- 1 Nisan 2022
- 15.434
- 17.186
- 248
Amin canım AminAyyy ayyy Allahım sağlıkla gelsin paşan, yatsın yatağında büyüsün inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım AminAyyy ayyy Allahım sağlıkla gelsin paşan, yatsın yatağında büyüsün inşallah![]()
Ayy yok hep Amazon’da falan oluyor böyle şeyler yaaa ama ordan da hiç alışveriş yapmadımbana da gönder bulursan![]()
bende yapmadım trendyola gelsinAyy yok hep Amazon’da falan oluyor böyle şeyler yaaa ama ordan da hiç alışveriş yapmadım![]()
Teşekkürler. Sadece termal bölüm yok galiba dimi ?Ben aldım gayet kullanışlı görünüyor. Ayrıca dediğiniz gibi aldıktan sonra ben de aynı şeyi düşündüm, bebek bakımı bittikten sonra gündelik olarak bile kullanılabilir gayet güzel çanta. Tavsiye ederim.
Evet canım uygun fiyatlı almaya çalıştım hep zaten geçen aylarda kıyafetlerini, beşiğini ıvır zıvırlarının çoğunu halletmiştim. Bu ayda kalanların çoğunu hallettim. Diğer ayda bebek arabasını alırsam oh misEvet Canım eşim 10 tane kıyafet almıştı geçen 10 küsür Ödemiş, 50 binde baya baya iyi halletmişsinwomi
![]()
Vallahi kuzum tecrübeli annelere danışalım çünkü ben bilmiyorumdoğumhane soğuk olduğu için oradan dönüşte çok üşüyorsun diye biliyorum bendeof ya böyle kalın bulamam ki öyle dantelli olan modelleri de sevmiyorum ben :/
Ay evet ben çocuk yüzünden evi unuttum sanki tek masraf çocuğa aitBen eve de stok yapıyorum. Her konuda mecburi alışveriş![]()
Çok iyi yapmışsın canım en güzeli zaten,iyi yapmışsın darısı bizim başımıza inşallahEvet canım uygun fiyatlı almaya çalıştım hep zaten geçen aylarda kıyafetlerini, beşiğini ıvır zıvırlarının çoğunu halletmiştim. Bu ayda kalanların çoğunu hallettim. Diğer ayda bebek arabasını alırsam oh mis![]()
Vallahi utanmasam neler neler alcam da maalesef abartamıyorum hamileyiz. Herşeyden kısarız bebişten kısmayızAy evet ben çocuk yüzünden evi unuttum sanki tek masraf çocuğa ait![]()
Amin canımm inşallah tamamlarsınız siz de yakındaÇok iyi yapmışsın canım en güzeli zaten,iyi yapmışsın darısı bizim başımıza inşallah![]()
En iyisini yapıyorsunuz gerçekten yatırım çok önemliVallahi utanmasam neler neler alcam da maalesef abartamıyorum hamileyiz. Herşeyden kısarız bebişten kısmayızhamile olduğumu öğrenir öğrenmez eşimle birikim yapmaya başladık bebek için
onun geleceği için yani
![]()
Amin kuzum inşallahEn iyisini yapıyorsunuz gerçekten yatırım çok önemlibiz şu an yapmıyoruz daha çok kendimize yapıyoruz
ama neyimiz varsa onun zaten. Zamanı gelince de güzel bir kreş ve okula da gönderirsek kendine güzel bir hayat oluşturur diye umut ediyorum bakalım
![]()
benimkide öyle akşam da değil bildiğimiz gece 1-2 gibi hissediyorum hepBenim bebiş akşam olunca hareketleniyor. Hele uyumaya yatsam tamamen hareketleniyorşimdiden söylüyor galiba gece uyumayacağnı
Bende senin gibiyim canım. Arada hissediyorum yarın detaylıda soracağım bayana büyüdük aşkında 21+2 oldukbenimkide öyle akşam da değil bildiğimiz gece 1-2 gibi hissediyorum hepyani ya da daha tam hissedemediğim için gece karnıma odaklanıyorum ister istemez ondan öyle geliyor olabilir, bugün hiç hissetmedim daha
Ben özele göndereceğim inşallah canım ben de özel okulda çalıştım az çok biliyorum tabii ki oranın da eksileri var ama bana göre devlet kadar değil maalesef bunu kendim çalıştığım halde diyorum. Duyulmuş iyi bir okullardan birine göndermeyi planlıyoruz 3 yaşından itibaren. Hem dili için ki zaten çift dille büyüteceğiz okulda da kullanınca kalıcı olur hem de sosyal dersleri için. Sadece devletteki gibi akademik eğitime odaklı büyümesini istemiyorum daha bir çok sebebi var da uzun olurAmin kuzum inşallahişin içindeyiz sen de ben de. Okul kısmını şimdiden bazen düşünüyorum
ve strese giriyorum. Çünkü özel okulda çalışmış biri olarak içerisini biliyorum
devletteyim zaten onu da biliyorum. inşallah eğitim düzelir biraz ya bu sistemle böyle gitmesin
![]()
Benim de bir ara öyle oldu birkaç gün canım sonra tekrar hareketlendi vs. Yani ara ara bana da oluyor açıkçası. Düzenli hareket sanırım 24-25 ten sonra oluyor.İyi akşamlar arkadaşlar 22+3 üm bebek iki gündür çok az hareket ediyor yok denecek kadar ondan önce baya hareketli idi böyle bir durum yaşayan var mı bir sorun yoktur inşallah ya korku geldi bana bi
Sor canım ama geç hissetmeyi rahim yapısı, plasenta ya da karındaki yağ oranı bile etkiliyomuş. Normaldir yani iyi olsunlar da biz hissetmesek de olur.Bende senin gibiyim canım. Arada hissediyorum yarın detaylıda soracağım bayana büyüdük aşkında 21+2 olduk