Aynen bende aldığım bebek arabasının grisini istiyordum. Dolap hesabında bej rengini sıfır 2.500 tl daha uyguna bulunca nasipte bu varmış dedim aldımKızlar merhaba . Bugün bebek arabasını aldık. Babymall mağazasından. Mağazada fiyatları daha uygun. Sitesinde 10.400 olan arabayı mağazadan 8000 e aldık. Bagi neo modelini aldık. Ama sadece bej renkleri kalmış. Gri alacaktım ama son gri arabayı bizden önce bakan kişi almışben de o kadar uygun olunca hadi bej olan olsun dedim
Nasibimiz bejmişAynen bende aldığım bebek arabasının grisini istiyordum. Dolap hesabında bej rengini sıfır 2.500 tl daha uyguna bulunca nasipte bu varmış dedim aldım
Aynen kuzum benimde içime sindiNasibimiz bejmişaynısı olmuş bize de 2500 kadar ucuz geldi bej de hoşuma gitti benim
Benim istediğim modelKızlar merhaba . Bugün bebek arabasını aldık. Babymall mağazasından. Mağazada fiyatları daha uygun. Sitesinde 10.400 olan arabayı mağazadan 8000 e aldık. Bagi neo modelini aldık. Ama sadece bej renkleri kalmış. Gri alacaktım ama son gri arabayı bizden önce bakan kişi almışben de o kadar uygun olunca hadi bej olan olsun dedim
Hee a101in sitesine mi dusmusPerşembeyi beklemeyr gerek yok sanırımsepete ekle dedim ekledi
Ayrı puset aldık kuzum. Baginin kendi puseti yok dediler. Maxi cosi ve kraftın pusetlerinden uyan modeller varmış. Maxi cosi puset aldık biz de 3900 e düşmüş o da.Benim istediğim modelpusetsiz aldın galiba kuzum? Çünkü pusetsiz fiyattı o
Kuzum sağlıklı olsun diye uğraşıyorum beşamel sos falan yapmadım tabisiiiiKarnabahar çok güzel birşey benceben haşlayıp üzerine başamel sos ve kaşar peynirle fırınlamasına bayılıyorum eşim sevmiyor karnabahar. Onun tezine göre erkekler sevmezmiş
Evet hatta aldım ben. A101 kapıda uygulamasıyla. Yarın gelirHee a101in sitesine mi dusmus
Aa ben bulamadm baktim daEvet hatta aldım ben. A101 kapıda uygulamasıyla. Yarın gelir
Bunu instamomlar çok tavsiye ediyor. Fazla sütü topluyormuş. Ben alıcam galiba bunu :)Kızlar sizce bu mochi gerekli miyani standart bir elektrkli pompa almayi dusunuyorum ilk zamanlar sütü hızlı getirmesi için o sonradan fazlalığı boşaltmayada işe yarar sanırım bu da aynı görevi görüyo farkli bi islevi var mi ki
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, bugün çok fenaydı ben de ağladım oturup. Annemi aradım tehlikeli deyince daha da korktum geçmese hastahaneye gidecektim de geçti çok şükürBenimde oluyor canım bazen aşırı şiddetleniyor yatamıyorum oturamıyorum derecesinde olduğu oldu hatta sinirden ağladığımda oldu 20. Haftayım dinlenirken de ağrıyor önceliğim hamile yastığımda karnımın altını ve belimi ve bacak aramı desteklemek biraz öyle duruyorum genelde geçiyor ağırlık merkezinden olduğunu anlıyorum ama bunlara rağmen geçmiyorsa ve ebelerin dediğine göre sırttan bele belden yböbrek altından kasıklara kaşıktan Rahime gelen bir ağrıysa o kasılmaymış. 20. Haftadan sonra bu durum düzensiz sık aralıklı değilse pozisyon değiştirince derin nefes alınca geçiyorsa ciddi değil beklenen normal bir durummuş ama sürekli her dakika giderek şiddetlenirse o düzenli kasılmaymış zaten yani belin ağrıdığında önceliğin durduğun pozisyonu değiştir karnını belini destekle vücudunu dinle
Belki bölgeye göre değişiklik gösteriyordurAa ben bulamadm baktim da
Aaaa internette takım halinde var. Bir de dün annemler İstanbul da bir yerde baktı orada da takım vardı ama onların baktığı yerde 15di fiyatAyrı puset aldık kuzum. Baginin kendi puseti yok dediler. Maxi cosi ve kraftın pusetlerinden uyan modeller varmış. Maxi cosi puset aldık biz de 3900 e düşmüş o da.
Kuzum sağlıklı olsun diye uğraşıyorum beşamel sos falan yapmadım tabisiiii
O takımdaki hangi marka acaba canım bagi mi yazıyor ki. Mağazada adam bize öyle dedi. Ben de çok üstelemedim 7-8 aydan sonra o kullanılmayacak zaten . Pusetle beraber 11.900 e geldi. Bagi kutusunun içinden puset takmak için kendi aparatı çıkıyor. Ben bu arabayı internette görünce büyük sanmıştım. Gerçekte kibar bi arabaymış.Aaaa internette takım halinde var. Bir de dün annemler İstanbul da bir yerde baktı orada da takım vardı ama onların baktığı yerde 15di fiyat
Kuzum çok iyi fiyata almışsın. Şu an bagi 14 galiba internette. İlk beğendiğim de 12ydi meselaO takımdaki hangi marka acaba canım bagi mi yazıyor ki. Mağazada adam bize öyle dedi. Ben de çok üstelemedim 7-8 aydan sonra o kullanılmayacak zaten . Pusetle beraber 11.900 e geldi. Bagi kutusunun içinden puset takmak için kendi aparatı çıkıyor. Ben bu arabayı internette görünce büyük sanmıştım. Gerçekte kibar bi arabaymış.
İnşallah kuzum tabi yarın inşallah haber ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?