kuzum cihazın yanlış ölçtüğünü düşünüyorum bende çünkü kilosu haftasıyla uyumlu maşallah bu cihazlar %100 sonuç vermiyor zaten gönlün rahat olsun birçoğumuzun bebeği doğduğunda ultrason cihazında çıkan kilonun minimum 100-200 gr üzerinde doğacak görürsünüz bak bu karın çevresi baş ölçüsü vs. içinde geçerli yakınlarımda tecrübe ettik biz bu durumu teyzeme bebeği için 3.200 doğacak dediler 3.450 gr doğdu karın çevresi vs ultrasondaki rakamla uyumlu değildi daha fazlaydı :)
İnşallah öyledir canım ya suyu falan iyi dedi zaten kan akışında sorun olsa suyunda da sorun olurdu diye düşünüyorum 1 hafta sonra özele randevum var bakalım bir de onun cihazı ölçsün
Kızlar sonunda hastane çantamizi hazırladık şükür sadece yapms olduğum süsler kaldi onları da eşim en son bi valize koyarız dedi yoksa kirisirlar dedik hepsi meydanda bebisimin yatağında aynı yerdeler unutmayz inslalah unutursak da gidip alıp gelir
Kuzum normalde kefir bağırsak hareketlerini düzenlesin diye çok öneriliyor ama sende yan etki mi yaptı acaba benim doktorumda içmemi önerir ama gaz yapmadı hiç aksine gaz/kabız/ishal durumlarına iyi gelir diye bahsetmişti hatta benim zorunlu sezeryan olacak ya son hafta hatta 1-2 gün kala bol bol kefir içersin gaz kolay cıkar demişti
Kızlar sonunda hastane çantamizi hazırladık şükür sadece yapms olduğum süsler kaldi onları da eşim en son bi valize koyarız dedi yoksa kirisirlar dedik hepsi meydanda bebisimin yatağında aynı yerdeler unutmayz inslalah unutursak da gidip alıp gelir
İnşallah öyledir canım ya suyu falan iyi dedi zaten kan akışında sorun olsa suyunda da sorun olurdu diye düşünüyorum 1 hafta sonra özele randevum var bakalım bir de onun cihazı ölçsün
Ben ilk doğumumu da Ertan beyde yapmıştım. Hem hastaya yaklaşımından hem de yaptığı sezaryenden çok memnun kaldığım için bu doğumda da kendisini tercih ettim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Kızlar şubat annelerinin hemen hemen hepsi doğurdu hergün 2 min doğum haberi veriyor :)) sardı beni bir heyecann marta kalmadan bence bizim grubunda çoğu doğum yapar ayın 15 inden sonra başlarız
Kızlar mesajları okuyamıyorum ama çok kötü bir haldeyim. Olası bir durumda bilgi vermeye çalışırım. Duanız yeterli. Dün hastaneden beri berbat bir haldeyim. Sağdaki bebek iyice kanalda. Çıktı çıkacak. Doktorum tedavi uyguluyor bizde sonuç ne olacak bilmiyoruz sağlık durumumuz şükür iyi
Canım senin ve bebişlerin için dua edeceğim. Doktorun sizin için en iyi yöntemi bilir. Ne kadar içerde tutabilirse iyi olacağını düşünüyor demek ki. Stres yapma sağlıkla kavuşacaksın kızlarına
Kızlar şubat annelerinin hemen hemen hepsi doğurdu hergün 2 min doğum haberi veriyor :)) sardı beni bir heyecann marta kalmadan bence bizim grubunda çoğu doğum yapar ayın 15 inden sonra başlarız
Kızlar geçen muayeneye gitmiştim ya 33 haftalık bir hamile vardı. Acil doğum kararı verdi doktor. Hatta siz gidin ben geliyorum dedi. Kızın sancısı vardı. Kapıda Dr hastane çantam hazır değil dedi ‘’doktorda aferin sana ‘’ dedi. Sonra çıktı bekleyen gebelere 32.hafta itibari ile hastane çantanız hazır olsun en azından annenin kullanacağı şeyleri dedi. Hazırlamayan varsa kızlar hazırlayın sonra beni telaş aldı, bende birkaç eksiğim kaldı tamamlayacağım
Selam kızlar bebeğim 1750 gr olmuş. Doğum pozisyonu almış. Ama maalesef karın çevresi 2 hafta geriden geliyormuş bu yüzden yakın takip yapalım dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı bu durumu yaşayan var mi ne olur nasıl geçer
Nedense ölçümün yanlış olduğunu hissettim maşallah kilosu iyi
Benim 1 hafta kilo geriden gelmişti, ama sonra toparladı, bende mesela acaba yanlış ölçüm mü diye geçirdim aklımdan
Bir dahaki gittiğinde güzel haberlerle canım
BBuddy x
Canım senin ve kızların hakkında hayırlısı olsun, dualarım seninle, Rabbim kolaylaştırsın
Bilmem olur musun sayfayı, okursan eğer bol bol Rabbi yesir oku