2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sordum doktoruma içme öyle dedi, inşallah senin çok şiddetlenmez inşallah, ciddi anlamdan çok kötü birsey mide bulantısı
Benim hayatım boyunca stres üzüntü durumlarında hep mide bulantısı ishal yaşadım. Anksiyetem var kusmaktan cok korkan bir insanim 1 sene antidepresan kullandım, gebelik supriz oldu bıraktım tabi ilaçları. Ama 5 eylüle randevu aldım psikiyatristten. Bir ilaç var redepra diye. Yatmadan önce içiyordum iştahım açılıyordu mide bulantısı sıfır oluyordu. Çok zorlandığım zamanlar kullanabilir miyim diye doktoruma soracağım. Yoksa eriyip gidiyorum 3 kilo verdim.

Canım çok geçmiş olsun, bende senin gibiyim 12 haftadan sonra çok dikkat etmemiz gerekecek artık yememiz lazım ama yok olmuyor su bile içemiyorum sürekli yatıyorum. O ilacı bilemiyorum ama doktorum artık dayanamazsam zofer yazacağım onuda çok vermek istemiyorum dedi bende o zaman yazmayın demiştim.

Benim doktorum akşam 2 tablet yemekten 2 saat sonra iç demişti ama ben de işe yaramayınca bir sabah bir akşama çevirdik. Akşam yemekten 2 saat sonra 1 tablet sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 tablet

Kızlar benim belim aşırı ağrıyor. Yatacak şekil bulamıyorum. Siz nasıl yatıyorsunuz? Hep dümdüz sırt üstü yatabiliyorum. Sola sağa yatamıyorum belim kopuyor ağrıdan
Bu ağrı neden oluyor ya . Benim de belim sırtım çok ağrıyor. Yarım saat ayakta kalayım feci bi ağrı saplanıyor saatlerce geçmiyor. Biz daha ağırlaşmadık da bebekte bir ağırlık yok. Niye bu kadar ağrı

Çatı hazırlık yapıyormuş doğuma kadar. Hani çatı muayenesi diyorlar ya doğuma yakın o kemiklerin ayrılması sebebiyle. Doğuma kadar hazırlık yapıyor vücudumuz ama gebeliğin ilerleyen haftalarında bu ağrı daha da artacakmış acı eşiğine göre kimisi daha çok hisseder kimi daha az

Normal mi yani bu kadar erken haftalarda olması

Benim doktorum akşam 2 tablet yemekten 2 saat sonra iç demişti ama ben de işe yaramayınca bir sabah bir akşama çevirdik. Akşam yemekten 2 saat sonra 1 tablet sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 tablet
Tamamdır öyle deneyeceğim teşekkür ederimm

Rahim büyüyor, şuan her şey çok hızlı çok normal vitaminlerinize tekrar baktırın ama belki ihtiyacınız vardır

Banada aynı şey söylendi kıymetli bebek bunlar riske atamayiz büyük ihtimal sezeryanla alırız dediler
Çok iyi bir doktor bununla ilgili çok güzel bir şey söyledi. Tüp bebeğin normal bebekten hiçbir farkı yok, sadece tek fark sevismiyorsunuz dedi (mfk doktoru instagramda var ) vallahi bu doktorlara sezaryen kolaylarına geliyor. Daha şimdiden çocuğun normal doğuma uygun olup olmadığını bilemezler

Normal mi yani bu kadar erken haftalarda olması
Sen doktoruna danış istersen ama gebeliğin oluştuğu an doğuma hazırlık başlıyor vücutta o yüzden bu tarz ağrılar normalde normal ama tabii ki gebelikten kaynaklanıyorsa. Doktora danışın ben bu tarz ağrılardan bahsetsem doktorum hep normal dedi ama gebeliğinin olmadığı zamanda belle ilgili problemin varsa onu bilemem tabii ki

Banada aynı şey söylendi kıymetli bebek bunlar riske atamayiz büyük ihtimal sezeryanla alırız dediler
Bence koşullar uygunsa, annede ve bebekte normal doğuma uymayacak herhangi bir problem yoksa bebek kendi gelmek istediği zamanda normal olarak gelmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…