2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah öyledir canım ya suyu falan iyi dedi zaten kan akışında sorun olsa suyunda da sorun olurdu diye düşünüyorum 1 hafta sonra özele randevum var bakalım bir de onun cihazı ölçsün

Burda kızlardan duydum bende canım çok faydalıymış bebek gelişimine de ,anneye de. Belki yediğim başka şeylerden de olmuş olabilir tabi.

Kaç haftalıksınız

İnşallah öyledir canım ya suyu falan iyi dedi zaten kan akışında sorun olsa suyunda da sorun olurdu diye düşünüyorum 1 hafta sonra özele randevum var bakalım bir de onun cihazı ölçsün
tabiki kiloda da problem olurdu gönlünü ferah tut kuzum

Canım senin ve bebişlerin için dua edeceğim. Doktorun sizin için en iyi yöntemi bilir. Ne kadar içerde tutabilirse iyi olacağını düşünüyor demek ki. Stres yapma sağlıkla kavuşacaksın kızlarına

canım iyiyiz biz sıkı kontrolle gidebildiğimiz kadar gideceğiz daha da hiç hazırlanmadık desem yeridir :)
Kuzum kaç haftalık oldun, ben yavaş yavaş herseyi hallediyorum sende artık doğum çantanı falan yap kuzum

Kızlar geçen muayeneye gitmiştim ya 33 haftalık bir hamile vardı. Acil doğum kararı verdi doktor. Hatta siz gidin ben geliyorum dedi. Kızın sancısı vardı. Kapıda Dr hastane çantam hazır değil dedi ‘’doktorda aferin sana ‘’ dedi. Sonra çıktı bekleyen gebelere 32.hafta itibari ile hastane çantanız hazır olsun en azından annenin kullanacağı şeyleri dedi. Hazırlamayan varsa kızlar hazırlayın sonra beni telaş aldı, bende birkaç eksiğim kaldı tamamlayacağım

Nedense ölçümün yanlış olduğunu hissettim maşallah kilosu iyi
Benim 1 hafta kilo geriden gelmişti, ama sonra toparladı, bende mesela acaba yanlış ölçüm mü diye geçirdim aklımdan
Bir dahaki gittiğinde güzel haberlerle canım

B Buddy x Canım senin ve kızların hakkında hayırlısı olsun, dualarım seninle, Rabbim kolaylaştırsın
Bilmem olur musun sayfayı, okursan eğer bol bol Rabbi yesir oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…