2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet canım ceviz falan sebze hiç yiyemiyorum bir geçen hafta grip oldum tavuk çorbası içeyim dedim o günüm lavobada geçti meyve sadece şeftali yiyebiliyorum

Ayyyy dedim işte kasım diye

Hadi inşAllah hayırlı sonuçlarla gelsin testin

Evet canım ceviz falan sebze hiç yiyemiyorum bir geçen hafta grip oldum tavuk çorbası içeyim dedim o günüm lavobada geçti meyve sadece şeftali yiyebiliyorum
Doktorun bulantı için ilaçlardan verir canım arada da serum alırsın. İnşallah geçer bir süre sonra bulantılar da

Canım endişelenip kendini üzme sakın bu işk 3aylık dönemlde genelde böyle oluyor kilo vermek de normal kabul ediliyor,ben de bulantılıyım sağlıklı her şeyden tiksindimsaçma şeyler yiyorum bulantılar geçtikçe daha dikkat ederiz şimdilik bizim depoları kullanıyor ufaklıklar,onun için vitaminleri 4.aylarda veriyor doktorlar,geçecek bekleyelim canım

insallah canım saat 2 de gideceğim doktora bakalım ne diyecek, inşallah bir an önce böyle yemeye başlarız bende aynı dediğim gibiyim canım herseyde tiksindim senin kaç hafta inşallah senin de bir an önce gecer

Sağol cano inşallah 15 gün sonra kanı da çıkacak

10+3 olduk bugünben meyve kuruyemiş yiyemiyorum mesela bu aralar hep ekmek peynir tarzı,et falan da tiksindim çok hatta su ama bazı sağlıksız şeyleri istiyor canım

Daha dün 11. Haftaya yeni girdim. Sanki haftalardır 11 deyim gibi. Günler geçmiyor hiç
Ah canım inşallah geçecek güzel günler göreceğiz, bir yanım hep pozitif, bir yanım dağınık nedense ama iyi olacağız bebelerimizi sağlıklı kucağımıza alacağız inşallah

Bana da şey dedi kanamanın duyduysanız devam etmeyebilir ama benim miyonlarim olduğu için ağrılarım da kesildi rahatlama geldi
Şükür canım. Dün şiddetli kasık ağrım oldu yazdı. Tekrar başlayalım dedi dün bende tekrar başladım 5.haftadan beri kesenin altında bir kanama mevcut biraz küçülmüştü bakalım bugün geçmiş mi?

Kızlar bende 12 gün sonra cinsiyet için gidicem 15+2 de insallah belli olurda artık birseyler almaya başlarım anneannesi birsürü ünisex kıyafet aldı ama artık alma dedim erkek olursa sorun degil ama kız olursa süslü püslü alırız diye

Canım en son ne zaman gitmiştin hiç tahminde bulunmadı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…