2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım bizde 80.000 90.000 arası bekliyoruz açıkçası, başka şansımız da yok tüm süreci doktorumuz takip etti. Birde doğum yapacağım hastanede şuan bizim için onemli doğuma kardiyoloji doktoruda girecek bizim. Birde Allah korusun her durumu değerlendiriyor doktor kuveze girme durumdan yoğun bakımı iyi olan hastane tercih etmemiz gerekiyor belki ilk gün vermezler bize bebeği kalp muayeneleri falan yapılacak. Çok zor gerçekten maddi manevi insan çöküyor. Düşünmeyelim diyoruz ama düşünmeden olmuyor

Yeterki yazsınki iyiyizbende çok etkileniyorum mesela gece hep onu gördüm aklımdan çıkmadı hatda WC kalktım girdim baktım belki yazar diye.Kesinlinle banada çok iyi geldi bura olmasaydı ben her gün acilde olucaktım..çok yardım etdik bir birimize

Bana normal demişti canım korkma sakın endol fitil atmasam bence benimde şuan öyle olur. Doktoruna muayene esnasında sor, kaç haftalık oldun.
30+4 bugün...ay içimi rahatlattın 1 haftadır nerdeyse güne hep böyle başlıyorum. Üşütmüşümdür diyorum ama yok hauırlısıyla bi doğursaydık

30+4 bugün...ay içimi rahatlattın 1 haftadır nerdeyse güne hep böyle başlıyorum. Üşütmüşümdür diyorum ama yok hauırlısıyla bi doğursaydık
Yok canım bu üşütme değil, rahim büyüdüğü için kuzum telaş yapma. Kasılman yoksa korkma, kasılmada bu arada bebeğin toplanması değil. Karnının sertleşip, uyuşması ve ağrı eşlik ediyorsa bu biraz sıkıntı. Doktoruma hep diyordum ben sancı olduğunu nasıl anlayacağım oda bana sen zaten sancın olduğunda fark edeceksin diyordu. Gerçektende öyleymiş. Farkettim. Ntsye girdiğimde 40 üstü sancım çıktığı dakika bile nasıl birsey olduğunu anladım. Korkma kuzum kasılman yoksa adet sancısı normal kabul ediliyor. 30 haftaları geçmişsin artık normal kontrolün ne zaman

İnşallah iyidir kuzum. Kafana takma iki hafta önce hiç dikkat etmedim oğlum 4 gün ondeydi geçen hafta öyle dikkat ettim kilo alımı azdı yani belli olmaz, güzel haberler ile gel kaç haftalık oldunuz

Güzel haberlerle çık doktordan iyice kilosunu almış olsun oğluşun

Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasipe tsin maddi manevi zor ama insan herseyi düşünmek zorunda sizin için hakkınızda ne hayrlisysa o olsn önemli olan o bende doktorumdan dolayı mecbur doğum ücretini artk çok takmıyorum

İnşallah iyidir kuzum. Kafana takma iki hafta önce hiç dikkat etmedim oğlum 4 gün ondeydi geçen hafta öyle dikkat ettim kilo alımı azdı yani belli olmaz, güzel haberler ile gel kaç haftalık oldunuz
Bir de üzüldüm falan ya ne bileyim insanın ister istemez aklına geliyor. 31+0 oldum bugün

Ben de gece boğaz ağrısıyla uyandım hala devam ediyor kahvaltıdan sonra tedaviye beslicam ben de baya atlattım diyordum ama inş kötü gecirmeyiz

Ihlamur günde 2 fincan , zencefilli çay 2 fincan içsem bir şey olmaz heralde dmi ya . Yoksa geçmicek kuzum

Ben de gece boğaz ağrısıyla uyandım hala devam ediyor kahvaltıdan sonra tedaviye beslicam ben de baya atlattım diyordum ama inş kötü gecirmeyiz
İnşallah . Asla yutkunamıyorumm. Boğazlarım ne halde bi bakayım dedim ayna karşısında . Ağzımı açamıyorum şaka gibi tuzlu su ile gargara yap canım sende. Geçmiş olsun çok

Günaydın kızlar dün bakamadım buraya çok şimdi okudum yazilanlari B Buddy x inşallah iyinsizdir kuzum haberiniz var mı kızlar cansudan
Ashley bebeğin iyidir inş güzel haberlerle gel

Sana da geçmiş olsun kuzum aynen sabah eşime dedim baktı şiş dedi bütün bildiğim karışımları yapacağım cadı kazanını kaynatacagim birazdan başlamadan def ederiz umarım

bu hafta gitcem işte canm

Evet ya aklımız onda muhakkak girerdi birşey olmasa yakinda mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…