Kızlar 2024 Ocak Şubat annelerine falan baktimda en çok konuşma sayfası bizde var 1900e dayanmış çenemize kuvvet en çok konuşan grup biziz hahahahha Allah kocalarimiza sabır versin
Ay sorma ya bende geçen fark ettim en çok bizim konuştuğumuzu.
Dün kocama kendi kendime birşeyler anlatıyorum konuşuyorum durdum durdum ne kadar çok konuşuyorum ben aşkım ya dedim çenem düşmüş benim hahshqhs
Bende çok istiyorum ama çekim ücretleri cok yüksek o hakkımı miniğim doğunca kullanmaya karar verdim icimizde en iyi telefonu olan eşimin abisi hafta sonu ona telefonla çektircem ada park var burda havuz üzerinde köprüsü falan var çok güzel ortamı yağmur yağmaz ve soğuktan çenem titremezse cekicem bakalım
Ama yine de kilosu çok değil bu eşek sıpamın büyüsün inşallah bizim aile de hiç zayıf değildir bu kızçe niye böyle yapıyo anlamıyorum besleyen damarda sorun yok dedi doktor
Bende çok istiyorum ama çekim ücretleri cok yüksek o hakkımı miniğim doğunca kullanmaya karar verdim icimizde en iyi telefonu olan eşimin abisi hafta sonu ona telefonla çektircem ada park var burda havuz üzerinde köprüsü falan var çok güzel ortamı yağmur yağmaz ve soğuktan çenem titremezse cekicem bakalım
Kız keşke çevremde öyle anlayan çeken biri olsa ya bende öyle yapardım benim kocam bile beni düzgün çekemiyor sıfır yetenek başka da öyle yok beni çekebilecek anlayan yok yani fotojenik bir göz yok sen şanslısın valla ben anca aynada kendimi çekerim
Ya ben bir tane triko elbise istiyorum hastane çıkışı da giyerim ama bulamadım adla foto hangi markaya ait bilmiyorum da instagramda gördüm uzun bileğe kadar örgü model kalın triko bulan linklesin
Ay sorma ya bende geçen fark ettim en çok bizim konuştuğumuzu.
Dün kocama kendi kendime birşeyler anlatıyorum konuşuyorum durdum durdum ne kadar çok konuşuyorum ben aşkım ya dedim çenem düşmüş benim hahshqhs