Merhaba bende yeni üye oldum bu gruba katılmak için reglime 1 gün var kan testiyle bugun öğrendim beta 1046 kese ultrason ile görünmedi cumartesi alttan kontrol olacak. İnşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişleri
Kizlar 7 temmuz 1513tu hcg bugun 3gun sonra ben 4500leri hayal ederken 3330 cikti bir sikinti mi var acaba hep 2 katindan fazla artiyordu kafamda deli sorular moralim bozuldu
Kizlar 7 temmuz 1513tu hcg bugun 3gun sonra ben 4500leri hayal ederken 3330 cikti bir sikinti mi var acaba hep 2 katindan fazla artiyordu kafamda deli sorular moralim bozuldu
Tesekkur ederim canim yarin kontrolum var sabirsiz ben ne diye kan veriyorsun butun huzurum kacti ins yarin guzel gecer
Hep yuksek alistirdi bi afalladm ya valla
Hepiniz inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Geçen sene bu zamanlar benim de sizin gibi heyecanlarım vardı. Ben de Mart annesiyim, şuan 4 ay 3 günlük oğlum. İnşallah sizlerede nasip olur
Hepiniz inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Geçen sene bu zamanlar benim de sizin gibi heyecanlarım vardı. Ben de Mart annesiyim, şuan 4 ay 3 günlük oğlum. İnşallah sizlerede nasip olur