. Yani böyle düzensiz kasılmalar normalmiş şiddetlenmediği ve ritmik olmadığı sürece. Oturuyorsan yat yatıyorsan otur pozisyon değiştir yada ılık bir duş al veya 4-5 bardak su iç bunlar ağrıyı azaltıyorsa veya geçiriyorsa okuduğum kadarıyla yalancıdır.Hadi ya benimki resmen bir saate yakın sürüyor ama karnım ve belim ağrıyor. Tehlikeli miymiş peki bu
Benimde oluyor canım bazen aşırı şiddetleniyor yatamıyorum oturamıyorum derecesinde olduğu oldu hatta sinirden ağladığımda oldu 20. Haftayım dinlenirken de ağrıyor önceliğim hamile yastığımda karnımın altını ve belimi ve bacak aramı desteklemek biraz öyle duruyorum genelde geçiyor ağırlık merkezinden olduğunu anlıyorum ama bunlara rağmen geçmiyorsa ve ebelerin dediğine göre sırttan bele belden yböbrek altından kasıklara kaşıktan Rahime gelen bir ağrıysa o kasılmaymış. 20. Haftadan sonra bu durum düzensiz sık aralıklı değilse pozisyon değiştirince derin nefes alınca geçiyorsa ciddi değil beklenen normal bir durummuş ama sürekli her dakika giderek şiddetlenirse o düzenli kasılmaymış zaten yani belin ağrıdığında önceliğin durduğun pozisyonu değiştir karnını belini destekle vücudunu dinleHanımlar bel ağrılarınız ne durumda ben iki büklümüm resmen, 22+2 olduk belim adet sancısı gibi ağrıyor
Evet aynen böyle canım güzel açıklamışsın. Bu haftalarda artık bunları yaşayacağız. İnşallah şiddetlenmeden olsun ama benim yaşam kalitemi çok etkiliyor. Küçücük bir ağrıda bile ben çok huzursuz oluyorum. Ağrı eşiğim çoook düşük.Benimde oluyor canım bazen aşırı şiddetleniyor yatamıyorum oturamıyorum derecesinde olduğu oldu hatta sinirden ağladığımda oldu 20. Haftayım dinlenirken de ağrıyor önceliğim hamile yastığımda karnımın altını ve belimi ve bacak aramı desteklemek biraz öyle duruyorum genelde geçiyor ağırlık merkezinden olduğunu anlıyorum ama bunlara rağmen geçmiyorsa ve ebelerin dediğine göre sırttan bele belden yböbrek altından kasıklara kaşıktan Rahime gelen bir ağrıysa o kasılmaymış. 20. Haftadan sonra bu durum düzensiz sık aralıklı değilse pozisyon değiştirince derin nefes alınca geçiyorsa ciddi değil beklenen normal bir durummuş ama sürekli her dakika giderek şiddetlenirse o düzenli kasılmaymış zaten yani belin ağrıdığında önceliğin durduğun pozisyonu değiştir karnını belini destekle vücudunu dinle
Ağrı eşiği çok düşük olunca insan iki kat stres oluyor böyle bir durumda anlıyorum seni canımEvet aynen böyle canım güzel açıklamışsın. Bu haftalarda artık bunları yaşayacağız. İnşallah şiddetlenmeden olsun ama benim yaşam kalitemi çok etkiliyor. Küçücük bir ağrıda bile ben çok huzursuz oluyorum. Ağrı eşiğim çoook düşük.
İnşallah canım vücudumuzun alışacağına inanıyorum.Ağrı eşiği çok düşük olunca insan iki kat stres oluyor böyle bir durumda anlıyorum seni canıminşallah sağlıkla ilerler her şeyi vakitlice yaşarız vücut bir yerde inşallah alışır bebeklerimiz iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?