Benim doğumum 15 Mart görünüyordu, bu nedenle bu gruptayım baştan beri. Size daha sağlıklı ve şanslısını dilerim.Aa pardon cnm yanlış alıntı yapmışım
Biz burda tabıkı her türlü konuyu dinlıyoruz, düşük yapanları, kürtaj olanlara cevap verıyoruz ama arkadaş büyük harflerle öyle bi başlık atmış ki göze batıyor oyuzden tepkı aldı bnce, yoksa yazdığında bısey yok ama şuda gercek o kadar topik varken, gebelik planlayanlar topikleri varken, ileri yaş gebelik isteyen topikleri varken, anneler grubuna atılmamalı bu mesaj
Kadının biri ortaya bir şey atmadı hanımefendi. Çok çirkin bir söylem bu. Bakın hala bugün, kalp atışını duyamayan, yolk kesesi büyük çıkan vb nedenlerle belirsizlik yaşayanlar var. Deneyimim tabiki birilerine yol gösterebilir, güç verebilir, herkesin başına gelebildiğini bildiği için hızla şifalanabilir. Burada geçmişlerimiz ve eğitimlerimiz aynı olmayabilir ama örneğin çocukların yatma saati için televizyon kamu spotu yayınlanıyor, o sırada çocuğa uygun olmayacak yayın başlıyor, hala televizyon başında bırakıp sakıncalı bir şey gördüğünde de şikayet edemeyiz. Tıpkı koskoca yazdığım gibi. Tetikleneceğini düşünenler okumasın. Hem başkasının hayatına bu kadar meraklı olup hem de kötü zamanında üzerinden bu kadar kavga çevirmek sağlıklı değil. Hikayem birden fazla kadının başına geldi, üslubum son derece yerindeydi, birkaç kişiye uymadı diye bu kadar hırpalanmak doğru değil. Siz de kendi hamileliğinizle ilgilenin lütfen. Sağlıkla kucağınıza alın.Siz avukatımısınız?
Konu kapanmışken neden savunmaya geçiyorsunuz? Ben ona cevap yazmışım, sizene...
Topiği busekılde tartışmalarla mesgul etmeyin, bugun 2 arkadas yeterince tartıştı ve ban yediler.
Herkes kendi işine baksın
Kımse kımseyi savunmasın
Kadının biri ortaya bişey arttı
Maşallah millet asker kesıldı
Hayırdır yaaa
Hamileliğinizle ilgilenin siz
ben 6+1 duydum canim bugunKalp atışlarınız kaç çıkıyor?
Ne gğzel benim gibi sürpriz yumurtakizlar merhaba 6+1 ciktim normalde 7 gorunuyorm supriz gebelik oldu bize bu benim 3 cocugum olacak kzim 6 oglum 3 yasinda
Gözünüzaydın ben de sabredemeyip randevumu öne çektim kalp için bu cuma gideceğimMerhaba kızlar bugün 6+1 de bebeği çok minik bir şekilde gördük yolk sac ve minik bebek oluşmuş fakat kalp atışı henüz çok cılız olur diye doktorum dinletmedi Eylül 1'e randevu verdi o zamana kadar sabredebilirim umarım
Yemekten sonra şişkinlik oluyor benim de yediğime yiyeceğime pişman oluyorum ben de 7+0 bugün,aynı korkular bende de var inşallh hayırlısıyla duyalımKızlar ben 6+5 im bı kaç gündür yemeklerden sonra çarpıntım oluyor ayrıca doğru düzgün belirtim yok. Mide bulantım hiç yok sadece kokuda artış esnemelerim tuvalet sıkışması var bu kadar daha bebeği de görmedim göğüs ağrım var ama öyle aman aman değil pazartesi doktor randevum kesede bebek görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım stresi yaşıyorum.
Gözünüzaydın sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallh,bi önceki hamileliğimde benimde kist vardı yakın zamanda yok olduKızlar ben de kontrole gittim. Kalbini duydum çok şükür. Çok mutlu oldum. Sat a göre 7+5 ti . Ultrasona göre Benim minişim 7+4 müş :) .
Kalbi de 154 atıyor. Allah'ım şükürler olsun. :) Solda bir kistim oluşmuş o da çok normal dedi. Takip edilecek sadece.
Allah hepimize bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.Sağlıkla atlatalım bu dönemi.
Canım benim oğlumunda anne karnında çiş pozisyonu var hem de aşırı net,anne karnında ki sıvıdan dolayı çiş yönü belli olmaz bence ama bizim pipi net görünmüştü çişi yaparkenAnne karnında işerken bebeğinizi hiç gördünüz mü? Ben bugün fark ettim videosunda bebeğimin işediğini ama bana bir erkek, bir kız dediler. Bebek yukarı doğru işiyor acaba kız bebekler de yukarı doğru mu işer anne karnında bir bilginiz var mı? En son kız bebek dediler. Görüntüyü bırakıyorum bir de siz bakın. Böyle yukarı doğru işeyen kız bebek olur mu kafam karıştı doğrusu?
Ben 8+4 üm.Tabii ki paylaşırım. Doktorunuz en geç kaçıncı haftayı söyledi test için? Sanırım sizinle aramızda bir haftadan fazla var benim bir an önce karar vermem gerekecek.
Öneri için teşekkürlerFetal Dna için Eurofins öneririm. Yakın süreçte 3 arkadaşım yaptırdı, ben de oraya yaptıracağım. Sonuç Fransa'dan geliyor
Fiyat hakkında bilginiz var mı acabaFetal Dna için Eurofins öneririm. Yakın süreçte 3 arkadaşım yaptırdı, ben de oraya yaptıracağım. Sonuç Fransa'dan geliyor
Bnımde uslubum size karşı gayet yerındeydiKadının biri ortaya bir şey atmadı hanımefendi. Çok çirkin bir söylem bu. Bakın hala bugün, kalp atışını duyamayan, yolk kesesi büyük çıkan vb nedenlerle belirsizlik yaşayanlar var. Deneyimim tabiki birilerine yol gösterebilir, güç verebilir, herkesin başına gelebildiğini bildiği için hızla şifalanabilir. Burada geçmişlerimiz ve eğitimlerimiz aynı olmayabilir ama örneğin çocukların yatma saati için televizyon kamu spotu yayınlanıyor, o sırada çocuğa uygun olmayacak yayın başlıyor, hala televizyon başında bırakıp sakıncalı bir şey gördüğünde de şikayet edemeyiz. Tıpkı koskoca yazdığım gibi. Tetikleneceğini düşünenler okumasın. Hem başkasının hayatına bu kadar meraklı olup hem de kötü zamanında üzerinden bu kadar kavga çevirmek sağlıklı değil. Hikayem birden fazla kadının başına geldi, üslubum son derece yerindeydi, birkaç kişiye uymadı diye bu kadar hırpalanmak doğru değil. Siz de kendi hamileliğinizle ilgilenin lütfen. Sağlıkla kucağınıza alın.
Haha o zaman bu kız çünkü pipi göremedim ben. Oy sağlıkla gelsin tüm bebeciklerNe gğzel benim gibi sürpriz yumurtasağlıkla gelsin
Gözünüzaydın ben de sabredemeyip randevumu öne çektim kalp için bu cuma gideceğim
Yemekten sonra şişkinlik oluyor benim de yediğime yiyeceğime pişman oluyorum ben de 7+0 bugün,aynı korkular bende de var inşallh hayırlısıyla duyalım
Gözünüzaydın sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallh,bi önceki hamileliğimde benimde kist vardı yakın zamanda yok oldu
Canım benim oğlumunda anne karnında çiş pozisyonu var hem de aşırı net,anne karnında ki sıvıdan dolayı çiş yönü belli olmaz bence ama bizim pipi net görünmüştü çişi yaparken
Benim de başımdan beri lekelenmem var açık kahverengi şeklinde. Doktorum günde 2 duphaston, geceleri 1 progesteron fitil ve haftada 2 kez iğne verdi. Üçünü de kullandım. Lekelenme durdu. Sonra karaciğer enzimleri yükseldi. Mecburen fitili, Duphastonu bıraktım. İğneyi de haftada bire düştüm. Şimdi akıntım gelirken hafif sarı kahve arası lekelenmem oluyor ama çok az şekilde. Bilmiyorum ne kadar sürer ama 8+2 oldum. Birde istirahat edince lekelenme olmuyor yada azalıyor. O yüzden raporluyumArkadaşlar bugün 10 +2 yım 20 gün süren lekelenmem olmuştu. Son 5 gündür de geçmişti günde 3 kez fitil kullanıyordum leke geçince 2 tane koyamaya başlamıştım zor oluyor diye. Bugün tekrar lekelenmem oldu doktorum 9 ay yaşayabileceğimi söylemişti. Benim gibi olanlara güzel motive edici şeyler yazıyordum ama bugün pskolojik olarak kendim kötü etkilendim 5 gün gelmeyip tekrar neden geldi diye. Benim gibi olup ya da bilgisi olanlar benimle düşüncelerini paylaşabilir mi
Benim anlamadığım ben özel takipliyim o kadar uzun süreli lekelenmem olmasına rağmen ve defalarca kontrole gitmeme rağmen sadece 1 kez pruluton iğne verildi. 6. Haftada sonra sadece fitil olarak devam ettim. Acaba iğne yapılsa leklenmede bi değişiklik olur mu. Bi de bende annemlerin yanına geldim Köye hiçbir iş yapmıyorum yasim 22 doğal gebelik herseye dikkat ediyorum bebekte sorun yok deniyor ama anlayamıyorum ve pskolijim alt üst oldu. Geceleri kanama varrmii diye defalarca uyanıyorum İnşallah sizinde bir an önce lekelenmelerininiz tamamıyla biter ve bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Peki size kanama nedeni söylendi miBenim de başımdan beri lekelenmem var açık kahverengi şeklinde. Doktorum günde 2 duphaston, geceleri 1 progesteron fitil ve haftada 2 kez iğne verdi. Üçünü de kullandım. Lekelenme durdu. Sonra karaciğer enzimleri yükseldi. Mecburen fitili, Duphastonu bıraktım. İğneyi de haftada bire düştüm. Şimdi akıntım gelirken hafif sarı kahve arası lekelenmem oluyor ama çok az şekilde. Bilmiyorum ne kadar sürer ama 8+2 oldum. Birde istirahat edince lekelenme olmuyor yada azalıyor. O yüzden raporluyum
Kese etrafında falan kanama alanı yok. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum belki ondan olabilir dedi. Ama zaten çok az ve çok açık renkli geliyor. Sebep yok. Düşük tehlikesi dedi işteBenim anlamadığım ben özel takipliyim o kadar uzun süreli lekelenmem olmasına rağmen ve defalarca kontrole gitmeme rağmen sadece 1 kez pruluton iğne verildi. 6. Haftada sonra sadece fitil olarak devam ettim. Acaba iğne yapılsa leklenmede bi değişiklik olur mu. Bi de bende annemlerin yanına geldim Köye hiçbir iş yapmıyorum yasim 22 doğal gebelik herseye dikkat ediyorum bebekte sorun yok deniyor ama anlayamıyorum ve pskolijim alt üst oldu. Geceleri kanama varrmii diye defalarca uyanıyorum İnşallah sizinde bir an önce lekelenmelerininiz tamamıyla biter ve bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Peki size kanama nedeni söylendi mi
Anladım tekrardan çok geçmiş olsun inşallah hemen geçerKese etrafında falan kanama alanı yok. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum belki ondan olabilir dedi. Ama zaten çok az ve çok açık renkli geliyor. Sebep yok. Düşük tehlikesi dedi işte
İnşallah, sizin deAnladım tekrardan çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer
Fiyat hakkında bilginiz var mı acaba
Ay ne güzel yaaa hadi güzel haberler inşallh yarın sizdenBen duramadım yarına randevu aldım saat 5 çok heyacanlıyım mide bulantım geçince korktum İn şa Allah yarın bebişimi haftasına uyumlu görürüm kalbide vurar
Amin AllahAy ne güzel yaaa hadi güzel haberler inşallh yarın sizdenben cumayı beklemeye devam
İnşallah güzel haberlerle gel kuzumBen duramadım yarına randevu aldım saat 5 çok heyacanlıyım mide bulantım geçince korktum İn şa Allah yarın bebişimi haftasına uyumlu görürüm kalbide vurar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?