Kızlar merhaba . Bugün bebek arabasını aldık. Babymall mağazasından. Mağazada fiyatları daha uygun. Sitesinde 10.400 olan arabayı mağazadan 8000 e aldık. Bagi neo modelini aldık. Ama sadece bej renkleri kalmış. Gri alacaktım ama son gri arabayı bizden önce bakan kişi almış ben de o kadar uygun olunca hadi bej olan olsun dedim
Kızlar merhaba . Bugün bebek arabasını aldık. Babymall mağazasından. Mağazada fiyatları daha uygun. Sitesinde 10.400 olan arabayı mağazadan 8000 e aldık. Bagi neo modelini aldık. Ama sadece bej renkleri kalmış. Gri alacaktım ama son gri arabayı bizden önce bakan kişi almış ben de o kadar uygun olunca hadi bej olan olsun dedim
Ayrı puset aldık kuzum. Baginin kendi puseti yok dediler. Maxi cosi ve kraftın pusetlerinden uyan modeller varmış. Maxi cosi puset aldık biz de 3900 e düşmüş o da.
Karnabahar çok güzel birşey bence ben haşlayıp üzerine başamel sos ve kaşar peynirle fırınlamasına bayılıyorum eşim sevmiyor karnabahar. Onun tezine göre erkekler sevmezmiş
Kızlar sizce bu mochi gerekli mi yani standart bir elektrkli pompa almayi dusunuyorum ilk zamanlar sütü hızlı getirmesi için o sonradan fazlalığı boşaltmayada işe yarar sanırım bu da aynı görevi görüyo farkli bi islevi var mi ki
Kızlar sizce bu mochi gerekli mi yani standart bir elektrkli pompa almayi dusunuyorum ilk zamanlar sütü hızlı getirmesi için o sonradan fazlalığı boşaltmayada işe yarar sanırım bu da aynı görevi görüyo farkli bi islevi var mi ki
Hafta da bir olan ağlamalı ve gülmeli seansımı az önce daha tamamlamış oldum her hafta da bir mutlaka bu oluyor. Eşimde umarım kafayı yemiyorsundur diyo kıyamam yaaa. Ama öyle bir rahatliyorum ki anlatamam alışkanlık haline geldi sanırım bu durum. Ama insan ağlarken bir anda kahkaha atar mı
Benimde oluyor canım bazen aşırı şiddetleniyor yatamıyorum oturamıyorum derecesinde olduğu oldu hatta sinirden ağladığımda oldu 20. Haftayım dinlenirken de ağrıyor önceliğim hamile yastığımda karnımın altını ve belimi ve bacak aramı desteklemek biraz öyle duruyorum genelde geçiyor ağırlık merkezinden olduğunu anlıyorum ama bunlara rağmen geçmiyorsa ve ebelerin dediğine göre sırttan bele belden yböbrek altından kasıklara kaşıktan Rahime gelen bir ağrıysa o kasılmaymış. 20. Haftadan sonra bu durum düzensiz sık aralıklı değilse pozisyon değiştirince derin nefes alınca geçiyorsa ciddi değil beklenen normal bir durummuş ama sürekli her dakika giderek şiddetlenirse o düzenli kasılmaymış zaten yani belin ağrıdığında önceliğin durduğun pozisyonu değiştir karnını belini destekle vücudunu dinle
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, bugün çok fenaydı ben de ağladım oturup. Annemi aradım tehlikeli deyince daha da korktum geçmese hastahaneye gidecektim de geçti çok şükür
detaylın inşallah güzel geçer BBuddy x Ense kalınlığını öğrenince beni de etiketler misin canım, benimki 5.80 civarı çıktı. Bu arada bu gruba daha aktif girmek istiyorum ama ne zaman girsem sayfalarca mesaj oluyor Siz ne yapıyorsunuz bunun uygulaması falan yok mu ?
Ayrı puset aldık kuzum. Baginin kendi puseti yok dediler. Maxi cosi ve kraftın pusetlerinden uyan modeller varmış. Maxi cosi puset aldık biz de 3900 e düşmüş o da.
O takımdaki hangi marka acaba canım bagi mi yazıyor ki. Mağazada adam bize öyle dedi. Ben de çok üstelemedim 7-8 aydan sonra o kullanılmayacak zaten . Pusetle beraber 11.900 e geldi. Bagi kutusunun içinden puset takmak için kendi aparatı çıkıyor. Ben bu arabayı internette görünce büyük sanmıştım. Gerçekte kibar bi arabaymış.
O takımdaki hangi marka acaba canım bagi mi yazıyor ki. Mağazada adam bize öyle dedi. Ben de çok üstelemedim 7-8 aydan sonra o kullanılmayacak zaten . Pusetle beraber 11.900 e geldi. Bagi kutusunun içinden puset takmak için kendi aparatı çıkıyor. Ben bu arabayı internette görünce büyük sanmıştım. Gerçekte kibar bi arabaymış.
Kuzum çok iyi fiyata almışsın. Şu an bagi 14 galiba internette. İlk beğendiğim de 12ydi mesela evet evet hem de hafifmiş. Travel ama kabin diye de geçiyor. Bunla yurtdışı vs gezen çok var ben gördüm
detaylın inşallah güzel geçer BBuddy x Ense kalınlığını öğrenince beni de etiketler misin canım, benimki 5.80 civarı çıktı. Bu arada bu gruba daha aktif girmek istiyorum ama ne zaman girsem sayfalarca mesaj oluyor Siz ne yapıyorsunuz bunun uygulaması falan yok mu ?
İnşallah kuzum tabi yarın inşallah haber ederim uygulaması yokmuş ya bu durum beni çok üzüyor genelde raporlu olduğum için eşimde hafta içi hep işte sabahları hep vaktim bol giriyorum reklamlar aşırı sinir bozucu olsada..