Kuzum sağımı direkt yuksekten yapma elektrkliyse dusukten basla 2 3 dakikada hir arttir cok fark oluyor sutun gelmesindeKızlar ben doktorumun öneriyle sağım yapmaya başlamıştım uyarmak adına. Ama çok acıdı demiştim burda bidaha da yapmadım. Az önce kremleyip yapayım dedim ve sıfır acı. İlk yaptığımda kremlememiştim ondan acımış o kadar. Anladığım şu ki bebeği her emzirmeden önce nemlendirirsem göğüslerim acımaz ve yara olmazumarım tezim çürümez
Ben doğurmak için yapıyorum 5dk 5dk iki göğüse en düşük kademe de yapıyorumKuzum sağımı direkt yuksekten yapma elektrkliyse dusukten basla 2 3 dakikada hir arttir cok fark oluyor sutun gelmesinde
Ayy dogurdun sandimBen doğurmak için yapıyorum 5dk 5dk iki göğüse en düşük kademe de yapıyorum
Biz daha doğurmaya çalışıyoruzAyy dogurdun sandimmalum cok kacirdim kimler dogurdu kimler duruyor
Ay bende mi sağsam napsam püf valla beklemekte zorBiz daha doğurmaya çalışıyoruz
Denemekten zarar çıkmaz ki elinde sonunda yalnız kalcaz kendini iyi hissediyorsan dene bi yalnız kalmayıKızlar cuma günü annemi eve yolluyorum sizce cok mu erken 11. Gun ramazan geldigi icin babamlarda yemeksiz kalmasin dedim3 gecedir zaten ben bakıyorum cok sukur bir sorun olmadi sanki tek kalirsam daha da rahat alisiriz gibi ama bilemedim
Kaç haftalıksınızAy bende mi sağsam napsam püf valla beklemekte zor
38 oldum son haftalarında olan bir sen varsın başka kim var takip edemedim valla doğuran doğurana olduKaç haftalıksınız
39+5 le sürünüyorum grupta hshshs bana geçen hafta demişti doktor sağımı az daha bekle öyle yap istersen sende38 oldum son haftalarında olan bir sen varsın başka kim var takip edemedim valla doğuran doğurana oldu
Kuzum bence bebek büyüdükçe, yeri daraaldıkça ölçümler de yanlış çıkıyorKızlar doktor bebeğin erken kanala yöneldiğini söyledi, hatta çok mu yürüdün falan dedi. Hâlbuki ben baskı falan hissetmiyorum öyle yani. Nstde de sancı çıkmadı zaten. 37+0 bugün.
Ayrıca geçen haftadan bu yana kilosu hala 3 kg görünüyor. Böyle bir şey olur mu ki ya şimdiye kadar bayadir haftada 250 Gr alıyordu. Biraz canım sıkıldı açıkçası
Herşey anlık tesir ediyor artık, hadi semin kız, benim oğlan, rapunzel oğlum mu diyeyimay canım çok grçmiş olsun aynı şeyleri dün akşam bende yaşadım kesinlikle uyutmuyor asit dökmüşler gibi yanıyor berbat bi şey. Süt denedin mi faydası olur belki, bende 15 dk kadar durduruyor yanmayı. umarım bu kdr yanmaya saçlı doğar kızım yoksa çok zoruma gider peruk takıp gezdiririm
Ayy o acı su çok kötü ilk defa başıma geldi, inşallah kuzum hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaAh kuzum haklısın benimki de bi aşağı iniyor bi çıkıyor gibi hiç anlamadım. Mide yanmasından uykudan uyanıp kustum kaç kere. Reflü uykudan uyandırıyordu boğazıma acı su dolup öksüre öksüre kusuyordumbebeklerimiz de sağlıklı olsun biz de inşallah hemen geçer doğumla birlikte bebeklerimize bakacak gücümüz sağlığımız olur
Güzel haberlerle canım, bekliyoruzCanım benimde 13.00 insallah kuzum kordon çıkmıştır. Sakın stres yapma artık doğumda yapsak haftalarımız çok güzel Allah’ın izni ile
tıbba göre saçla ilgisi yokmuş evet canım ama böyle inanmak daha rahatlatıcı sankiher mide yanışımda ahhh güzel kızımın rapunzel saçları diye iç çekiyorum
Maşallah kuzuyakızlar selam, doğum yapan herkesi tebrik ederim
bizim de tarih belli oldu, 12 Mart saat 09 da sezeryan olacağım. Bugün 37+5iz ve bebiş 54 cm, 3750 kgnormale cesaret edemedim
tamamen genetik, hem bizim taraf hem eşimin tarafında erkekler hep 4.5 kg ya yakın doğmuş
buarada tabelada ismi farklı, biz sonradan değiştirdik, Atilla olacak kısmetse
Kuzum bence tek başına düzen dahaa rahat kuruluyor, bir tek yemek konusunda zorlanabilirsin, zorda kalırsan yine gelir annen, kendini kötü hissedersenKızlar cuma günü annemi eve yolluyorum sizce cok mu erken 11. Gun ramazan geldigi icin babamlarda yemeksiz kalmasin dedim3 gecedir zaten ben bakıyorum cok sukur bir sorun olmadi sanki tek kalirsam daha da rahat alisiriz gibi ama bilemedim
Kolostrum akmıyor mu sağınca? Yani bebek emse daha iyi olur kolostrumu. Yanlış mı anladımBen doğurmak için yapıyorum 5dk 5dk iki göğüse en düşük kademe de yapıyorum
Yok canım benden bişey gelmiyor uçlarımda sürekli bir birikim var ama sagınca gelen bişey yokKolostrum akmıyor mu sağınca? Yani bebek emse daha iyi olur kolostrumu. Yanlış mı anladımBenim gecen gün sütüm akmıs ama sapsarı kolostrum oldugu belliydi yoğundu. Ellemedim bilerek.
Ebebeğe bakmak lazım o zaman sağol canım gazlı oğlumMadem öyle riske atmak istemiyorsan kiraz çekirdekli torba var onu ısıtıyorsun, hiçbir riski yok. O zaman bir şey demezler ebebekte bile satılıyor zaten. Ben birkaç gündür üşütmeden dolayı gaz sancısı çekiyorum biz de eski bir tuğla var ocakta ısıtıp havluya sarıp ayağıma koyuyorum inanılmaz rahatlıyorum o da başka bir yöntem tüm karın ağrımı alıyor. Oh be diyorum
Bu gün onu denicem unutmasamKuzum ben yatırmadan önce yatağına sıcak su koydum ısıttım yatırdıktan sonra da ayaklarının yakınına bıraktım baya rahat uyudu
Of bende lohusalığı felaket hissediyorum. Yani ağlamadan duramıyorum. EngelleyemiyorumCanım benim çok çok teşekkür ederim. Allah dermansız dert vermesin hiç birimizelohusalığımı en dibine kadar yaşıyorum ama ben iyi olucam güçlü olucam ki kızıma da çok iyi bakayım
Offf lohusa halimizle keşke böyle şeylerle uğraşmasakDün gece bir sınav verdim resmen ufaktan gaz sancılarımız başladı ne yapacağımı bilemedim pat patlıyorum yok alt gazı çıkmıyor üstümde uyuyor yatağa koyunca uyanıyor akşam 7 den gece 1 e kadar uğraştım uykusuzum haliyle gerildim üstüne ailem sağolsun müthiş dedikodu çıkarmışlar arkamdan annem sinirlendi kavga etti babamın ailesiyle tam o sırada eşim geldi ben de bebeği uyutmuştum tuvalete girdim çıktım eşimin kucağında bebek çocuk çığlık çığlığa ağlıyo s.kcem aile muhabbetinizi dedi üstüne ben bağırdım tuvalete girdim saatlerdir uğraşıyorum ben ne yaptım dedim ağlamaya başladım çarptım kapıyı bıraktım odada uğraş çocukla diye bu sefer annem de o da geldi iki saat özür diledi ama o kadar çok kırıldım ki babamın ailesi dedikodu çıkarmış ben ne yapayım bebekle uğraşıyorum kendi küçük ihtiyaçlarım dışında kimseye iş buyurmuyorum bebeği zaten kimseye bırakamıyorum anksiyetem tutuyor max 5 dk başkasına verebiliyorum iki saatte bir bu çocuk mememde ben daha ne yapabilirim ki çok tükenmiş hissettim dün gece gaz problemimizin çözümü de şu oldu hafif dik pozisyonda emzirip gaz çıkartıp masaj yapıp yatağını sıcak su torbasıyla ısıtmakçok zorlandım ama geçti allahtan gece biraz olsun uyumama izin verdi
Nette de var çeşit çeşit. Onlar pırtlarsın yeterkiEbebeğe bakmak lazım o zaman sağol canım gazlı oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?