2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Aynen bende aldığım bebek arabasının grisini istiyordum. Dolap hesabında bej rengini sıfır 2.500 tl daha uyguna bulunca nasipte bu varmış dedim aldım

Benim istediğim model pusetsiz aldın galiba kuzum? Çünkü pusetsiz fiyattı o

Kızlar sizce bu mochi gerekli mi yani standart bir elektrkli pompa almayi dusunuyorum ilk zamanlar sütü hızlı getirmesi için o sonradan fazlalığı boşaltmayada işe yarar sanırım bu da aynı görevi görüyo farkli bi islevi var mi ki

Eklentiler

• Screenshot_20231104-212106_Trendyol.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 44
Bunu instamomlar çok tavsiye ediyor. Fazla sütü topluyormuş. Ben alıcam galiba bunu :)

Hafta da bir olan ağlamalı ve gülmeli seansımı az önce daha tamamlamış oldum her hafta da bir mutlaka bu oluyor. Eşimde umarım kafayı yemiyorsundur diyo kıyamam yaaa. Ama öyle bir rahatliyorum ki anlatamam alışkanlık haline geldi sanırım bu durum. Ama insan ağlarken bir anda kahkaha atar mı

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, bugün çok fenaydı ben de ağladım oturup. Annemi aradım tehlikeli deyince daha da korktum geçmese hastahaneye gidecektim de geçti çok şükür

detaylın inşallah güzel geçer B Buddy x Ense kalınlığını öğrenince beni de etiketler misin canım, benimki 5.80 civarı çıktı. Bu arada bu gruba daha aktif girmek istiyorum ama ne zaman girsem sayfalarca mesaj oluyor Siz ne yapıyorsunuz bunun uygulaması falan yok mu ?

Ayrı puset aldık kuzum. Baginin kendi puseti yok dediler. Maxi cosi ve kraftın pusetlerinden uyan modeller varmış. Maxi cosi puset aldık biz de 3900 e düşmüş o da.
Aaaa internette takım halinde var. Bir de dün annemler İstanbul da bir yerde baktı orada da takım vardı ama onların baktığı yerde 15di fiyat

Aaaa internette takım halinde var. Bir de dün annemler İstanbul da bir yerde baktı orada da takım vardı ama onların baktığı yerde 15di fiyat
O takımdaki hangi marka acaba canım bagi mi yazıyor ki. Mağazada adam bize öyle dedi. Ben de çok üstelemedim 7-8 aydan sonra o kullanılmayacak zaten . Pusetle beraber 11.900 e geldi. Bagi kutusunun içinden puset takmak için kendi aparatı çıkıyor. Ben bu arabayı internette görünce büyük sanmıştım. Gerçekte kibar bi arabaymış.

Kuzum çok iyi fiyata almışsın. Şu an bagi 14 galiba internette. İlk beğendiğim de 12ydi mesela evet evet hem de hafifmiş. Travel ama kabin diye de geçiyor. Bunla yurtdışı vs gezen çok var ben gördüm

İnşallah kuzum tabi yarın inşallah haber ederim uygulaması yokmuş ya bu durum beni çok üzüyor genelde raporlu olduğum için eşimde hafta içi hep işte sabahları hep vaktim bol giriyorum reklamlar aşırı sinir bozucu olsada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…