2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende gitsem mi acaba diye düşündüm ama imkanım yok aksi gibi bugün yalnızım korkuyorum da tek çıkmaya

Evim hastanesine 5-10 dk. mesafede ama şimdi işteyim
Dönüşe uğrayabilirsen ne iyi olur cidden hepimiz merakta kaldık. Şehir hastanesinin orda oturuyorum bende ama burdan oraya otobüs yok biri götürmeden gidemiyorum konağa

Bende gitsem mi acaba diye düşündüm ama imkanım yok aksi gibi bugün yalnızım korkuyorum da tek çıkmaya
Uzaktaysanız bu havada hiç riske atmayın kendinizi. Arasak bilgi verirler mi acaba siz de o hastaneye gidiyordunuz galiba

Ay inşallah kötü bişey olmamıştır . Çok uzun zaman yazmamış, bebekler geldi mi acaba

Dönüşe uğrayabilirsen ne iyi olur cidden hepimiz merakta kaldık. Şehir hastanesinin orda oturuyorum bende ama burdan oraya otobüs yok biri götürmeden gidemiyorum konağa
Hangi ilde oturuyorsun canım

Ayyy canım ne kadar güzel olur, aklımız resmen oda kaldı. Cansu hiç böyle uzun yazmamazlık yapmazdı. Ciddi merak içindeyim

Kuzum fazla gelir. Bence ıhlamur zencefil. Sen ıhlamurun içine zencefil ve bal koy iç. Eğer baktın daha kötüsün kuzum Dr yaz bir vitamin falan serum olarak takar kendine gelirsin canım. Birde portakal mandalina limon nar sık iç.

Tamamdır kuzum çok teşekkür ediyorum Son ay ilaç kullanmak hiç istemiyorum umarım böyle takviyelerle atlatırım

Ben akşama kadar haber gelmezse kesin giderim ama inşallah o zamana kadar kendisi haber verir de beklemek zorunda kalmayız
İnşallah canım, inşallah acaba hastaneyi arasak bilgi vermez mi? Ay ne bileyim merak ettim çok. İnşallah güzel haberler alalımda,

Tamamdır kuzum çok teşekkür ediyorum Son ay ilaç kullanmak hiç istemiyorum umarım böyle takviyelerle atlatırım
Kuzum çok kötü olursan sen yine doktoruna yaz beni dinle canım. gerçi ateşim çıkmıyorsa korkulacak birsey yoktur kuzum ama. Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…