Kızlar çıktım kontrolden . Şükür herhangi bir sorun yok. 28+6 yım bugün. 1200 kilomuz. Az gibi geldi bana ama doktor normal dedi bu arada başı yukarıda ayakları aşağıdaymış. Bir dahaki ay kafasının aşağı inmesi lazım dedi . Umarım iner
Ayy ne çektiğimi bı ben bi Allah bilir kaç kere minibüsten inip kusup geri binerdim insanlar yer vermezdi, yer bulduğumda uyuyakalip son durağa kadar giderdim bide geri dönmek zorunda kalırdım ayyy ben çok çektim kizz canım kendim
Kızlar çıktım kontrolden . Şükür herhangi bir sorun yok. 28+6 yım bugün. 1200 kilomuz. Az gibi geldi bana ama doktor normal dedi bu arada başı yukarıda ayakları aşağıdaymış. Bir dahaki ay kafasının aşağı inmesi lazım dedi . Umarım iner
Kız boşuna yoruyoruz kendimizi sporla gerçekten bak benim yanımda ki abla full yatti ben doğum sancisiyla bile plates yaptım gece 12den sabah 6 ya kadar yürüdüm sonuç ne biliyormusun 1 saatcik ben sadece 1 saat önce doğurdum
Yok kuzum ben direk dedim aaa hocam neden bu yuvarlak değil oda sus kız yuvarlak kafalar çok zor doğuyor böyle olması daha iyi dedi hatta detaylı da doktorum da kızının her yeri ince uzun dedi ayakları kafası tam bir kiz dedi
Yok kuzum ben direk dedim aaa hocam neden bu yuvarlak değil oda sus kız yuvarlak kafalar çok zor doğuyor böyle olması daha iyi dedi hatta detaylı da doktorum da kızının her yeri ince uzun dedi ayakları kafası tam bir kiz dedi
Hee pardon senin minik kafayı güzel yerlestirir inşallah kolay olur kuzum bazen yaramazlar yukarı doğru bakıyor yada elini yüzüne getiriyor o zaman biraz sisiriyorlar kafayı huni gibi