canım bence cihazla alakalı bazen böyle yapabiliyor o yüzden çok takılma, hem kilosuda gayet iyi maşaAllahKızlar doktor bebeğin erken kanala yöneldiğini söyledi, hatta çok mu yürüdün falan dedi. Hâlbuki ben baskı falan hissetmiyorum öyle yani. Nstde de sancı çıkmadı zaten. 37+0 bugün.
Ayrıca geçen haftadan bu yana kilosu hala 3 kg görünüyor. Böyle bir şey olur mu ki ya şimdiye kadar bayadir haftada 250 Gr alıyordu. Biraz canım sıkıldı açıkçası
Benimde cuma günü 35+4 te bebek kanala inmiş baya aşağıda ne yaptın dedi her gün bir saat yürüdüm 34+3 e kadar çalıştım her işi kendim yapıyorum bebeğim 28 haftadan beri baş aşağı duruyor dedim bu ara biraz dinlen bir on onbeş gün dursun isteriz dedi yürümüyorum o yüzden benim bebe de 35+4 te 2800 dü kilosu normal bence takılma milimetrik yanlışlarla bile yanlış ölcmus olabilir 10 gün önce 2100 ölcmustü başka bir hastane çocuk 700 Gr almış olamaz yani on gündeKızlar doktor bebeğin erken kanala yöneldiğini söyledi, hatta çok mu yürüdün falan dedi. Hâlbuki ben baskı falan hissetmiyorum öyle yani. Nstde de sancı çıkmadı zaten. 37+0 bugün.
Ayrıca geçen haftadan bu yana kilosu hala 3 kg görünüyor. Böyle bir şey olur mu ki ya şimdiye kadar bayadir haftada 250 Gr alıyordu. Biraz canım sıkıldı açıkçası
Benim bebeğim 10 gün arayla 2bucuk çıkmıştı ama hangi haftada olduğunu hatırlamıyorum. Doktora kilo almamış dediğimde ölçümler farklı olabiliyor haftasıyla uyumlu mu o önemli demişti. 37 haftalık için 3 kilo iyi bence canını sıkmaKızlar doktor bebeğin erken kanala yöneldiğini söyledi, hatta çok mu yürüdün falan dedi. Hâlbuki ben baskı falan hissetmiyorum öyle yani. Nstde de sancı çıkmadı zaten. 37+0 bugün.
Kuzum erken değil ki 37 haftalık olmuşsun maşallah bak bu bebişin seni 40lara kadar bekletmeyecek gibiKızlar doktor bebeğin erken kanala yöneldiğini söyledi, hatta çok mu yürüdün falan dedi. Hâlbuki ben baskı falan hissetmiyorum öyle yani. Nstde de sancı çıkmadı zaten. 37+0 bugün.
Kızlar yarın doğumun var sabah 10 da alacaklar sezeryane çok heyecanlıyımVar mı benimle aynı gün doğuma girecek olan ?
Allah ikinize de bebeklerinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımızaben ben ben varımçok heyacanlıyımmmm sabah 8.30 gibi alırız dediler 7 de hastanede olacağım hazır değilim psikolojik olarak
Bence de tesellimiz butıbba göre saçla ilgisi yokmuş evet canım ama böyle inanmak daha rahatlatıcı sankiher mide yanışımda ahhh güzel kızımın rapunzel saçları diye iç çekiyorum
canım benim bebiş 37 den sonra kilo almayı aşırı yavaşlattı. 37 de 2700 dü şuan 40 a yaklaştık ama hâlâ 3100 falan. Son haftalarda kilo alım yavaşlıyormuş seninkinin kilosu iyi benceKızlar doktor bebeğin erken kanala yöneldiğini söyledi, hatta çok mu yürüdün falan dedi. Hâlbuki ben baskı falan hissetmiyorum öyle yani. Nstde de sancı çıkmadı zaten. 37+0 bugün.
Onu bir araştırırım canım şimdi eşim ve annemin yanında sıcak su koysam ikiside beni öldürür
Kız geçen hafta daha kanal muhabbeti falan hiç yoktu, hatta demiştim doktor 40lardan bahsediyordu ondan şaşırdım ben de zaten. Kafasını zor ölçtü zaten sanki ama bebek kilosu karından mi ölçülüyor onu da hiç bilmiyorum.Kuzum erken değil ki 37 haftalık olmuşsun maşallah bak bu bebişin seni 40lara kadar bekletmeyecek gibiacaba kanala girdiği için doğru ölçüm yapamamış olabilir mi
Benim bebeğim 10 gün arayla 2bucuk çıkmıştı ama hangi haftada olduğunu hatırlamıyorum. Doktora kilo almamış dediğimde ölçümler farklı olabiliyor haftasıyla uyumlu mu o önemli demişti. 37 haftalık için 3 kilo iyi bence canını sıkma
Sağolun kızlar evet 3 kg 37 hafta için kötü değil dedi doktor da zaten. Ben sadece geçen haftadan bu yana aynı olmasına takıldımcanım benim bebiş 37 den sonra kilo almayı aşırı yavaşlattı. 37 de 2700 dü şuan 40 a yaklaştık ama hâlâ 3100 falan. Son haftalarda kilo alım yavaşlıyormuş seninkinin kilosu iyi bence
Evet yanlış ölçüm ihtimali de aklıma gelmiyor değil canım. Sonuçta milimlik ölçümler ki belki de geçen haftakini fazla ölçtü onu da bilmiyorum. Bakalım haftaya kadar dogurmazsin anlarım alıyor mu almıyor muBenimde cuma günü 35+4 te bebek kanala inmiş baya aşağıda ne yaptın dedi her gün bir saat yürüdüm 34+3 e kadar çalıştım her işi kendim yapıyorum bebeğim 28 haftadan beri baş aşağı duruyor dedim bu ara biraz dinlen bir on onbeş gün dursun isteriz dedi yürümüyorum o yüzden benim bebe de 35+4 te 2800 dü kilosu normal bence takılma milimetrik yanlışlarla bile yanlış ölcmus olabilir 10 gün önce 2100 ölcmustü başka bir hastane çocuk 700 Gr almış olamaz yani on günde
Gozunaydin canım dogurmussun maşallah
Doğrudur canım , ilk kez aynı çıktı kilosu. Ama 3 kgi geçtiği için çok da sorun değil artık. Kilo almazsa da tombiş bir bebek olmayiverir napalimCanım kilosu gayet güzel, benimde bak 3 haftadır kilo alımı az, zaman zaman oluyor öyle şeyler kafana takma,
Benim doktor da önemsemedi canım, ben kendi kendime kurdum kafamdabenim de son bir hafta almamış doktor olabilir dedi önemsemedik biz canım
Evet net ölçüm değil tabiki olabilir canim. Bende de tek belirti, ben hep kabız olurdum ama şu son bir hafta on gündür çok rahat tuvalete çıkabiliyorum. Ona bağladım açıkçasıBana 3 haftadır kanal yolunda. ama kanala girmemiş diyor canım . Ben baskıyı idrara sıkışıksam hissediyorum onun haricinde ben de bayadır otururken yatarken baskı hissetmiyorum. Hissettiğim ağrılar sadece. Ultrasonların 250-500 Gr kadar yanılma payı oluyor ya. O zamana denk gelmiştir bence seninki de. Net ölçüm değil sonuçta.
Çok sağol canım amin inşallahcanım bence cihazla alakalı bazen böyle yapabiliyor o yüzden çok takılma, hem kilosuda gayet iyi maşaAllahsağlıkla alırsın kucağına umarım
Kuzum ben yatırmadan önce yatağına sıcak su koydum ısıttım yatırdıktan sonra da ayaklarının yakınına bıraktım baya rahat uyuduOnu bir araştırırım canım şimdi eşim ve annemin yanında sıcak su koysam ikiside beni öldürür
Ben doğurmadan önceki hafta 2660 ölçmüştü doktor 3260 doğdu oğlum ölçümler yanlış olabiliyorBenim bebeğim 10 gün arayla 2bucuk çıkmıştı ama hangi haftada olduğunu hatırlamıyorum. Doktora kilo almamış dediğimde ölçümler farklı olabiliyor haftasıyla uyumlu mu o önemli demişti. 37 haftalık için 3 kilo iyi bence canını sıkma
Benim de geçen hafta 3bucuk ölçtü bir anda değişiyor cidden ölçümler güvenilir olmuyorBen doğurmadan önceki hafta 2660 ölçmüştü doktor 3260 doğdu oğlum ölçümler yanlış olabiliyor
Sen yürüdüğünun farkında değilsindir ne kadarda olsa küçük oğlun var bideEvet yanlış ölçüm ihtimali de aklıma gelmiyor değil canım. Sonuçta milimlik ölçümler ki belki de geçen haftakini fazla ölçtü onu da bilmiyorum. Bakalım haftaya kadar dogurmazsin anlarım alıyor mu almıyor muben zaten çok yurumedim ama hep hep ayaktayım. Bir de ikinci doğum olunca demek ki çabuk girecek kanala
Kuzum ben normal dugmeli pijamamin altıyla çıktım siyahtı oyle pijama gibi durmuyorduKızlar doğumdan sonra ne giyip çıkıyoruz hastanedensezeryanlıda dikiş rahatsız eder mi eşorfman tayt giysek?
Bi de siz doğum sonrası hamilelik kıyafetlerimize mi devam ettiniz normal kıyafet mi giymeye başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?