2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayneb
Masallah cnm çok şukur
Demekki 3lü test boşuna riskli çıktı, neye göre oyle çıktı anlayamadım, amnıyosentez temizçıkmıştı
Hersey yolunda, çok sevındım
Aynen kuzum bende şoka girmiştim ama doktor amniyosentez yaptırdığın iyi olmuş dedi aklında soru işareti kalmamış olur dedi çok şükür rabbim kimsenin evladını sınamasın

Bebek içerde iç organlara falan da vuruyor mudur. Karnımın değişik yerlerine ağrılar giriyor çıkıyor. Organlara vurulduğu hissedilmiyor ama ağrılar oluşuyor çok ilginç

Ay evet bende onu bekliyorum rulokatımı hazırladım yine

Kuzum aşermek nasıl bir şey yani mesela normalde de benim canım birçok şey ister aşermenin farkı ne
Bence farkı mesela benimde canım her şeyi istiyor ama aşerdiğim şeylerde mesela lahmacun dediğim gibi adını bir yerde duydum iş yerinde lahmacun söylemişler gruplarda gördüm inanılmaz o an yemek istedim sonra 3 gün geçti bulantılarım falan hep kustum ne yesem aklımda o lahmacun vardı yediklerimi de kusuyordum hep o sıra dedim bi yiyelim kokusu sanki burnumda yani evde sanki var ama ben yiyemiyorum gibi içim bi huzursuz yedikten sonra o bulantının gitmesi bi mutluluk böyle tükürük bezlerim karıncalanmıştı yerden çok iyi hatırlıyorum o hissiyatı resmen o yemenin zevkini bu yaşıma kadar ilk kez aldım tükürük bezlerim mest oldu sanki yani anlatabildim mi bilmiyorum ama damaklarım bi uyuştu böyle değişik ağzının suyu akması tabiri oldu bende

360 derece dönmüyor kuzum. Bir de yatış yok. Yatış aslında tehlikeliymiş ama ne bilim olmalı gibi geliyor bana. Ben bunu baya uyguna aldım indirimden. 4 e aldım Şuan 10
Neee sakaaa vayy büyük indirim kapmissin ben görüyorum çocuklar arabada hep kafası yana yatmış uyuyakaliyorlar yatan modeli de mi varmış ay ne kadar çeşit çıkmış ben geri kalmışım oto koltuklarında bı tane almış olmak için aldım

Bebek içerde iç organlara falan da vuruyor mudur. Karnımın değişik yerlerine ağrılar giriyor çıkıyor. Organlara vurulduğu hissedilmiyor ama ağrılar oluşuyor çok ilginç
Benimde aklıma geldi acaba vuruyor mudur ya da yeni WC den çıkıyorum bir anda sanki biri ittiriyor idrar torbamı yine bi rahatsız oluyorum sonra geçiyor gibi

Çok iyi indirim yakalarım bilirsiniz kardeşim de bir yandan bakıyor çünkü. Satın almacı kendisi

Kesinlikle aynen böyle oluyor. Çok güzel anlatmışsın aşermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…