Kızlar günaydın, BBuddy x
i ben de çok merak ettim. Evde olsaydım hastanesine gidip sorabilirdim bile, tabii bilmiyorum bilgi verirler mi ama. Eğer gün içinde haber alamazsak iş dönüşü gidip şansımı deneyebilirim.
Dönüşe uğrayabilirsen ne iyi olur cidden hepimiz merakta kaldık. Şehir hastanesinin orda oturuyorum bende ama burdan oraya otobüs yok biri götürmeden gidemiyorum konağa
Sana da geçmiş olsun kuzum aynen sabah eşime dedim baktı şiş dedi bütün bildiğim karışımları yapacağım cadı kazanını kaynatacagim birazdan başlamadan def ederiz umarım
Dönüşe uğrayabilirsen ne iyi olur cidden hepimiz merakta kaldık. Şehir hastanesinin orda oturuyorum bende ama burdan oraya otobüs yok biri götürmeden gidemiyorum konağa
Kızlar günaydın, BBuddy x
i ben de çok merak ettim. Evde olsaydım hastanesine gidip sorabilirdim bile, tabii bilmiyorum bilgi verirler mi ama. Eğer gün içinde haber alamazsak iş dönüşü gidip şansımı deneyebilirim.
Ocak sonu gelecek gibi hissediyorum diyordu hep . İnşallah geldiyse de hepsi çooook sağlıklıdır. Güzel haberlerle gelir buraya BBuddy x
aklımız sende kız
Ihlamur günde 2 fincan , zencefilli çay 2 fincan içsem bir şey olmaz heralde dmi ya . Yoksa geçmicek kuzum
İnşallah . Asla yutkunamıyorumm. Boğazlarım ne halde bi bakayım dedim ayna karşısında . Ağzımı açamıyorum şaka gibi tuzlu su ile gargara yap canım sende. Geçmiş olsun çok
Kuzum fazla gelir. Bence ıhlamur zencefil. Sen ıhlamurun içine zencefil ve bal koy iç. Eğer baktın daha kötüsün kuzum Dr yaz bir vitamin falan serum olarak takar kendine gelirsin canım. Birde portakal mandalina limon nar sık iç.
Kuzum fazla gelir. Bence ıhlamur zencefil. Sen ıhlamurun içine zencefil ve bal koy iç. Eğer baktın daha kötüsün kuzum Dr yaz bir vitamin falan serum olarak takar kendine gelirsin canım. Birde portakal mandalina limon nar sık iç.