2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım bence cihazla alakalı bazen böyle yapabiliyor o yüzden çok takılma, hem kilosuda gayet iyi maşaAllah sağlıkla alırsın kucağına umarım

Reactions: The
Benimde cuma günü 35+4 te bebek kanala inmiş baya aşağıda ne yaptın dedi her gün bir saat yürüdüm 34+3 e kadar çalıştım her işi kendim yapıyorum bebeğim 28 haftadan beri baş aşağı duruyor dedim bu ara biraz dinlen bir on onbeş gün dursun isteriz dedi yürümüyorum o yüzden benim bebe de 35+4 te 2800 dü kilosu normal bence takılma milimetrik yanlışlarla bile yanlış ölcmus olabilir 10 gün önce 2100 ölcmustü başka bir hastane çocuk 700 Gr almış olamaz yani on günde

Benim bebeğim 10 gün arayla 2bucuk çıkmıştı ama hangi haftada olduğunu hatırlamıyorum. Doktora kilo almamış dediğimde ölçümler farklı olabiliyor haftasıyla uyumlu mu o önemli demişti. 37 haftalık için 3 kilo iyi bence canını sıkma

Kuzum erken değil ki 37 haftalık olmuşsun maşallah bak bu bebişin seni 40lara kadar bekletmeyecek gibi acaba kanala girdiği için doğru ölçüm yapamamış olabilir mi

Kızlar yarın doğumun var sabah 10 da alacaklar sezeryane çok heyecanlıyım Var mı benimle aynı gün doğuma girecek olan ?

ben ben ben varım çok heyacanlıyımmmm sabah 8.30 gibi alırız dediler 7 de hastanede olacağım hazır değilim psikolojik olarak
Allah ikinize de bebeklerinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza

tıbba göre saçla ilgisi yokmuş evet canım ama böyle inanmak daha rahatlatıcı sanki her mide yanışımda ahhh güzel kızımın rapunzel saçları diye iç çekiyorum
Bence de tesellimiz bu doğunca saçlarını merak ediyorum rapunzel saçlı kızının gerçekten de uzun oluyormus

canım benim bebiş 37 den sonra kilo almayı aşırı yavaşlattı. 37 de 2700 dü şuan 40 a yaklaştık ama hâlâ 3100 falan. Son haftalarda kilo alım yavaşlıyormuş seninkinin kilosu iyi bence

Onu bir araştırırım canım şimdi eşim ve annemin yanında sıcak su koysam ikiside beni öldürür
Madem öyle riske atmak istemiyorsan kiraz çekirdekli torba var onu ısıtıyorsun, hiçbir riski yok. O zaman bir şey demezler ebebekte bile satılıyor zaten. Ben birkaç gündür üşütmeden dolayı gaz sancısı çekiyorum biz de eski bir tuğla var ocakta ısıtıp havluya sarıp ayağıma koyuyorum inanılmaz rahatlıyorum o da başka bir yöntem tüm karın ağrımı alıyor. Oh be diyorum

Kuzum erken değil ki 37 haftalık olmuşsun maşallah bak bu bebişin seni 40lara kadar bekletmeyecek gibi acaba kanala girdiği için doğru ölçüm yapamamış olabilir mi
Kız geçen hafta daha kanal muhabbeti falan hiç yoktu, hatta demiştim doktor 40lardan bahsediyordu ondan şaşırdım ben de zaten. Kafasını zor ölçtü zaten sanki ama bebek kilosu karından mi ölçülüyor onu da hiç bilmiyorum.

canım benim bebiş 37 den sonra kilo almayı aşırı yavaşlattı. 37 de 2700 dü şuan 40 a yaklaştık ama hâlâ 3100 falan. Son haftalarda kilo alım yavaşlıyormuş seninkinin kilosu iyi bence
Sağolun kızlar evet 3 kg 37 hafta için kötü değil dedi doktor da zaten. Ben sadece geçen haftadan bu yana aynı olmasına takıldım

Evet yanlış ölçüm ihtimali de aklıma gelmiyor değil canım. Sonuçta milimlik ölçümler ki belki de geçen haftakini fazla ölçtü onu da bilmiyorum. Bakalım haftaya kadar dogurmazsin anlarım alıyor mu almıyor mu ben zaten çok yurumedim ama hep hep ayaktayım. Bir de ikinci doğum olunca demek ki çabuk girecek kanala

Canım kilosu gayet güzel, benimde bak 3 haftadır kilo alımı az, zaman zaman oluyor öyle şeyler kafana takma,
Doğrudur canım , ilk kez aynı çıktı kilosu. Ama 3 kgi geçtiği için çok da sorun değil artık. Kilo almazsa da tombiş bir bebek olmayiverir napalim
benim de son bir hafta almamış doktor olabilir dedi önemsemedik biz canım
Benim doktor da önemsemedi canım, ben kendi kendime kurdum kafamda
Evet net ölçüm değil tabiki olabilir canim. Bende de tek belirti, ben hep kabız olurdum ama şu son bir hafta on gündür çok rahat tuvalete çıkabiliyorum. Ona bağladım açıkçası
canım bence cihazla alakalı bazen böyle yapabiliyor o yüzden çok takılma, hem kilosuda gayet iyi maşaAllah sağlıkla alırsın kucağına umarım
Çok sağol canım amin inşallah

Ben doğurmadan önceki hafta 2660 ölçmüştü doktor 3260 doğdu oğlum ölçümler yanlış olabiliyor

Ben doğurmadan önceki hafta 2660 ölçmüştü doktor 3260 doğdu oğlum ölçümler yanlış olabiliyor
Benim de geçen hafta 3bucuk ölçtü bir anda değişiyor cidden ölçümler güvenilir olmuyor

Sen yürüdüğünun farkında değilsindir ne kadarda olsa küçük oğlun var bide onun peşinde hareket halinde olur insan cuma günü kontrolüm var benimd bakalım o zaman kaç ölçecek bu haftalarda böyle oluyormuş normaldir bu hafta ikişer yumurta muz yemeye çalışıyorum bakalım kaç kilo ölçecek

Kızlar ben doktorumun öneriyle sağım yapmaya başlamıştım uyarmak adına. Ama çok acıdı demiştim burda bidaha da yapmadım. Az önce kremleyip yapayım dedim ve sıfır acı. İlk yaptığımda kremlememiştim ondan acımış o kadar. Anladığım şu ki bebeği her emzirmeden önce nemlendirirsem göğüslerim acımaz ve yara olmaz umarım tezim çürümez

kızlar selam, doğum yapan herkesi tebrik ederim

bizim de tarih belli oldu, 12 Mart saat 09 da sezeryan olacağım. Bugün 37+5iz ve bebiş 54 cm, 3750 kg normale cesaret edemedim
tamamen genetik, hem bizim taraf hem eşimin tarafında erkekler hep 4.5 kg ya yakın doğmuş

buarada tabelada ismi farklı, biz sonradan değiştirdik, Atilla olacak kısmetse

Kuzum ben normal dugmeli pijamamin altıyla çıktım siyahtı oyle pijama gibi durmuyordu ama tayt bence olmaz gibi çünkü rahatsız eder dikisli bolgeyi lastikli esoftman miss gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…