Evde yoğurt yapıyorum sürekli doğal olsun diye . labne bile yaptım kalsiyum olur doğal olur diye. insanlar bebekleri ek gıdaya geçince yapıyormuş bu labneyi. Faydası olsun sağlıklı olsun da 2 ay daha dişimi sıkarım. Sonra gelsin ciğerler , kumrular zor tutuyorum kendimi şu an
Ben kaybettiğim gebeliğimde özele gidiyordum normal istiyordum ama acil durum olunca devlette sezaryen oldum mecburen. Çok kötü iz kaldı. Bilmiyorum normalde öyle mi oluyor ama o yüzden devleti hiç düşünmedim. Ben yarama baktıkça daha çok üzülüyordum simsiyah kapkalın kaldı dikiş yerim.
26+4 oluyorum aslında ayın 1 ine gidecektim ama randevuları daha acmamislar eğer açmazlarsa diye cumaya aldım açarlarsa ben tekrar 1 ocağa alırım herhalde
Yaa tabiki öyle. Benim oğlum 4 kilo doğdu, ilk birkaç ay öyle kilo aldı ki herkes şaşırdı bizim ailede hiç böyle çocuk olmazdı diye maşallah. Eşim de ben de zayıfız bir de. Tonton bir bebemiz vardı sonra çocuk yürümeye başlayınca aldıkları heeeep boya gitti tontonluk falan kalmadı. Kalmasi anormal olurdu zaten yani demem o ki genetikte bitiyor elbet
26+4 oluyorum aslında ayın 1 ine gidecektim ama randevuları daha acmamislar eğer açmazlarsa diye cumaya aldım açarlarsa ben tekrar 1 ocağa alırım herhalde