Canım ben kumralım, eşim de kumral. Benim rahmetli annem yeşil gözlü kardeşim renkli gözlü eşimin ailesi komple esmer sadece kv beyaz tenli, bakalım ne olacak, rüyamda hep sarışın yeşil gözlü bir bebek görüyorum. Aynen canım renkli gözlü olsa ne güzel olur (tabiki önceliğimiz sağlık) ama anneme benzesin coook işyerim
Canım ben kumralım, eşim de kumral. Benim rahmetli annem yeşil gözlü kardeşim renkli gözlü eşimin ailesi komple esmer sadece kv beyaz tenli, bakalım ne olacak, rüyamda hep sarışın yeşil gözlü bir bebek görüyorum. Aynen canım renkli gözlü olsa ne güzel olur (tabiki önceliğimiz sağlık) ama anneme benzesin coook işyerim
Kızlar bugün kasılma denen illeti öyle bir hissettim ki .. karnımın sağ tarafında gözle görülür ciddi bir yumruklaşma oldu . Ellediğimde aşırı sertti ve orası o an uyuştu .. bu bahsettiğim şey de 2-3 dakikada bir oldu ve 1 saat sürdü ortalama. Yemekten sonra da olmaya devam etti ama azalarak bitti çok şükür.
Benim kendi doktorumda ciddiye almadı ki bu haftalarda kasılma olmaz o sacmalamış dedi bende anlamadım acıkcası ama bakanda pratisyen hekimdi o da cok ciddiye almadı bi biz alıyrouz sanırım
Benim doktorum boyle degisik bir burusma gibi goruntu vardi ultrasonda onu gosterdi bak kasilma gorunuyor dedi de neyse insallah onemli degildir ben kontrole gittiğimde birdaha sorarım
Bendeeee sola yatınca sürekli uyuşuyor her yerim sağa yatınca da bebiş hemen hareketleniyor bende sevmedi herhalde diye düşünüyorum sonra yine geri sola yatıyorum
Off bende uyuyamıyorum cokk fenaa midem yanıyor ejderha gibiyim resmen süt içiyorum etkisi geçmeden uyumam lazim ama uykum kaçtı uyuyamıyorum bu sefer tekrar başlıyor reflü
Bende onu ayırt edemiyorum kuzum acaba başı mi ayaklarımı kontrolüm de haftaya cuma bakalım aynı şekilde kalacak mı yoksa değişecek mi 4-5 gündür aynı senin de dediğin gibi vuruyor sızlıyor değişik bı acı mi desem ne desem bişey oluyor gobegin üzerine de vuruyor kafamı karıştırdı sıpa doulamada sordum simdi oda oyun bebeği daha çok döner bu haftalarda dedi içim rahatladı
Artık büyüdüler, kemikleri sertleşiyor iyice. Her yere aynı anda yetişiyorlar doktor da öyle demişti baş aşağı şu an diyince ben normal mi dedim çok normal daha döner durur o dedi ama vajinaya vurduğunda tedirgin oluyorum rahim ağzını kısaltacak diye