2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ahhh çok iyi yapıyorsun gerçekten söylüyorum harika bir karar. Eşim de benim delirdiğimi düşünüyor. Hayır diyorum annelik böyle birşey sen anlayamazsın

Kızlar benim folik asitim bitiyordu eczaneye dedim ki siz bana ne önerirsiniz güzel olan. İşte kaç haftalık falan konuştuk bunları önerdi. Balık yağı hapı biri. Kullanan var mı?

Şuan kaçtasınız nasılsınız? Hep 12 de bitecek diyorlar büyük bir hevesle o zamanı bekliyorum gün sayıyorum
10+6 yim
Şuan kaçtasınız nasılsınız? Hep 12 de bitecek diyorlar büyük bir hevesle o zamanı bekliyorum gün sayıyorum
İlki maalesef 23. Haftaya kadar devam etmişti. Midem sürekli kaziniyor bulaniyor ve yanıyor ekmek kraker galeta makarna yemekten şiştim hiç sağlıklı beslenemiyorum maalesef

kızlar ben de dün kışlık hazırlık yaptım konserve falan bugün de evde büyük temizlik vardı ona yardım ettim belim müthiş agriyor bor şey olmamıştır dimi ya

B Buddy x cnm sen oksaparı gun aşırımı kullanıuyorsun?

Pıhtılaşman oldugu içinmi yoksa tüp bebekten dolayımı kullanıyordun
Kızlar oksapar iğne kullanan varmı aranızda?
ben kullanıyorum canım, günde 1 kez. pıhtılaşmam olduğu için yazdı doktorum hatta doğumdan sonra da 3 ay kullanacağımı söyledi

Hala var mı canm? Ya bende de 3.2mm var hala kanama alanı. Ama doktor sabıkalı olmasan anlamazdık dedi.
Evet eski kanama alanlarım geçti ama maalesef yeni oluştu 2 farklı yerde. Kesenin üzerindeki 3.55mm kesenin solundaki de 1.92 mm gebeliğimin başından beri kanama alanları ile uğraşıyorum inşallah bir sonraki muayenemde geçmiş olur. Senin kese çevresinde mi doktorun riskli dedi mi ya da yasaklar koydu mu

Ben de kasım indirimleri düşünüyorum
Ben ne kadar erken başlasam o kadar iyi biz ilk başta odasını almayı düşünüyoruz belli kafamda ikea dan alacağız hepsini ondan sonraki aylar da diğer ihtiyaçlarını alacağım. Zıbın vs takımları hm den alacağım oranın yenidoğan altlarının bel kısmı tam istediğim gibi haha her şeyi araştırmaya başladım ben yattığım yerden

Ohhh ne güzel aldıkça ve indirim oldukça paylaşalım birbirimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…