2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benimde aklıma geldi acaba vuruyor mudur ya da yeni WC den çıkıyorum bir anda sanki biri ittiriyor idrar torbamı yine bi rahatsız oluyorum sonra geçiyor gibi
Bana da kuzum . Anlık bi ağrı giriyo çıkıyor kasıkların sağına soluna üstüne. Sonra geçiyor .

İşte kuzum bilmiyorum ki nasıl oluyor kilosu vs. Kaç kilo sonrası normal oturabilir hiç bilgim yok etrafımızda hiç bebek yok ya hiç
Şimdi benim oğlum 15 küsür kilo 3.5 yaşında. 18 kilo da ortalama 4-5 olur yani, 18 kiloyu geçse de çökmez korkma ben otursam taşır benimki sağlam Sen tek çocuk gidersen 5-6 yaş gibi yükseltici oto koltuğuna geçersiniz

Attık oturup eşimle video izleyip karar verelim buna. Kalsın mı iade mi diye. Çok iyi indirim yakalayıp aldım ama araştırmadan işte

O kadar güzel anlattın ki kuzum şu anlatışınla bile canım lahmacun çekti

benim bir anda burnumdan su akar gibi akıyo kanlar
bende burun kanaması 2 3 günde bir oluyor. genelde damla damla sızıntı şeklinde ama nadiren su gibi aktığı da oluyor. internetten baktığımda normal diyordu bu yüzden çok endişelenmedim açıkçası

arkadaşlar bebek aspirini kullanan var mı gebelik sürecinde? Doktorum bir rahim damarımdan az kan gittiği içiin bebek aspirini başlattı. aynı durumu yaşayan var mı acaba

arkadaşlar bebek aspirini kullanan var mı gebelik sürecinde? Doktorum bir rahim damarımdan az kan gittiği içiin bebek aspirini başlattı. aynı durumu yaşayan var mı acaba
Kan sulandırıcı olarak bebe aspirin yada coraspirin veriyor genelde doktor bana da oksapara takviye verdi , sizin durum için kullanıldığını bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…