Sebze meyve de mi bulandırıyor canım? Ceviz çiğ fındık falan da besleyici olur. Hamilelikte diyet yapanlar zaten böyle besleniyor :) doktor vitamin de verir iyi kötü beslenir büyür bebek endişe etme gerçi yediklerimizin hiç vitamini minerali kalmadı artık et tavuk desen hepsi hormonlu, meyve sebze desen kimyasallı .takviyelerle idare ediyoruz napalım
Evet canım ceviz falan sebze hiç yiyemiyorum bir geçen hafta grip oldum tavuk çorbası içeyim dedim o günüm lavobada geçti meyve sadece şeftali yiyebiliyorum
trendyolda çalışan bir tanıdığım kasımı bekle kasım başında ve sonunda çok güzel indirimler olacak dedi bebek arabaları bu arada benim beğendiklerim özellikle trendyolda daha uygun ebebekten 5-6 bin fark eden marka var
Yaa ne güzel yok ben hamile kaldım doktoruma rüyamda gördüm bana ultrasonda bakıyor ve diyor oğlun olucakbenim içinde kesinlikle fark etmez yeterki sağlıklı olsunşimdi düşündüğüm testin sonucları nasıl çıkıcak diye
Evet canım ceviz falan sebze hiç yiyemiyorum bir geçen hafta grip oldum tavuk çorbası içeyim dedim o günüm lavobada geçti meyve sadece şeftali yiyebiliyorum
Arkadaşlar günaydın, şimdi ben 58 ile başladım hamileliğe 5.haftadan beri hep yatıyorum kanama alanım var diye bu sürede kilo almıştım mide bulantılarım çoktu diye hem kraker emek yedim hep ama, iki haftadır mide bulantılarım pik yapmış durumdaydı az önce tartıldım 57 kiloyum aldıklarımı vermişim 10+3 oldum, oturdum ağlıyorum ya ben nasıl bu bebeği besleyeceğim, konuşacağım doktorla bugün çok korktum nasıl olacak böyle
Canım endişelenip kendini üzme sakın bu işk 3aylık dönemlde genelde böyle oluyor kilo vermek de normal kabul ediliyor,ben de bulantılıyım sağlıklı her şeyden tiksindimsaçma şeyler yiyorum bulantılar geçtikçe daha dikkat ederiz şimdilik bizim depoları kullanıyor ufaklıklar,onun için vitaminleri 4.aylarda veriyor doktorlar,geçecek bekleyelim canım
Canım endişelenip kendini üzme sakın bu işk 3aylık dönemlde genelde böyle oluyor kilo vermek de normal kabul ediliyor,ben de bulantılıyım sağlıklı her şeyden tiksindimsaçma şeyler yiyorum bulantılar geçtikçe daha dikkat ederiz şimdilik bizim depoları kullanıyor ufaklıklar,onun için vitaminleri 4.aylarda veriyor doktorlar,geçecek bekleyelim canım
insallah canım saat 2 de gideceğim doktora bakalım ne diyecek, inşallah bir an önce böyle yemeye başlarız bende aynı dediğim gibiyim canım herseyde tiksindim senin kaç hafta inşallah senin de bir an önce gecer
Evet evet canım sadece benden bu hafta kesti mide bulantım pik yapmıştı su bile içemiyordum, sabah kaşık ağrım çok oldu, mesaj attım doktoruma geri başlayalım 200 ilk sabah akşam alttan fitil olarak kullan dedi. Şükür canım ikili test için ense güzel çıkmışsa inşallah birşey çıkmaz
insallah canım saat 2 de gideceğim doktora bakalım ne diyecek, inşallah bir an önce böyle yemeye başlarız bende aynı dediğim gibiyim canım herseyde tiksindim senin kaç hafta inşallah senin de bir an önce gecer
10+3 olduk bugünben meyve kuruyemiş yiyemiyorum mesela bu aralar hep ekmek peynir tarzı,et falan da tiksindim çok hatta su ama bazı sağlıksız şeyleri istiyor canım
10+3 olduk bugünben meyve kuruyemiş yiyemiyorum mesela bu aralar hep ekmek peynir tarzı,et falan da tiksindim çok hatta su ama bazı sağlıksız şeyleri istiyor canım
Ah canım inşallah geçecek güzel günler göreceğiz, bir yanım hep pozitif, bir yanım dağınık nedense ama iyi olacağız bebelerimizi sağlıklı kucağımıza alacağız inşallah
Şükür canım. Dün şiddetli kasık ağrım oldu yazdı. Tekrar başlayalım dedi dün bende tekrar başladım 5.haftadan beri kesenin altında bir kanama mevcut biraz küçülmüştü bakalım bugün geçmiş mi?
Kızlar bende 12 gün sonra cinsiyet için gidicem 15+2 de insallah belli olurda artık birseyler almaya başlarım anneannesi birsürü ünisex kıyafet aldı ama artık alma dedim erkek olursa sorun degil ama kız olursa süslü püslü alırız diye
Kızlar bende 12 gün sonra cinsiyet için gidicem 15+2 de insallah belli olurda artık birseyler almaya başlarım anneannesi birsürü ünisex kıyafet aldı ama artık alma dedim erkek olursa sorun degil ama kız olursa süslü püslü alırız diye