2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen bende öyleyim bir tane resimim yok organizasyon yapacak kadar gücüm kuvvetim yok, 3 gündür bende kafamı kaldıramıyorum, bakalım bu kadar bulantıya cinsiyet ne olacak
Yani ben çok şükür kusmuyorum ama kötüyüm yani halim yok bir de sıcaklar

Benim eşim de araba delisi o yüzden direk araba koltuğu almak istiyor o da çok hevesli de ben bekliyorum acelemiz yok

Benim düşündüğüm doktor değilmiş evet perinatolog. İstersen özelden adını atayım instagramda bi incele. Ben ilk kanamamda kanamam az olsada çok tedirginlik yaşadım panik oldum 20 dkda hastanedeydik benim için büyük bir deneyim oldu yakın olması.

Benim de 2.cocuk tedaviyle çatlama ignesiyle oldu doğru doktor çok önemli benim 7. Doktorum hepsi neredeyse tüp bebek demişti insallah kulaklarımızı alorz yavrularmizj
Kesinlikle canım doğru doktor ve doğru tedavi tüp bebek e karşı değilim sadece doktorların hemen tüp bebek e yönelmesi benim için de çok stres dolu ve çok can sıkıcı bi deneyimdi

Benimde bulantım fazla diğil ondan oğlan diyorum hem rüyamda gördüm doktor diyor oğlun olucakmerak etdim bende
Aynen bende hamile kalmadan önce görmüştüm rüyamda erkek bebeğim oluyordu sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez cumartesi günü test için gidicem nasipse belki ozaman söyler

Rica etsem yazar mısın canım, bir bakayım bende

Canım benim bulantılarım yataktan kalkamayacak kadar değildi anlık oluyor veya maksimum 1-2 saat sürüp geçiyordu. Cinsiyeti Erkek
Benim yataktan kalkamayacak kadar bulantılarım 3 gündür mahvoldum dün öyle kusmuşum ki gözlerim halen kıpkırmızı ne kadar zorlamışsam kendimi acaba benimde mi erkek

Canım benim bulantılarım yataktan kalkamayacak kadar değildi anlık oluyor veya maksimum 1-2 saat sürüp geçiyordu. Cinsiyeti Erkek
Sağlıkla gelsin bebeğiniz!Ay demek ki bulantıyla cinsiyetin alakası yok onu anlamış oldumBenim de sadece bir gün oldu o da hamile olduğumu öğrendiğim gün,onun dışında öyle rahatsız edecek bir bulantım olmadı.Şuan 9+4 olduk.Bundan sonra da olmaz herhalde değil mi yani umarım

Benim yataktan kalkamayacak kadar bulantılarım 3 gündür mahvoldum dün öyle kusmuşum ki gözlerim halen kıpkırmızı ne kadar zorlamışsam kendimi acaba benimde mi erkek
Bulantıyla anlaşılmaz ya çok afedersin ama bence ilişki sıklığı ile alakalı. Yumurtlama gününe yakın bir denemeyle erkek olasılığı daha yüksek oluyor tecrübe ile sabit ben

Son düzenleme:
Hiç alakası yok bencede umarım seni rahatsız edecek şekilde bulantın olmaz. Bundan böyle rahat rahat geçirirsin hamileliğini canım çook değişken bi durum çünkü. Mesela benim dün gece 4 te mide bulantım oldu uykumdan uyandırdı bulantı ve mide ekşimesi. Aşırı değişik durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…