- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
Aynen bende ani seslerden irkiliyorum bizde de köpek var , köpekler hissediyor sanırım bizim köpek karnıma basıyor , ara sıra karnımı yalıyor kokluyor , kardeşi olunca da çok kıskanmaz inşallah , şu an dışarıda başka bir köpek sevsem hemen kıskanıyor , ağlıyorKuzum ben geçen köpek geliyor diye kaldırımdan düşüyordumkorkudan. Bizim köpeğimiz var ama dışarıdakilerden korkuyorum çok büyüklerden. Sabah da uyuyordum benim ki bir havladı sıçradım yataktan. Bazen de karnıma basıyor oynarken zıplarken. Böyle endişe etme diye anlatıyorum. Doktor bana dedi ki sağlıklıysa dayak bile yesen tutunur
Ayyy bizimki de aşırı kıskanç aşırı. Napcam bilmiyorum. Eşimle Yanyana olsak kıskanır o biçim deliAynen bende ani seslerden irkiliyorum bizde de köpek var , köpekler hissediyor sanırım bizim köpek karnıma basıyor , ara sıra karnımı yalıyor kokluyor , kardeşi olunca da çok kıskanmaz inşallah , şu an dışarıda başka bir köpek sevsem hemen kıskanıyor , ağlıyor
Aynen aynenAyyy bizimki de aşırı kıskanç aşırı. Napcam bilmiyorum. Eşimle Yanyana olsak kıskanır o biçim deli
Benim en endişe ettiğim şey geceleri. O ağladıkça benimki havlarAynen ayneneşimle yanyana iken gelip aramıza giriyor itiyor , bakalım alışır bebişi de biraz zor olur ama sonra öyle bir sahipleniyorlar ki
Kuzum endişe etme. Hiç sorun değil dedi bana doktor. Meyve ye sadece dedi. Onu da yiyorum diyemem. Zorluyorum sadece.Arkadaşlar günaydın, şimdi ben 58 ile başladım hamileliğe 5.haftadan beri hep yatıyorum kanama alanım var diye bu sürede kilo almıştım mide bulantılarım çoktu diye hem kraker emek yedim hep ama, iki haftadır mide bulantılarım pik yapmış durumdaydı az önce tartıldım 57 kiloyum aldıklarımı vermişim 10+3 oldum, oturdum ağlıyorum ya ben nasıl bu bebeği besleyeceğim, konuşacağım doktorla bugün çok korktum nasıl olacak böyle
bu süreçte bebek her şeyiyle tam anlamıyla sizden beslenmiyor, sizin depolarınızdan yiyor. o yüzden 12. haftaya kadar doktorlar çok problem etmiyorlar benim gördüğüm kadarıyla. siz de canınızı sıkmayın bu süreçte olabildiğince su içmeyi ihmal etmeyin, belki vitaminlerle giden kayıpların önüne geçebilirsiniz :) inşallah bi an önce bulantılarınız normale döner :)Arkadaşlar günaydın, şimdi ben 58 ile başladım hamileliğe 5.haftadan beri hep yatıyorum kanama alanım var diye bu sürede kilo almıştım mide bulantılarım çoktu diye hem kraker emek yedim hep ama, iki haftadır mide bulantılarım pik yapmış durumdaydı az önce tartıldım 57 kiloyum aldıklarımı vermişim 10+3 oldum, oturdum ağlıyorum ya ben nasıl bu bebeği besleyeceğim, konuşacağım doktorla bugün çok korktum nasıl olacak böyle
Al benden de o kadarBenim en endişe ettiğim şey geceleri. O ağladıkça benimki havlarbakalım neler olacak endişe merak korku hepsi var ben de şuan
Hiç korkma. İlk 3 aylık dönemde sadece annenin kan depolarından besleniyor bebek. Zaten o yüzden Hamilelik öncesi demir d vit b12 depolarını dolu olsun diyorlar ya. 12. Haftadan sonra biraz daha dikkatli davranırsanız bebeğiniz çok da güzel beslenecektirArkadaşlar günaydın, şimdi ben 58 ile başladım hamileliğe 5.haftadan beri hep yatıyorum kanama alanım var diye bu sürede kilo almıştım mide bulantılarım çoktu diye hem kraker emek yedim hep ama, iki haftadır mide bulantılarım pik yapmış durumdaydı az önce tartıldım 57 kiloyum aldıklarımı vermişim 10+3 oldum, oturdum ağlıyorum ya ben nasıl bu bebeği besleyeceğim, konuşacağım doktorla bugün çok korktum nasıl olacak böyle
şimdi ürünün içeriğine baktım folik asit oranı yanlış görmediysem 600 mg, eğer öyleyse günlük alım dozunun üstünde ve ben foliği sentetik değil de methlfolat olarak tercih ediyorum vücuttaki emilimi için.bir de içerisinde iyot olduğu için şahsen ben kullanmazdım. iyot önemli ve riskli bir takviye olduğu için ilk önce doktoruma danışırdım
O kadar üzüldüm canım anlatamam, inşallah bende soracağım bugün serumda isteyeceğimKuzum endişe etme. Hiç sorun değil dedi bana doktor. Meyve ye sadece dedi. Onu da yiyorum diyemem. Zorluyorum sadece.
İnşallah bir an önce bitmesini istiyorum bende resmen psikolojim Bozuldu. 7 yıldan sonra bir bebek sahibi oldum oda böyle geçiyor çok üzülüyorumbu süreçte bebek her şeyiyle tam anlamıyla sizden beslenmiyor, sizin depolarınızdan yiyor. o yüzden 12. haftaya kadar doktorlar çok problem etmiyorlar benim gördüğüm kadarıyla. siz de canınızı sıkmayın bu süreçte olabildiğince su içmeyi ihmal etmeyin, belki vitaminlerle giden kayıpların önüne geçebilirsiniz :) inşallah bi an önce bulantılarınız normale döner :)
Hiç endişelenme hiç kuzum lütfen sakin olO kadar üzüldüm canım anlatamam, inşallah bende soracağım bugün serumda isteyeceğim
Hamileliğin başlarında kilo vermek çok normalmiş . Çok fazla vermemişsiniz zaten. Genelde 12. Haftadan sonra azalırmış bulantılar inşallah sizin de öyle olur. Kayınvalidem de beni cılız zayıf dikkat etmez beslenmesine diye düşünüyor geçen bana teselli veriyordu bir tanıdığı hamileliğinde 9 ay kusmuş doğru dürüst bir şey yiyememiş sürekli acillerdeymiş doğurduğu çocuk 4 buçuk kiloymuş . Benim tanıdığımda hamilelikte neredeyse 30 kilo aldı ama çocuk 2,700 gram doğdu.Arkadaşlar günaydın, şimdi ben 58 ile başladım hamileliğe 5.haftadan beri hep yatıyorum kanama alanım var diye bu sürede kilo almıştım mide bulantılarım çoktu diye hem kraker emek yedim hep ama, iki haftadır mide bulantılarım pik yapmış durumdaydı az önce tartıldım 57 kiloyum aldıklarımı vermişim 10+3 oldum, oturdum ağlıyorum ya ben nasıl bu bebeği besleyeceğim, konuşacağım doktorla bugün çok korktum nasıl olacak böyle
Canım bakalım ne diyecek bugün, bir konuşacağım böyle sabah tost akşam tost bereye kadar olacak 12.haftadan sonra artık yememiz lazımHiç endişelenme hiç kuzum lütfen sakin ol
Ay canım inşallah yesem kussam belki bı kadar üzülmeyeceğim ben sabah tost Akşam tost yeşil zeytin salatalık yiyebiliyorum sadece, kayınvalidem de benim eşime hamileyken 9 ay kusmuş, bana benzedin diyor. Dedim aman sana benzemeyeyimHamileliğin başlarında kilo vermek çok normalmiş . Çok fazla vermemişsiniz zaten. Genelde 12. Haftadan sonra azalırmış bulantılar inşallah sizin de öyle olur. Kayınvalidem de beni cılız zayıf dikkat etmez beslenmesine diye düşünüyor geçen bana teselli veriyordu bir tanıdığı hamileliğinde 9 ay kusmuş doğru dürüst bir şey yiyememiş sürekli acillerdeymiş doğurduğu çocuk 4 buçuk kiloymuş . Benim tanıdığımda hamilelikte neredeyse 30 kilo aldı ama çocuk 2,700 gram doğdu.
E ben 4 kilo verdimArkadaşlar günaydın, şimdi ben 58 ile başladım hamileliğe 5.haftadan beri hep yatıyorum kanama alanım var diye bu sürede kilo almıştım mide bulantılarım çoktu diye hem kraker emek yedim hep ama, iki haftadır mide bulantılarım pik yapmış durumdaydı az önce tartıldım 57 kiloyum aldıklarımı vermişim 10+3 oldum, oturdum ağlıyorum ya ben nasıl bu bebeği besleyeceğim, konuşacağım doktorla bugün çok korktum nasıl olacak böyle
Ay canım inşallah yesem kussam belki bı kadar üzülmeyeceğim ben sabah tost Akşam tost yeşil zeytin salatalık yiyebiliyorum sadece, kayınvalidem de benim eşime hamileyken 9 ay kusmuş, bana benzedin diyor. Dedim aman sana benzemeyeyim
trendyolda çalışan bir tanıdığım kasımı bekle kasım başında ve sonunda çok güzel indirimler olacak dedi bebek arabaları bu arada benim beğendiklerim özellikle trendyolda daha uygun ebebekten 5-6 bin fark eden marka varAhahahahahahahahyaaaa bebek arabası yatağı falan indirimli olmaz mı ki bi de oto koltuğu. Ana pahalı şeyler bunlar malum
Sende baya vermişsin,E ben 4 kilo verdimbelki de daha fazla vermişimdir 54tüm 50yim şu an zaten senin haftanda bebek senden beslenmiyor o yüzden endişe etme asıl ben endişe etmeliyim zaten kilo almak önemli değil gebelikte, önemli olan sağlıklı şeyler tüketmek kilo versen de sıkıntı değil hele sen hiç sorun etme şimdilik 2 hafta sonra falan senden beslenmeye başlayacak. Ben devamlı iştahsızım 13 haftanın içindeyim hala doğru düzgün beslenemiyorum ama kendimi peynirlerle sütle salata ve meyvelerle avutuyorum. Gün içinde taş çatlasın 1 ceviz 2-3 tane de fındık yiyebiliyorum onun dışında yemek yiyemiyorum sulu hiçbir yemek yiyemiyorum ya da çorba içemiyorum. Haftada bir ete zorluyorum kendimi o da 2-3 lokma anca ama yine de artık dert etmiyorum. Elimden geleni yapıyorum çünkü midem bulanıyorsa bu bebeğin tepkisi kendini korumaya alıyor yediklerimden koku hassasiyeti de ondan sabrediyorum bakalım nereye kadar devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?