2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım maşallah nasıl geçti kontrol iyi mi?
Kilosu tam haftasıyla uyumlu canim 1750 gr. Doğum pozisyonu almış. Ama karın çevresi 2 hafta geri baş çevresi 2 hafta önde sıkı takip istedi karın çevresi için umarım düzelir

Kilosu tam haftasıyla uyumlu canim 1750 gr. Doğum pozisyonu almış. Ama karın çevresi 2 hafta geri baş çevresi 2 hafta önde sıkı takip istedi karın çevresi için umarım düzelir
Düzelir kuzum, ya Haftası haftasını tutmuyor ki kuzum. Bazen öyle olabilir kafana takma. Kilosu maşallah baya iyi kafana takma sakın

Peki daha önce gttıgınde 2 hafta geride karnı demişmiydi doktor,?

Eger demedıyse neden olurmuşki bırden busekılde acaba.?
Bişy teşkıl edermiymiş bı sorsaydın

Peki daha önce gttıgınde 2 hafta geride karnı demişmiydi doktor,?

Eger demedıyse neden olurmuşki bırden busekılde acaba.?
Bişy teşkıl edermiymiş bı sorsaydın
Yo hayır geçen gittiğimle karşılaştırdi uyumlu dedi geçen hafta eğer giderek artarsa plasentada kan akışında bir sıkıntı olabilir dedi o yüzden sıkı takip istedi

Dün gece yatmadan kefir içmiştim. Bugün ishal var. Kefirin böyle bi etkisi olur mu acaba ya . Karnım çok şiş gaz sancısı gibi bi sancı var.

31+0 oldum bugün doktor 1 hafta geriden gelmesini çok önemsemiyoruz cihaz yanlış ölçmüş olabiliyor dedi ama 2 hafta için yakın takip yapmam gerek dedi
Kilosu iyiyimiş ama maşallah kan akışı ve tansiyonun iyi mi canım neden karın çevresi 2 hafta geri? Belki bebek çok hareket ediyorsa yanlış ölçmüş de olabilir doktorun dediği gibi.

Dün gece yatmadan kefir içmiştim. Bugün ishal var. Kefirin böyle bi etkisi olur mu acaba ya . Karnım çok şiş gaz sancısı gibi bi sancı var.
Canım ben hemen hemen hergün içiyorum. Sen ne sık sık içiyor musun, probiyotik etkisi var kefirin yapmış olabilir. Bende yapmıyor ishal sadece ekerin kefirini içiyorum ben

Canım ben hemen hemen hergün içiyorum. Sen ne sık sık içiyor musun, probiyotik etkisi var kefirin yapmış olabilir. Bende yapmıyor ishal sadece ekerin kefirini içiyorum ben
Yok kuzum gebelik boyunca 3-4 kere anca içmişimdir. Eşim sütaşın almış dün onu içmiştim. Uyumadan önce içmiştim gece boyu gaz sancısı çektim uyandım sürekli. Sabah da ishal işte .

Kilosu iyiyimiş ama maşallah kan akışı ve tansiyonun iyi mi canım neden karın çevresi 2 hafta geri? Belki bebek çok hareket ediyorsa yanlış ölçmüş de olabilir doktorun dediği gibi.
Bilmiyorum plasenta görevini yerine getiremiyor olabilir gerilemeye devam.ederse teşhis koyabilecek bakalım

Yok kuzum gebelik boyunca 3-4 kere anca içmişimdir. Eşim sütaşın almış dün onu içmiştim. Uyumadan önce içmiştim gece boyu gaz sancısı çektim uyandım sürekli. Sabah da ishal işte .
Kuzum normalde kefir bağırsak hareketlerini düzenlesin diye çok öneriliyor ama sende yan etki mi yaptı acaba benim doktorumda içmemi önerir ama gaz yapmadı hiç aksine gaz/kabız/ishal durumlarına iyi gelir diye bahsetmişti hatta benim zorunlu sezeryan olacak ya son hafta hatta 1-2 gün kala bol bol kefir içersin gaz kolay cıkar demişti

kuzum cihazın yanlış ölçtüğünü düşünüyorum bende çünkü kilosu haftasıyla uyumlu maşallah bu cihazlar %100 sonuç vermiyor zaten gönlün rahat olsun birçoğumuzun bebeği doğduğunda ultrason cihazında çıkan kilonun minimum 100-200 gr üzerinde doğacak görürsünüz bak bu karın çevresi baş ölçüsü vs. içinde geçerli yakınlarımda tecrübe ettik biz bu durumu teyzeme bebeği için 3.200 doğacak dediler 3.450 gr doğdu karın çevresi vs ultrasondaki rakamla uyumlu değildi daha fazlaydı :)

Kuzum alışınca öyle olmaz, şöyle yap kahvaltıdan sonra ara öğününde iç

Aynısı bizim başımıza geldi eltimin kızına 2,750 dediler 2.950 doğdu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…