Yaaa ne güzel,nasıl gidiyor bulantı dışında ben 3gün önce gittim doktora her şey normal gözüküyor iyi dedi zaten devlete gittim kendi doktoruma 2hafta kaldı,devlette de kontrolü bırakmıyorum merak ediyorum zaten uzun süre bekleyemiyorumbu benim 4.hamileliksürpriz yumurtam
Yaaa ne güzel,nasıl gidiyor bulantı dışında ben 3gün önce gittim doktora her şey normal gözüküyor iyi dedi zaten devlete gittim kendi doktoruma 2hafta kaldı,devlette de kontrolü bırakmıyorum merak ediyorum zaten uzun süre bekleyemiyorumbu benim 4.hamileliksürpriz yumurtam
Kızlar bende 12 gün sonra cinsiyet için gidicem 15+2 de insallah belli olurda artık birseyler almaya başlarım anneannesi birsürü ünisex kıyafet aldı ama artık alma dedim erkek olursa sorun degil ama kız olursa süslü püslü alırız diye
12+2 de gitmistim en son fazlasiyla belli bir cikinti vardi ama kizlarda da cikinti oluyomus o yuzden net bisey demedi ucu sivrilirse erkek iceri giderse kız dedi
Sende baya vermişsin, ben çok dert ettim sabahtan beri, ben sadece tost yeşil zeytin salatalık yiyorum başka hiç birsey. Vicdan yapıyorum bu sefer şunu yemem lazım bunu yemem lazım diye, ama olmuyor yiyemiyorum inşallah bir an önce düzeliriz inşallah
Düzeliriz ben de öyle umuyorum çünkü belirli süreden sonra iştah açılıyormuş gebelikte. Inşallah o aşamaya geleceğiz, dert etme ben de senden farklı şeyler yemiyorum çünkü sadece onları yiyebiliyorum en azından yediğimiz şeyler de çok zararlı değil kaşar zeytin salata meyve bunlar zaten yararlı besinler haftada 1 proteine zorlasak zaten çocuk alır ihtiyacını
Ya şaka gibi bana da doktorum folat vermiş ama o gün heyecandan hastanenin broşürünün arasında kalmış kağıtBir aydır sadece progesteron ve duphaston kullanıyordum bugün kontrole gittiğimde yaptığım hatayı anladım çok erken oldu!
Ya şaka gibi bana da doktorum folat vermiş ama o gün heyecandan hastanenin broşürünün arasında kalmış kağıtBir aydır sadece progesteron ve duphaston kullanıyordum bugün kontrole gittiğimde yaptığım hatayı anladım çok erken oldu!
Kuzum folik asit olarak degil de metil folat olanlardan alabilirsin benim doktorum icinde metil folat olan karisik vitamin vermisti innate pronatal diye 1 ayda olsa kullanabilirsin istersen belki kan tahlillerinde baktiysa folik asite gerek duymamistir doludur belki depon
Kızlar yürüyüşlere başladınız mı ? 2 aydır yattığım için aşırı hamlamışım dün 10 dk yurudum belime ağrı girdi günlük arttırarak devam etmeyi dusunuyorum
Kızlar yürüyüşlere başladınız mı ? 2 aydır yattığım için aşırı hamlamışım dün 10 dk yurudum belime ağrı girdi günlük arttırarak devam etmeyi dusunuyorum
Progesteronu kanaman olduğu için mi vermişti canım.
Bebek senden kullanmıştır yediklerinden de almıştır. Folik asit bir çok yeşil sebzede var zaten ..hamileliğini çok geç öğrenip başlarda kullanmayan da çok fazla. Takviyelere güvenmediği için bilerek kullanmayan da azımsanamayacak kadar çok. kullanmadım diye stres yapma hiç olmuş bitmiş canım. Bundan sonra güzel beslenirsin alırsın bütün vitaminlerini
Bana doktor dikkat et demediği için her gün anneme 15 dk geliş 15 dk gidiş yarım saat yürüdüm hep. Ama birkaç kere uzun yürümüştüm 10bin adım gibi olmuştu o zamanlar zorlandım kasık ağrılarım artmıştı. Bi daha öyle uzun yürümedim yürüyeceğimi de sanmam :)