Ya bir tek ben mi bu hissi yaşıyorum aranızda garipseyenleriniz olur mu bilmiyorum. Gün içinde kızımla konuşuyorum seviyorum karnımı hareket ediyor mutlu oluyorum bazende karnımın daha da büyüyecek olması beni korkutuyor nabzım yükselecek tansiyon takipte sürekli endişeliyim önümüzdeki haftalar için bazen endişeden sanırım bi an önce doğurmak istiyorum korkuyorum tabiki sağlıklı zamanında gelsin sabredeceğim ama korkuyorum işte
Bende normalde ekmek tüketmem onda öyle zayıfım sadece gebelikte canım çok ekmek sade kek makarna istiyor hep diyorum doğumdan sonra doyunca yemek yeyicem her kes diyor o zaman istemicenYoğurt hiç sevmem..o zaman bende kefir deneyim..avokado tüp bebek tedavisinden öncede sonrada o kadar tükettimki bıktım resmen
Ya bir tek ben mi bu hissi yaşıyorum aranızda garipseyenleriniz olur mu bilmiyorum. Gün içinde kızımla konuşuyorum seviyorum karnımı hareket ediyor mutlu oluyorum bazende karnımın daha da büyüyecek olması beni korkutuyor nabzım yükselecek tansiyon takipte sürekli endişeliyim önümüzdeki haftalar için bazen endişeden sanırım bi an önce doğurmak istiyorum korkuyorum tabiki sağlıklı zamanında gelsin sabredeceğim ama korkuyorum işte
Gerçekten bir psikoloğa mı gitsek napsak korkuyorum hep kötü senaryolar çiziyorum kendime kafamda zaten bak bizim tansiyon da bundan yükseliyor dengesizleşiypr ben sana diyim
Kızlar selam size birşey soracağım şimdi ben sabah 10 da uyanıp 11-12 arası kahvaltı yapıp gece de 12-1 arası yatakta olurum gün içinde yediğim şeyler bu şekilde sizce az mı besleniyorum ? 2 öğün yiyorum ara öğünler hariç yetersiz kalır mı
İlk bebişin mi bu kadar evhamlısın canım
Çünku ben ilkte öyleydim birde o kafadaki senoryolar bebek dogduktan sonrada devam ediyor gercekten bir destek lazım ilk cocuklarda
Gerçekten bir psikoloğa mı gitsek napsak korkuyorum hep kötü senaryolar çiziyorum kendime kafamda zaten bak bizim tansiyon da bundan yükseliyor dengesizleşiypr ben sana diyim
Ya kızlar benim bugün misafirim vardı geceden bir tencere sarma falan sarmıştım, misafirleri gönderdim tam kalçamın üstündeki kemiğe bir ağrı girdi ki anlatamam, hiç hareket ettirmiyor. Lavaboya bile zor gittim adım atamıyorum. Nasıl geçer bu ya
Kızlar selam size birşey soracağım şimdi ben sabah 10 da uyanıp 11-12 arası kahvaltı yapıp gece de 12-1 arası yatakta olurum gün içinde yediğim şeyler bu şekilde sizce az mı besleniyorum ? 2 öğün yiyorum ara öğünler hariç yetersiz kalır mı
Ya kızlar benim bugün misafirim vardı geceden bir tencere sarma falan sarmıştım, misafirleri gönderdim tam kalçamın üstündeki kemiğe bir ağrı girdi ki anlatamam, hiç hareket ettirmiyor. Lavaboya bile zor gittim adım atamıyorum. Nasıl geçer bu ya
Benim de kontrolüm vardı kızlar çok şükür bebiş iyi, bu hafta biraz yememe dikkat etmiştim farketmiş çok şükür haftasının önüne geçmiş 2 hft sonra tekrar çağırdı, eğer bir sıkıntı yoksa progestani biraktiririm dedi ama korkuyorum ben açıkçası hiç birakasim gelmiyor
Bence destek almanın çok faydası oluyor ben rehber öğretmenim ama kendi söküğümü dikemedim bu süreçte beni endişelendiren şeyler oldu online destek almaya başladım ve faydasını gördüm hala da devam ediyorum. O yüzden bu süreçte zorlanan herkese tavsiye ederim.
Kızlar günaydın ben doktordan çıktım çok şükür oğlum iyi herşeyi güzel yolundaymış 1.365 gr olmuş şükür ama benim tansiyon yüksek çıktı tuzu falan yasakladı takip edip yazacaksın duruma göre ilaç başlatabiliriz dedi ilerde problem olmasın sonada yaklaştık iyice baya herşeyi yasakladı yapacak bişey yok yeterki sağlıkla alalım kucağımızada idare edicez artık