2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kizlarrr bugün hava çok güzel diye kendimi parka attım 6 bin adım + geçen size annemin merdivenlerinden bahsetmiştim ya buyrun anlatmaya gerek yok görüyorsunuz kırmızı noktaya kadar hepsini çıktım gece doguruyorum dersem şaşırmayın şuan yanaklarım kıpkırmızı koltuğa camış gibi yayildim neden diye kendimi sorguluyorum

Eklentiler

• IMG_20240206_162046.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 140
Hayırlı kandiller kuzum, maşallah bebis çok güzel büyümüş zaten bir hafta sonrada 36 oluyorsun ayyy ne şanslısın kız hamislik biktirmadan bitecek ne güzel riskli dönemi de geçmiş oluyorsun bırak gelsin çocuk

Kız kalbim sıkıştı merdivanları görünce

İnşallah canım bizim de 26 Şubat sezeryan günü ama Dr o kadar kesin konuştu ki beklemez diye ben şok hastane çantamda bebek bezi eksikti doktorun yanından çıkınca koştur koştur bebek bezi almaya gittim

İnşallah canım bizim de 26 Şubat sezeryan günü ama Dr o kadar kesin konuştu ki beklemez diye ben şok hastane çantamda bebek bezi eksikti doktorun yanından çıkınca koştur koştur bebek bezi almaya gittim
İnşallah bekler sen dinlenmene bak gelirsede artık sağlıkla gelsin şükürki kilosuda gelişimide artık güzel Bende hergün kontrol ediyorum ne eksik diye

Deli dürtmüş seni

Bende 32+5 evet ya 35 36 lari bir gorsekte oh çekicez.

Kızlar şimdi Philips süt sağma aldım onu nasıl kaynatayım B Buddy x sende bu marka almıştın dimi, bana fikir verir misiniz ? Birde gümüş kapakları nasıl kaynattınız yada kaynattınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…