2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bana hiç böyle şeyler söylemiyor doktorum ya sormuyorum da riskli bişey olsa söyler diye düşünüyorum ama
Bazı doktorlar çok rahat canım ama tabiki onlar işini bilir riskli bir durumda uyarır zaten

Kızlar selam, serviks 41 çıktı çok değil mi ya sizinki kaç şuan ?
kuzum benim 25-26lardayken 41di çok iyi diyordu 29. haftada 31 çıktı kısalmış demişti kısalma var istemeyiz bu haftada 31 cm demişti sonra 31+3te yine 31 çıktı kısalma uzama olmamış iyi bir cm dedi haftasına göre cm var ama 41 cmken çok rahattı doktor

Azmine hayranım

Evet karından baktı bana da uzun geldi ya önce daha kısaydı niye öyle uzamış ki
Aslında 30 lu haftalardan sonra uzamaz derler karından ölçüm ile vajinal farka diyor canım karından ölçülünce daha uzun çıkıyor sonuç

Kuzum ben lansinoh aldım gümüş kapak kaynatmadım ya kaynatmalı mıyız

Senden güç aldım dedim bu kız 1 cm kısalıkla açılma gormediyse oturma aslı kalk
Kız ben avm ye gittiğim gün dedim kesin açılma olmuştur o kadar yoruldum ama yok yine elde var sıffffırrr yürü gitsin olacağı varsa oluyor yoksa boş evi de bi foşur foşur elle sil şubat grubu öyle şeyler de demiş gerçi onlar için erken mi bilmiyorum kız seni de yanıltmayayım

Hahah doğru diyorsun kız onu denedim anam ağladı bitek mutfağı silebildim acayip zor

Allah Allah benim yemeklerden sonra oluyor ama hep bu da benım ıkıncı gebeliğim gebelıkten sonra normale döndümü peki
Tiroid yada şekerin var mı
Bende her ikisi de var tiroid ilaç kullanıyorum değerim iyi, şekerde dikkat ediyorum, bu aralar iyi gidiyorum, ama çarpıntı hep oluyor, bana endokrinde kadın doğumcu da normal dedi, olabiliyor demişti, doğumdan sonra geçiyor ama beni ara ara yokluyor, 2.gebeliğimde başladı, bunda başından beri var
Kalp krizi geçiririm
Bi göbüş güncellemesi de bizden
Maşallah canım çok güzelsiniz

yok kızzz çömelmeyeceksin kuzum senin ikiz zaten hafiften yana sağa sola eğile eğile biraz parmak uçlarında dura dura çömelmeden erişebildiğin yerlere erişeceksin
Kız ben çömeldim tam ayy yanlış mı yapmışım bende diyorum neden bu kadar zorlandım mutfaktan sonra iflahim kesildi

Yok kuzum oturmadan comeliyorsun karnım ortada sıkışıyor göğsümde karnımı sıkıştırıyor o sırada egildigim için dediğin gibi bildiğin zulüm
Oturarak Çömelmeden nasıl olacak ya çömelsiniz normal doğum için daha iyi değil mi bilmiyorum da gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…