2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bunlar daha sağlıklı ve bebeğin daha rahat etmesini sağlıyormuş kafasını zaten slingin içine alıyorsun yenidoğanlar kafalarını tutamazlar böyle
Hımmmm kumaşını ona göre yukarı doğru çekicez o zaman

İlbays mı kuzum bu? Kuzum o koymana göre kapatılabiliyor arkadaşım orasını da destekliyor mesela
İlbays kuzum aynen . Herkes onu övüyor

Bak yarın haftasonu hamiş fotosu çekilmen için muhteşem bir zamanlama biryenianneadayi minnoşuna hatıra
Yaaa evet ama yarın sabah kahvaltıdan sonra direkt kv ye gidicez. Zeytin toplamışlar onu alıp sonra da annemlere geçicez . Akşam da orda kalırız muhtemelen. Başka bir ilçedeler ama pazar günü olabilir bak

Kızlar bebiş bugün beni hareketsizliği ile korkuttu bir de dün de çok hafifti hareketleri internete de yazınca malum korku yaşadım yok bebeğin hayati riski falan derken duramadım acile gittik. Bebiş iyi çok şükür hafta olarak 26 hafta görünüyor 2 hafta önde 750gr vs ama suyu hala yeterli değil su çok fazla içiyorum en son da az dediklerinde zaten artırmıştım daha ne kadar içebilirim ki ben artık su içmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum havuç suyunu duydum onu da artık düzenli içeceğim ama başka önerisi olan varsa dikkate alırım

Kuzum havuç suyu iç bak Niqu içti sonra su fazla olmuş. Çünkü suyu su içerek arttıramıyormuşuz.

Benimki de bugün çok hareket etmiyor ya arada bi tane vurup kaçıyor. Önceden delicesine vuruyordu peş peşe. Ama bi kere bi kere vurması da iyi demek sonuçta. Aklıma kötü getirmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…