2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım seninle aynıyız bende 10+3 bugün
Yaaa ne güzel,nasıl gidiyor bulantı dışında ben 3gün önce gittim doktora her şey normal gözüküyor iyi dedi zaten devlete gittim kendi doktoruma 2hafta kaldı,devlette de kontrolü bırakmıyorum merak ediyorum zaten uzun süre bekleyemiyorumbu benim 4.hamileliksürpriz yumurtam

Ay canım maşallah 4 tane benim sadece mide bulantısı kusma şikayetim var bir halsizlik, benden bugün gideceğim heyecanlıyım

Bende haftaya cumartesiyi iple çekiyorum kız gbi duruyor bizim ama önümüzdeki kontrolde netleşecek inslalh hayırlısı olsun hepimizin de

Canım en son ne zaman gitmiştin hiç tahminde bulunmadı mı ?
12+2 de gitmistim en son fazlasiyla belli bir cikinti vardi ama kizlarda da cikinti oluyomus o yuzden net bisey demedi ucu sivrilirse erkek iceri giderse kız dedi
Bende haftaya cumartesiyi iple çekiyorum kız gbi duruyor bizim ama önümüzdeki kontrolde netleşecek inslalh hayırlısı olsun hepimizin de
Ayy bakalim senin bebiste de cikinti vardi bakalim kız derse bana büyük umut verirsin

Düzeliriz ben de öyle umuyorum çünkü belirli süreden sonra iştah açılıyormuş gebelikte. Inşallah o aşamaya geleceğiz, dert etme ben de senden farklı şeyler yemiyorum çünkü sadece onları yiyebiliyorum en azından yediğimiz şeyler de çok zararlı değil kaşar zeytin salata meyve bunlar zaten yararlı besinler haftada 1 proteine zorlasak zaten çocuk alır ihtiyacını

Ya şaka gibi bana da doktorum folat vermiş ama o gün heyecandan hastanenin broşürünün arasında kalmış kağıtBir aydır sadece progesteron ve duphaston kullanıyordum bugün kontrole gittiğimde yaptığım hatayı anladım çok erken oldu!

kaç haftalıksınız? Bir de hamilelik öncesi kullandınız mı folik asit

12. haftaya kadar kullandım simdi farkli vitamine gecirdi doktorum icinde folik asit yok diger vitaminler yogun zaten folik asiti ilk 3 ay diyolardi
İşte ben iki aylık hamileyim ve hiç kullanmadım daha folik asiti çok büyük bir aptallık yaptım resmen çok sinirim bozuldu

İşte ben iki aylık hamileyim ve hiç kullanmadım daha folik asiti çok büyük bir aptallık yaptım resmen çok sinirim bozuldu
Kuzum folik asit olarak degil de metil folat olanlardan alabilirsin benim doktorum icinde metil folat olan karisik vitamin vermisti innate pronatal diye 1 ayda olsa kullanabilirsin istersen belki kan tahlillerinde baktiysa folik asite gerek duymamistir doludur belki depon

Kızlar yürüyüşlere başladınız mı ? 2 aydır yattığım için aşırı hamlamışım dün 10 dk yurudum belime ağrı girdi günlük arttırarak devam etmeyi dusunuyorum

Progesteronu kanaman olduğu için mi vermişti canım.
Bebek senden kullanmıştır yediklerinden de almıştır. Folik asit bir çok yeşil sebzede var zaten ..hamileliğini çok geç öğrenip başlarda kullanmayan da çok fazla. Takviyelere güvenmediği için bilerek kullanmayan da azımsanamayacak kadar çok. kullanmadım diye stres yapma hiç olmuş bitmiş canım. Bundan sonra güzel beslenirsin alırsın bütün vitaminlerini

Kızlar yürüyüşlere başladınız mı ? 2 aydır yattığım için aşırı hamlamışım dün 10 dk yurudum belime ağrı girdi günlük arttırarak devam etmeyi dusunuyorum
Bana doktor dikkat et demediği için her gün anneme 15 dk geliş 15 dk gidiş yarım saat yürüdüm hep. Ama birkaç kere uzun yürümüştüm 10bin adım gibi olmuştu o zamanlar zorlandım kasık ağrılarım artmıştı. Bi daha öyle uzun yürümedim yürüyeceğimi de sanmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…