Canım bizde 80.000 90.000 arası bekliyoruz açıkçası, başka şansımız da yok tüm süreci doktorumuz takip etti. Birde doğum yapacağım hastanede şuan bizim için onemli doğuma kardiyoloji doktoruda girecek bizim. Birde Allah korusun her durumu değerlendiriyor doktor kuveze girme durumdan yoğun bakımı iyi olan hastane tercih etmemiz gerekiyor belki ilk gün vermezler bize bebeği kalp muayeneleri falan yapılacak. Çok zor gerçekten maddi manevi insan çöküyor. Düşünmeyelim diyoruz ama düşünmeden olmuyorValla cnm hersy aşırı pahalı ve bence biraz bazı hastaneler çok abartıyor burda 15 20 bin TL de gördük doğum arası 85 bin TL duydk arada resmen uçurum var benimde doktor 2 tane dedi tercihi hep pembe mavi 45 bin TL medicabil 37 38 bin TL medicabili tercih etcz yani dedik pembe mavi çok zorlayacak diye
Yeterki yazsınki iyiyizBende gördüm canım doğum yapmış. Ziyarete gitmişiz bebekler sapsarı öyle güzellerdi ki. İnşallah güzel haberler ile gelir arkadaşımız. Burda birine birsey olunca aklım kalıyor. Burası hamilelik dönemi bana çok iyi geldi. Bazen bazı insanları sevmek için tanımak gerekmiyormuş
Bana normal demişti canım korkma sakın endol fitil atmasam bence benimde şuan öyle olur. Doktoruna muayene esnasında sor, kaç haftalık oldun.belime vuran ağrı değil de regl öncesi sancılar gibiay çok kötü regl olacskmıs gihi hissrdiyoe insan
30+4 bugün...ay içimi rahatlattın 1 haftadır nerdeyse güne hep böyle başlıyorum. Üşütmüşümdür diyorum ama yok hauırlısıyla bi doğursaydıkBana normal demişti canım korkma sakın endol fitil atmasam bence benimde şuan öyle olur. Doktoruna muayene esnasında sor, kaç haftalık oldun.
Yok canım bu üşütme değil, rahim büyüdüğü için kuzum telaş yapma. Kasılman yoksa korkma, kasılmada bu arada bebeğin toplanması değil. Karnının sertleşip, uyuşması ve ağrı eşlik ediyorsa bu biraz sıkıntı. Doktoruma hep diyordum ben sancı olduğunu nasıl anlayacağım oda bana sen zaten sancın olduğunda fark edeceksin diyordu. Gerçektende öyleymiş. Farkettim. Ntsye girdiğimde 40 üstü sancım çıktığı dakika bile nasıl birsey olduğunu anladım. Korkma kuzum kasılman yoksa adet sancısı normal kabul ediliyor. 30 haftaları geçmişsin artık normal kontrolün ne zaman30+4 bugün...ay içimi rahatlattın 1 haftadır nerdeyse güne hep böyle başlıyorum. Üşütmüşümdür diyorum ama yok hauırlısıyla bi doğursaydık
İnşallah iyidir kuzum. Kafana takma iki hafta önce hiç dikkat etmedim oğlum 4 gün ondeydi geçen hafta öyle dikkat ettim kilo alımı azdıGünaydın kızlar bugün oğluşumu görme günü umarım herşey yolundadır malum kötü olaylar atlattım düzgün bir beslenme yapamadım umarım kilosu iyidir. Bugün kontrol günü olan herkes güzel haberlerle gelsin inşallah.
Güzel haberlerle çık doktordan iyice kilosunu almış olsun oğluşunGünaydın kızlar bugün oğluşumu görme günü umarım herşey yolundadır malum kötü olaylar atlattım düzgün bir beslenme yapamadım umarım kilosu iyidir. Bugün kontrol günü olan herkes güzel haberlerle gelsin inşallah.
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasipe tsin maddi manevi zor ama insan herseyi düşünmek zorunda sizin için hakkınızda ne hayrlisysa o olsn önemli olan o bende doktorumdan dolayı mecbur doğum ücretini artk çok takmıyorumCanım bizde 80.000 90.000 arası bekliyoruz açıkçası, başka şansımız da yok tüm süreci doktorumuz takip etti. Birde doğum yapacağım hastanede şuan bizim için onemli doğuma kardiyoloji doktoruda girecek bizim. Birde Allah korusun her durumu değerlendiriyor doktor kuveze girme durumdan yoğun bakımı iyi olan hastane tercih etmemiz gerekiyor belki ilk gün vermezler bize bebeği kalp muayeneleri falan yapılacak. Çok zor gerçekten maddi manevi insan çöküyor. Düşünmeyelim diyoruz ama düşünmeden olmuyor
Bir de üzüldüm falan ya ne bileyim insanın ister istemez aklına geliyor. 31+0 oldum bugünİnşallah iyidir kuzum. Kafana takma iki hafta önce hiç dikkat etmedim oğlum 4 gün ondeydi geçen hafta öyle dikkat ettim kilo alımı azdıyani belli olmaz, güzel haberler ile gel kaç haftalık oldunuz
Amin inşallah herşeyi iyi olsunGüzel haberlerle çık doktordan iyice kilosunu almış olsun oğluşun
Ben de gece boğaz ağrısıyla uyandım hala devam ediyor kahvaltıdan sonra tedaviye beslicamTam hasta olmadan atlattım derken bugün yine aynıyım ağlıycam yaboğazımın ağrısı yüzünden uyandım. Azönce tuzlu su ile gargara yaptım ve viks sürdüm . Gün içinde ballı zencefilli limonlu çay da içiyorum. Başka öneri varsa alabilirim kızlar ağlıcam ya böyle bir ağrı yok
Ihlamur günde 2 fincan , zencefilli çay 2 fincan içsem bir şey olmaz heralde dmi ya . Yoksa geçmicek kuzumCanım gecen haftalarda böyle oldum inanılmaz korktum. Her gün şimdi ben ıhlamurun içine ekme portakal limon tarçın atıp kaynatıp içiyorum. Birde canım dut suyu kaynat iç oda iyi geliyor şekerin dolayı şuan onu yapamıyorum
İnşallah . Asla yutkunamıyorumm. Boğazlarım ne halde bi bakayım dedim ayna karşısında . Ağzımı açamıyorum şaka gibiBen de gece boğaz ağrısıyla uyandım hala devam ediyor kahvaltıdan sonra tedaviye beslicamben de baya atlattım diyordum ama inş kötü gecirmeyiz
Sana da geçmiş olsun kuzum aynen sabah eşime dedim baktı şiş dediIhlamur günde 2 fincan , zencefilli çay 2 fincan içsem bir şey olmaz heralde dmi ya . Yoksa geçmicek kuzum
İnşallah . Asla yutkunamıyorumm. Boğazlarım ne halde bi bakayım dedim ayna karşısında . Ağzımı açamıyorum şaka gibituzlu su ile gargara yap canım sende. Geçmiş olsun çok
bu hafta gitcem işte canmYok canım bu üşütme değil, rahim büyüdüğü için kuzum telaş yapma. Kasılman yoksa korkma, kasılmada bu arada bebeğin toplanması değil. Karnının sertleşip, uyuşması ve ağrı eşlik ediyorsa bu biraz sıkıntı. Doktoruma hep diyordum ben sancı olduğunu nasıl anlayacağım oda bana sen zaten sancın olduğunda fark edeceksin diyordu. Gerçektende öyleymiş. Farkettim. Ntsye girdiğimde 40 üstü sancım çıktığı dakika bile nasıl birsey olduğunu anladım. Korkma kuzum kasılman yoksa adet sancısı normal kabul ediliyor. 30 haftaları geçmişsin artık normal kontrolün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?