kuzum benim 25-26lardayken 41di çok iyi diyordu 29. haftada 31 çıktı kısalmış demişti kısalma var istemeyiz bu haftada 31 cm demişti sonra 31+3te yine 31 çıktı kısalma uzama olmamış iyi bir cm dedi haftasına göre cm var ama 41 cmken çok rahattı doktor
Kizlarrr bugün hava çok güzel diye kendimi parka attım 6 bin adım + geçen size annemin merdivenlerinden bahsetmiştim ya buyrun anlatmaya gerek yok görüyorsunuz kırmızı noktaya kadar hepsini çıktım gece doguruyorum dersem şaşırmayın şuan yanaklarım kıpkırmızı koltuğa camış gibi yayildim neden diye kendimi sorguluyorum
Kızlar şimdi Philips süt sağma aldım onu nasıl kaynatayım BBuddy x
sende bu marka almıştın dimi, bana fikir verir misiniz ? Birde gümüş kapakları nasıl kaynattınız yada kaynattınız mı ?
Kız ben avm ye gittiğim gün dedim kesin açılma olmuştur o kadar yoruldum ama yok yine elde var sıffffırrr yürü gitsin olacağı varsa oluyor yoksa boş evi de bi foşur foşur elle sil şubat grubu öyle şeyler de demiş gerçi onlar için erken mi bilmiyorum kız seni de yanıltmayayım
Kız ben avm ye gittiğim gün dedim kesin açılma olmuştur o kadar yoruldum ama yok yine elde var sıffffırrr yürü gitsin olacağı varsa oluyor yoksa boş evi de bi foşur foşur elle sil şubat grubu öyle şeyler de demiş gerçi onlar için erken mi bilmiyorum kız seni de yanıltmayayım
Tiroid yada şekerin var mı
Bende her ikisi de var tiroid ilaç kullanıyorum değerim iyi, şekerde dikkat ediyorum, bu aralar iyi gidiyorum, ama çarpıntı hep oluyor, bana endokrinde kadın doğumcu da normal dedi, olabiliyor demişti, doğumdan sonra geçiyor ama beni ara ara yokluyor, 2.gebeliğimde başladı, bunda başından beri var
Kizlarrr bugün hava çok güzel diye kendimi parka attım 6 bin adım + geçen size annemin merdivenlerinden bahsetmiştim ya buyrun anlatmaya gerek yok görüyorsunuz kırmızı noktaya kadar hepsini çıktım gece doguruyorum dersem şaşırmayın şuan yanaklarım kıpkırmızı koltuğa camış gibi yayildim neden diye kendimi sorguluyorum
yok kızzz çömelmeyeceksin kuzum senin ikiz zaten hafiften yana sağa sola eğile eğile biraz parmak uçlarında dura dura çömelmeden erişebildiğin yerlere erişeceksin
yok kızzz çömelmeyeceksin kuzum senin ikiz zaten hafiften yana sağa sola eğile eğile biraz parmak uçlarında dura dura çömelmeden erişebildiğin yerlere erişeceksin