2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Senin bağışıklığın da düşük sanırım benimki gibi. Ben de sürekli hasta oluyorum bir önerim yok ben de en fazla senin gibi böyle çaylar içerek geçirmeye çalışıyorum çok geçmiş olsun.

Sağol canım . Evet yaa o kadar C vitamini vs tüketiyorum bir türlü tam anlamıyla toplayamadım. O gargara bile öyle iyi geldi ki yaparken

Reactions: The
Sağol canım . Evet yaa o kadar C vitamini vs tüketiyorum bir türlü tam anlamıyla toplayamadım. O gargara bile öyle iyi geldi ki yaparken
Hamilelikte sanırım bağışıklık düşüyor böyle bilemiyorum ki ya emzirirken hele ben daha fena hasta oluyordum sürekli, Allah yardımcımız olsun. Sirkeli su da iyi gelebilir canım. Ihlamur, kuşburnu vs. Karabiber de kat balin içine. Ay ne bileyim tüm tuşlara bas, bir dr öksürük olunca hamileyken ekstra zor oluyor

Şuan için şiddetli bir öksürük yok neyse ki . Sadece şiddetli boğaz ağrısı var. ateşim de 35.2 çıktı azönce ölçtüm. Valla doktorum çok viks kullanmam taraftarı olmasa da şu etapta en masum ilaç o geliyor . Onunla atlatmaya çalışacağım.

Sanırım yanlış anlaşıldım. Ben erken doğsun falan istemiyorum.

Canım gecen haftalarda böyle oldum inanılmaz korktum. Her gün şimdi ben ıhlamurun içine ekme portakal limon tarçın atıp kaynatıp içiyorum. Birde canım dut suyu kaynat iç oda iyi geliyor şekerin dolayı şuan onu yapamıyorum

B Buddy x canım canım nerelerdesin ya çok merak ettim. Bende rüya gördüm doğum yapmıştı. Gece hep Cansu’yu gördüm rüyamda. İnşallah güzel haberler ile gelir.

Kızlar hemşireye vereceğiz hastane çıkışının içine koyacagız, ben bir takım hastane çıkışı koydum. Islak mendil koydum. Bez koydum, başka ne koyabiliriz

Kızlar hemşireye vereceğiz hastane çıkışının içine koyacagız, ben bir takım hastane çıkışı koydum. Islak mendil koydum. Bez koydum, başka ne koyabiliriz
Bende aynısını koydum cnm hatta ıslak mendil koymadım ilkinde de koymamstm istememislwrdi bana kalırsa gerek yok o kadar hastaneye baya yüklü doğum ücreti ödüyoruz yani

Bende aynısını koydum cnm hatta ıslak mendil koymadım ilkinde de koymamstm istememislwrdi bana kalırsa gerek yok o kadar hastaneye baya yüklü doğum ücreti ödüyoruz yani
Haklısın canım, doğum parası şimdiden beni kasıyor bizim daha belli değil şubatın ilk haftası belli olacakmış. Memorialde olacak bakalım ne kadar fiyat çıkacak. Sonra canım bir tane isim yazılı hastane çıkışı koyacağım bir tane yedek koyacağım yeter heralde dimi,

Kızlar günaydın ben kac sabahtır karnımda sızıyla uyanıyorum güne, uzun süre de geçmiyor. Ayaklarımı üşütüyorum desem ben çorapsız yatmam hiç. Sanki böyle regl gelecekmiş de onun sızısı var givi bi his, ağrı. Ne yapılır ki bu durumda

Bende rüyamda gördüm ya ama bura yazıyorki yok doğum yapmadım..bir haber alsak
Bende gördüm canım doğum yapmış. Ziyarete gitmişiz bebekler sapsarı öyle güzellerdi ki. İnşallah güzel haberler ile gelir arkadaşımız. Burda birine birsey olunca aklım kalıyor. Burası hamilelik dönemi bana çok iyi geldi. Bazen bazı insanları sevmek için tanımak gerekmiyormuş

Canım biliyorsun geçen hafta hastanede bile yattım, Dr söylediği kasılman önemli ama regli gibi ağrı bizim için normal kabul edilir rahim büyüyor doğuma hazırlanıyor demişti. İstersen yine doktoruna sor. Benim hem sancım vardı hemde regli gibi olacakmış tarzda ağrım ve belime vuruyordu bunun normal olduğunu birde benim bebeğim baş yukarda ayaklar aşagıda onun pozisyonu ile alakalı olduğunu söyledi

Valla cnm hersy aşırı pahalı ve bence biraz bazı hastaneler çok abartıyor burda 15 20 bin TL de gördük doğum arası 85 bin TL duydk arada resmen uçurum var benimde doktor 2 tane dedi tercihi hep pembe mavi 45 bin TL medicabil 37 38 bin TL medicabili tercih etcz yani dedik pembe mavi çok zorlayacak diye

belime vuran ağrı değil de regl öncesi sancılar gibi ay çok kötü regl olacskmıs gihi hissrdiyoe insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…