- 16 Mart 2022
- 3.511
- 3.359
- 83
- 33
Orası öyle de yine de güneş burcu büyük bir kısmını verir ya ne bileyimÇocuğun burcundan çok doğum haritası önemli amasen koç doğurursun ama haritanın geniş bir kısmı balıksa hiçbir anlamı olmuyor burcunun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle de yine de güneş burcu büyük bir kısmını verir ya ne bileyimÇocuğun burcundan çok doğum haritası önemli amasen koç doğurursun ama haritanın geniş bir kısmı balıksa hiçbir anlamı olmuyor burcunun
![]()
Sezeryan hamilelik isteyenlerin de heralde 2-3 hafta erken oluyor 38. Haftada alıyorlarmış galiba :) çok da son günleri olmaz o zamanBalığın son günleri de koç burcundan etki alır. Bi de bence de yükselen ve ay daha önemli. Benim koç gibi aslında ama heralde balık olur tüp bebekler erken doğuyormuş diye duydum.
İlk doğumlar 40 - 41. Haftada oluyorSezeryan hamilelik isteyenlerin de heralde 2-3 hafta erken oluyor 38. Haftada alıyorlarmış galiba :) çok da son günleri olmaz o zamanbazıları da 42. Haftada doğuruyor :) tüp bebeklerin erken doğduğunu ben de duymuştum :)
Evet birinin yavaştı birer gün arayla ikisinin de durmuş tek yumurta oldukları için belki de birbirilerini etkilediler bilmiyorumÇok geçmiş olsun ikiside mi durmuş biri iyiydi sanki diğeri yavaş atıyordu değil mi
Çok geçmiş olsun tekrardan allah sağlıklı yeni gebelikler nasip etsinEvet birinin yavaştı birer gün arayla ikisinin de durmuş tek yumurta oldukları için belki de birbirilerini etkilediler bilmiyorum
O zaman ben nisana bile sarkabilirimİlk doğumlar 40 - 41. Haftada oluyor
2. Dogumlar planlı sezeryanlar 38de doğum oluyor
oda doğruSildim mesahjı yaaa. Sürpriz olsun istedim. Doktor çünkü teyzemin Kızı. Bilebilir. Ee o zaman partinin ne anlamı var![]()
yok bence bir problem olsa mutlaka söylerdi ya da çok yakın bir tarihe randevu verirdi gözlemlemek için içinizi rahat tutunBirde gittiğimde ultrasonda bi sıkıntı vardı ölçülerin değerlerini göstermiyordu geçen hafta bugün 11+0 sıfırdı bugün gittim yine 11 haftalık diyor dedim nasıl oluyor geçen hafta 11 di birşeyi yanlış yazmışım şimdi oldu sorun yok falan dedi ama emin olamadım doktor bir sorun olmadığını söyledi rahatlamalı mıyım aklıma takıldı acaba 1 haftadır gelişmedi mi diye ama cm ler yazıyor ya artmış yani 4.09 cm den 5.20 cm e bilemedim
Çok geçmiş olsun .hayırlısı böyleymiş sağlıklı gebelik değilmiş demekki. .her an bizlerin başına da gelebilir .. Allah size en yakın zamanda sağlklı bir hamilelik ve sağlıklı evlatlar versin inşallahEvet birinin yavaştı birer gün arayla ikisinin de durmuş tek yumurta oldukları için belki de birbirilerini etkilediler bilmiyorum
İlk doğumda neden suni sancı vermiyolar.Benim 40 haftam 28 martta doluyor. 24 mart eşimin dogum gunu suniyle o gun digururum insallah. Ikinci dogumum olucak. Ilk dogumu suniyle dogurtmuyorlar. 41+5 de kendi sancimla dogurdum ben.
bu gun tam. 9 haftalik olduk. Saglikla gelsinde ne zamn dogarsa dogsun
Bence koç olmasından iyidir bence ya koçların siniri egosu ben bilirimleri ve bencilliğindense balığın merhameti der geçerimOrası öyle de yine de güneş burcu büyük bir kısmını verir ya ne bileyimben kendim de balık burcuyum benim gibi ağlak olsun istemiyorum
aman neyse sağlıklı olsun da gerisi çok önemli değil ya
![]()
Evet yükselen ve ay da önemli açılar da çok önemli o yüzden sadece güneş burcuna bakmamak gerekBalığın son günleri de koç burcundan etki alır. Bi de bence de yükselen ve ay daha önemli. Benim koç gibi aslında ama heralde balık olur tüp bebekler erken doğuyormuş diye duydum.
Koç olunca derdini başkaları çeker . Balık olunca kendisi dert çeker.Bence koç olmasından iyidir bence ya koçların siniri egosu ben bilirimleri ve bencilliğindense balığın merhameti der geçerim![]()
Koç olursa derdini biz çekeriz benceKoç olunca derdini başkaları çeker . Balık olunca kendisi dert çeker.![]()
Koç olursa derdini biz çekeriz bencetakılıyorum bu arada Allah gönlüne göre versin inşallah
![]()
Yok canım sordum diğer gruplarda da hamileliklte olması normal dedi ya Ocak ya şubat grubunda biri. Bi de tüp bebek yapan arkadaşıma sordum benim de her gün öyleydi normal dediP PembeBiKuzu canım galiba sen yazmıştın rahimden kokusuz şeffaf su gibi akıntı geliyor diye ya fark ettim de bugün akşam progestan atarken elimle içeri ittiriyorsun elime su gibi bir şey geldi sonra günlük pedimde de ıslaklık hissettim su gibi yani kötü bir şey olmaz demi daha 2 gün önce kontroldeydim gayet iyi her şey rahim uzunluğu da şuan için iyi demişti doktor
Amiinnn inşallahişin esprisindeyim ben deAllah hepimizin gönlüne göre versin
dediğiniz gibi sağlıklı vicdanlı, hayırlı evlatlarımız olsun. Onları sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin Allah
![]()