2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sağol canım kundak için o kadar muslin aldım çocuğu kundaksız getirince heyacandan kundak yapmayı unuttuk sonra doktora dedimki kundak yapmadım iyiki yapmadın diyorMasajlarıni yapıyorum çıkartıyor ama yetmiyor sanki..sıcak su senden duydum ama.Yüz üste çok seviyor uzanmak ama senin dediği gibi edicem

Benim de öyleydi, aynı haftalarda, 2 hafta hiç kilo almadı, en son gittiğimde yani 3. kontrolde 250 gr almıştı

Merhaba kaç haftalık doğmuştu acaba

Aslında haftası iyiymiş neden yoğun bakıma aldılar ki
37.haftada doğdu biraz solunum sorunu yaşadığı için gözlem altına aldılar . Şimdi bebeğimi gördüm solunumu normale dönmüş ama verilen sütü çıkartabiliyormuş hazmını tam yapamıyor dediler . Gözlem altında kalmaya devam edicekmiş

Kızlar doktor bebeğin erken kanala yöneldiğini söyledi, hatta çok mu yürüdün falan dedi. Hâlbuki ben baskı falan hissetmiyorum öyle yani. Nstde de sancı çıkmadı zaten. 37+0 bugün.
Ayrıca geçen haftadan bu yana kilosu hala 3 kg görünüyor. Böyle bir şey olur mu ki ya şimdiye kadar bayadir haftada 250 Gr alıyordu. Biraz canım sıkıldı açıkçası

Canım kilosu gayet güzel, benimde bak 3 haftadır kilo alımı az, zaman zaman oluyor öyle şeyler kafana takma,

Reactions: The
ay canım çok grçmiş olsun aynı şeyleri dün akşam bende yaşadım kesinlikle uyutmuyor asit dökmüşler gibi yanıyor berbat bi şey. Süt denedin mi faydası olur belki, bende 15 dk kadar durduruyor yanmayı. umarım bu kdr yanmaya saçlı doğar kızım yoksa çok zoruma gider peruk takıp gezdiririm

benim de son bir hafta almamış doktor olabilir dedi önemsemedik biz canım

Her çocuk sevmezmiş kundağı bi de. Sıcak suyu unutma özellikle gece yapardım ben. Tabi sen önlemlerini al. Burda birisi daha tavsiye etmiş öyle rahatlamış. nurjuva ydı sanırım

Bana 3 haftadır kanal yolunda. ama kanala girmemiş diyor canım . Ben baskıyı idrara sıkışıksam hissediyorum onun haricinde ben de bayadır otururken yatarken baskı hissetmiyorum. Hissettiğim ağrılar sadece. Ultrasonların 250-500 Gr kadar yanılma payı oluyor ya. O zamana denk gelmiştir bence seninki de. Net ölçüm değil sonuçta.

Evet soğuk süt rahatlatıyor baya. Karbonatlı su da etkili. Yanmanın saçla ilgisi yok doktoruma göre ve bence de hadi öyle düşünelim

Gaz damlası bende istecem ya şimdi şükür 4. Gün yaptı kaka rahatladım

Ah kuzum haklısın benimki de bi aşağı iniyor bi çıkıyor gibi hiç anlamadım. Mide yanmasından uykudan uyanıp kustum kaç kere. Reflü uykudan uyandırıyordu boğazıma acı su dolup öksüre öksüre kusuyordum bebeklerimiz de sağlıklı olsun biz de inşallah hemen geçer doğumla birlikte bebeklerimize bakacak gücümüz sağlığımız olur

Senin iyimiş canım görüş ben hafta da 2 kez sadece 10 dk görüyordum merak etme hızlıca toparlanıp gelecek annesi evine kuzucuk

Evet kuzum bugün 16.00 da. Çatı muayenesi yapacak. Bebeğe bakacak işte inşallah boynundaki kordonu bi şekilde denk getirip çıkarmıştır senin kontrolün kaçta canım
Canım benimde 13.00 insallah kuzum kordon çıkmıştır. Sakın stres yapma artık doğumda yapsak haftalarımız çok güzel Allah’ın izni ile

Her çocuk sevmezmiş kundağı bi de. Sıcak suyu unutma özellikle gece yapardım ben. Tabi sen önlemlerini al. Burda birisi daha tavsiye etmiş öyle rahatlamış. nurjuva ydı sanırım
Onu bir araştırırım canım şimdi eşim ve annemin yanında sıcak su koysam ikiside beni öldürür

Evet soğuk süt rahatlatıyor baya. Karbonatlı su da etkili. Yanmanın saçla ilgisi yok doktoruma göre ve bence de hadi öyle düşünelim
tıbba göre saçla ilgisi yokmuş evet canım ama böyle inanmak daha rahatlatıcı sanki her mide yanışımda ahhh güzel kızımın rapunzel saçları diye iç çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…