- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Amiin inşallahYaaa neden böyle bu bıdıklarrrHerhalde sadece ense kalınlığı ve burun kemiği ile tespit edilemiyor ki kanda alıyorlar inşallah oda temiz çıkar hepimizin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin inşallahYaaa neden böyle bu bıdıklarrrHerhalde sadece ense kalınlığı ve burun kemiği ile tespit edilemiyor ki kanda alıyorlar inşallah oda temiz çıkar hepimizin
![]()
İlk 3 ay çok sorun değil ama yine de yüz üstü yatınca anne ile çocuk arasındaki oksijen alışverişi biraz daha zor oluyor bu sebeple sol tarafa yatılmalı gibi bir yazı okumuştum.Selam kizlar ben 9+0 hamileyim. Ben uzanirken yüz üstü yatiyorum. Bu haftalarda bir zarari olurmu cevaplarsaniz teşekkür ederim
İnşallahhhAmiin inşallahAllah hepimize hayırlı güzel sağlıklı haberler duyursun
![]()
Bence yatmamalısın daha küçük aslında ama ne biliyim sağa sola alıştır kendini canım ben öğrendiğim ilk günden beri yüz üstü yatmadım hiçSelam kizlar ben 9+0 hamileyim. Ben uzanirken yüz üstü yatiyorum. Bu haftalarda bir zarari olurmu cevaplarsaniz teşekkür ederim
Kesinlikle kovulurdum benAllahtan ofisimiz var yoksa bu süreçte kimse bizi barındırmazdı![]()
Bende netten baktım da ilk trimester sorun değşl yazıyor ama brn yine elimden geldiğince yapmamaya çakışıyorum ama kaşık ağrım çok olunca bazen yayıyorum uyku esnasında sanırımdaha henüz belli bile değil nokta gibi bence sorun olmaz amaBence yatmamalısın daha küçük aslında ama ne biliyim sağa sola alıştır kendini canım ben öğrendiğim ilk günden beri yüz üstü yatmadım hiç
valla bende cok sabırsızım of ofEvet ya çok aşklarbir sonraki görüş 24 Eylül de geçer mi zaman şimdi
![]()
ay ne dediiiAy ne bilim. Eşim aslında cinsiyet partisi istermiyor pek ama ben istediğim için bir şey diyemiyoreşimden habersiz teyzemin kızına fotoları attım cinsiyeti ne acaba diye
![]()
Hoşgeldiniz :) tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyelim tabiMerhaba arkadaşlar benide ekleyin gruba nişan annelerinden geliyorum mart annesi olacağım inşallah
Sildim mesahjı yaaa. Sürpriz olsun istedim. Doktor çünkü teyzemin Kızı. Bilebilir. Ee o zaman partinin ne anlamı varay ne dediii![]()
Evet küçük daha sorun olmamıştır ama farketmeden dönüyorsan yastık koyabilirsin bacak arana dönmeni engeller bende normalde yüzüstü yatardım öğrendiğimden beri bacak arama yastık koyuyorum nacizane tavsiyeBende netten baktım da ilk trimester sorun değşl yazıyor ama brn yine elimden geldiğince yapmamaya çakışıyorum ama kaşık ağrım çok olunca bazen yayıyorum uyku esnasında sanırımdaha henüz belli bile değil nokta gibi bence sorun olmaz ama
Birde gittiğimde ultrasonda bi sıkıntı vardı ölçülerin değerlerini göstermiyordu geçen hafta bugün 11+0 sıfırdı bugün gittim yine 11 haftalık diyor dedim nasıl oluyor geçen hafta 11 di birşeyi yanlış yazmışım şimdi oldu sorun yok falan dedi ama emin olamadım doktor bir sorun olmadığını söyledi rahatlamalı mıyım aklıma takıldı acaba 1 haftadır gelişmedi mi diye ama cm ler yazıyor ya artmış yani 4.09 cm den 5.20 cm e bilemedimvalla bende cok sabırsızım of of![]()
Bende yatıyorum işe de yarıyor bence de tabi gece deli yayıp yastığı atmazsakEvet küçük daha sorun olmamıştır ama farketmeden dönüyorsan yastık koyabilirsin bacak arana dönmeni engeller bende normalde yüzüstü yatardım öğrendiğimden beri bacak arama yastık koyuyorum nacizane tavsiye![]()
Yanlız değilim demekkiBende yatıyorum işe de yarıyor bence de tabi gece deli yayıp yastığı atmazsak![]()
Ben kdndimi tabloya ekletmeyi unutmuşum. Beni de ekler misin ? . Sat:15 Haziran , kese:5+4 , , kalp:7+5 . Yaş:31Hoşgeldiniz :) tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyelim tabi![]()
Çok geçmiş olsun ikiside mi durmuş biri iyiydi sanki diğeri yavaş atıyordu değil miKızlar benim olmadı ne yazıkki bebeklerin kalbi 8. Haftada durmuş kürtaj olacağım, hepinize sağlıklı kavuşmayı diliyorum bebeklerinize hoşçakalın
Çocuğun burcundan çok doğum haritası önemli amaYav şimdi bebişlerimizin çoğu balık burcu olacak. Benim 40. Haftam tam 21 Mart gözüküyor doğum zamanım. Tam o gün doğurabilirsem koç olcak. Keşke o gün doğursam . Balık olmasa![]()
Balığın son günleri de koç burcundan etki alır. Bi de bence de yükselen ve ay daha önemli. Benim koç gibi aslında ama heralde balık olur tüp bebekler erken doğuyormuş diye duydum.Çocuğun burcundan çok doğum haritası önemli amasen koç doğurursun ama haritanın geniş bir kısmı balıksa hiçbir anlamı olmuyor burcunun
![]()