2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum sağımı direkt yuksekten yapma elektrkliyse dusukten basla 2 3 dakikada hir arttir cok fark oluyor sutun gelmesinde

Kızlar cuma günü annemi eve yolluyorum sizce cok mu erken 11. Gun ramazan geldigi icin babamlarda yemeksiz kalmasin dedim 3 gecedir zaten ben bakıyorum cok sukur bir sorun olmadi sanki tek kalirsam daha da rahat alisiriz gibi ama bilemedim

Denemekten zarar çıkmaz ki elinde sonunda yalnız kalcaz kendini iyi hissediyorsan dene bi yalnız kalmayı

Kuzum bence bebek büyüdükçe, yeri daraaldıkça ölçümler de yanlış çıkıyor
İkinci gebelik ister İstemez yoruluyorsundur sen farketmeden, 40 ları beklemez belki fıstık
Herşey anlık tesir ediyor artık, hadi semin kız, benim oğlan, rapunzel oğlum mu diyeyim
Ayy o acı su çok kötü ilk defa başıma geldi, inşallah kuzum hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza
Canım benimde 13.00 insallah kuzum kordon çıkmıştır. Sakın stres yapma artık doğumda yapsak haftalarımız çok güzel Allah’ın izni ile
Güzel haberlerle canım, bekliyoruz
tıbba göre saçla ilgisi yokmuş evet canım ama böyle inanmak daha rahatlatıcı sanki her mide yanışımda ahhh güzel kızımın rapunzel saçları diye iç çekiyorum

Maşallah kuzuya benim doğum günümde doğuyor
Kuzum bence tek başına düzen dahaa rahat kuruluyor, bir tek yemek konusunda zorlanabilirsin, zorda kalırsan yine gelir annen, kendini kötü hissedersen

Ben doğurmak için yapıyorum 5dk 5dk iki göğüse en düşük kademe de yapıyorum
Kolostrum akmıyor mu sağınca? Yani bebek emse daha iyi olur kolostrumu. Yanlış mı anladım Benim gecen gün sütüm akmıs ama sapsarı kolostrum oldugu belliydi yoğundu. Ellemedim bilerek.

Kolostrum akmıyor mu sağınca? Yani bebek emse daha iyi olur kolostrumu. Yanlış mı anladım Benim gecen gün sütüm akmıs ama sapsarı kolostrum oldugu belliydi yoğundu. Ellemedim bilerek.
Yok canım benden bişey gelmiyor uçlarımda sürekli bir birikim var ama sagınca gelen bişey yok

Ebebeğe bakmak lazım o zaman sağol canım gazlı oğlum

Kızlar kaşık biberonla beslenmeden sonra direkt suyla yıkayıp tekrar o şekilde mi kullanıyorsunuz yoksa yine kaynatmalı mıyız

Canım benim çok çok teşekkür ederim. Allah dermansız dert vermesin hiç birimize lohusalığımı en dibine kadar yaşıyorum ama ben iyi olucam güçlü olucam ki kızıma da çok iyi bakayım
Of bende lohusalığı felaket hissediyorum. Yani ağlamadan duramıyorum. Engelleyemiyorum

Offf lohusa halimizle keşke böyle şeylerle uğraşmasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…