2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bebişler doğunca hastanede yıkıyorlar mı bebekleri ? Verniks tabakası mikroplardan koruyormuş doktoruma soracağım bunu.
Kuzum sadece kuvezde kalanları yıkıyorlar diye biliyorum eltimin kızı kaldı bir hafta yıkadılar yoğun bakımda musluk var hemen tutuyorlar altına yıkıyorlar

Kızlar doktorum ağrı ve ateş için parol kullan , eğer ilerlerse de dahiliyeye görün dedi . Parolu yarım mı içiyorsunuz
Ben tam içmiştim canım ama sadece ateşlenince içtim düzenli şekilde değildi. 2 gün sürdü parol hemen düşürüyordu akşamına tekrar ateşim çıkıyordu tekrar içiyordum o şekilde hastalığı atlatmasam da ateş olayını atlatmıştım

O zaman bebek için havlu koymaya da gerek yok bu durumda
Hastanede yıkanmıyor bebek cnm, hafiften siliyorlar, bn göbek düşene kdr sadece evde silmeyi düşünüyorum.

Şunuda söylicektım kızlara mesela hemşireye bebek kıyafetlerını teslim edıyoruz ya. Kafasına göre giydırebılıyorlar, alel acele bi kat gıydırıp getırıyorlar, nasılsa odada annesi tekrar giydirir diye heralde. Ben oğlumda kış oldugu için ve ameliyathane soguk oldugu için 2 kat altlık, çorap koydum mesela çorabı giydırmemişti

B Buddy x canım nasılsın pek giremedim aklımda sende kaldı sen ve kızların iyisinizdir inşallah

Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir
Çok şukur bugunumuzedun gce adet agrım oldu gce dön öte dön beri uyuyamadım. Busabahta oğlumu hastaneye götürdüm, git gel.. Ordanda futbola götürdum yürüdüm yine nefes nefese, tansıyonum düşüyoreve geldim pertim, kasıklarda agrı, bebek aşagıda gbi sanki

Tansiyon 16 lar nefes alamıyorum öksürük eklendi sol bebek kaburgama yapıştı ayaklarıyla vajinaya sağ bebeği zorluyor çok kötü bir haldeyim ağlamak istiyorum sürekli
Canım dualarım seninle, az kaldı inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın yavrularına

Çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin bende artık çok iyi sayılmam çok korkuyorum heran bişey olacak diye son zamanlar çok zormuş onu anladım sağlıkla sıhatle kavuşsaydık artık Henüz randevü alamadım ama ayın ilk haftası gitmem gerekiyor bana öyle geliyorki oğlum henüz dönmedi ne diyecek doktorum çok merak ediyorum

Tulumu patikli olandan koymak mantıklı yenidoğan için. Sezaryen olan anneler nasıl giydirsin bebekleri

Çantam hazır diğil

Bu halimle bide düşüncesiz yatılı misafirlerimle uğraştım evimi alt üst ettiler nasıl temizliycem diye kara kara düşünüyorum ya bu halde doğurursam korkusu sardı beni
Valla artk misafir çok zor geliyor hele birde yatılı misafir Allah yardmcn olsn çok zor bende ilk hamileligimde öyleydim salak gbi hiç sesimi çıkarmamistim eltimin düğünü olmstu afyona gt gel 30.haftada yazın sıcak 2 akşam misafir yatılı birde dayılar sıcak zatn çekilmiyordu birde çalışıyordm da smdi olsa söylerdim kabul etmezdim valla

Kuzum kaç haftalık oldun, ben yavaş yavaş herseyi hallediyorum sende artık doğum çantanı falan yap kuzum
valla acıbademe dayadım sırtımı herseyi veriyorlar orda süt mama bez krem giysi vs gibi o yüzden aslında çok da götürüp kirletmemeyi de düşünüyorum bir yandan.. şimdi götürsem hastane ortamı gelecekler tekrar dezenfekte et vs bilemedim… hoş daha inanılmaz eksiğimiz var ama hemen hepsini alıp elimde kalmasını da istemiyorum mesela süt sağma makinesi hala karar veremedim

Penye battaniye koydum ince geliyor bana . Bi tane de ince triko battaniye koysak olur mu canım sence 2 tane battaniyeye sarar mı bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…