evet bende ona üzüldüm işte o yüzden de sormak istedim muhtemelen pek doğru ödeme yapılmıyor ki zaten onu da 2-3 takside bölüyorlarmış direk nakit yatanda çok az :/ biraz üzüldüm dediğim gibi benim çok stresli bir işim var maalesef satış pazarlama olduğu için ister istemez sürekli hedef, müşteri vb. durumlar hamilelikte çarpı iki yordu strese sebep oldu... en azından bu süre zarfında karşılığını alır bebeğime güzelce bakardım sanırım hayaller hayatlar olacak
Cnm bısekılde azda olsa alıcaz bıseyler. Oğlumda aldıgım ilaç gbı gelmıstı o zamanın parasıyla tabi.
Devlet bişekılde hesaplıyor azda yatırsa kime itiraz edicezki,
kız çömelme boşver yetiştiğin yere kadar artık çömelmek çok yoruyor ama normal doğum yapmak istiyorsanız ciddi anlamda kapı petek vb silin yengem ve birkaç arkadaşım kapı silerek doğuma gittiler yani tabi 1 kere de değil düzenli 1 haftalık kapı silme eşliği ile ve bingo daha vereyim aşırı hızlı doğurdular hastaneye giriş yaptıktan yarım saat sonra falan bebişler ellerindeydi açılma ve esneme müko oluyormuş
Cnm bısekılde azda olsa alıcaz bıseyler. Oğlumda aldıgım ilaç gbı gelmıstı o zamanın parasıyla tabi.
Devlet bişekılde hesaplıyor azda yatırsa kime itiraz edicezki,
Selam kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Bu sabah uyandığımda daha yataktan kalkmadan su gibi bir şey geldi hemen doktoru aradık gel bir görelim dedi. Şu an 35+1 iz. 3 kiloyuz. Nst de hafif sancılar çıktı. Suyu normal dedi alttan ve elle muayene etti gelen su değil akıntı ama rahim çok yumuşamış ve uzunluğu 19 mm dedi. Normalde 26 Şubat’ta sezeryan günü vermişti ama bu bebek beklemez bir haftaya gelir dedi gelişimi ultrasona göre 38 haftadan fazla gözüküyor ama ben yinede korkuyorum erken sanki ya
kız çömelme boşver yetiştiğin yere kadar artık çömelmek çok yoruyor ama normal doğum yapmak istiyorsanız ciddi anlamda kapı petek vb silin yengem ve birkaç arkadaşım kapı silerek doğuma gittiler yani tabi 1 kere de değil düzenli 1 haftalık kapı silme eşliği ile ve bingo daha vereyim aşırı hızlı doğurdular hastaneye giriş yaptıktan yarım saat sonra falan bebişler ellerindeydi açılma ve esneme müko oluyormuş