2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
benim bide 3 tane görümce var korkulu rüyalarım
bende görümce yok şükür benim korkum kendimle insanları kırmak gibi, kv eltiler hep aynı sitedeyiz, yeni doğan bebeği şap şup öpüyorlar. Eltimin çocuğu öyle enfeksiyon kaptı 1 aylık bebek kaç gün hastanede yattı. Bilemiyorum ben halimi ne olacağım kimseye dokundurmam bile

Kızlar bide benim göğüs sancım 2 temmuzda başladı tam adet olmam gereken günde. Ve o günden beri ağrı sızı şişme ne ararsanız var geçmek bilmedi 13+5 oldu sorun mu sizce bu? Doktora sorucam her seferinde unuttum

Ana baba öpmeye kıyamazken başkaları öpüyor deliriyorum

benimkine gerek yok ki söylemeye, konuşmaya. Benim takılmadığım ieylere tskılıyo Allahtan koca yönünden şanslıyızzz

Ana baba öpmeye kıyamazken başkaları öpüyor deliriyorum
Sevmek değil o inan yeni doğan bebeği sarsarak sevmek inan ki. Öyle böyle değil bebek diğer çocukların elimde maskara gibi o alıyor kucağına veriyor o alıyor kucağına veriyor bla bla… ay düşüncesi bile kötü

Bide şu 40 mevludunde bebek sallama olayı var çocuk eciş bücüş oluyor her gördüğümde üzülürdüm almazdım kıyıpta inşallah bu konuda saygıları olur

Normaldir, bende belrti arıyorum sürekl ilk başta dolgunlaştı şimd bi küçüldü dolgunluk hissi yok ağrısı yok sızısı yok yani kilo verdiğm için mi anlamadım

Normaldir, bende belrti arıyorum sürekl ilk başta dolgunlaştı şimd bi küçüldü dolgunluk hissi yok ağrısı yok sızısı yok yani kilo verdiğm için mi anlamadım
O kadar canım yanıyor özellikle sabahları çok kötü oluyorum dayanılmaz hale geldi 2 aydır böyleyim geçsin istiyorum artık şu sancı. Ucuna da bi anda sancı saplanıyor çok kötü

Bide şu 40 mevludunde bebek sallama olayı var çocuk eciş bücüş oluyor her gördüğümde üzülürdüm almazdım kıyıpta inşallah bu konuda saygıları olur
Şimdi insanlar br tık daha saygılı böyle konularda çıcuk hastalık kapar diye fazla gösterilmeisni istemiyolar. mevlüt mü okutcaksınız?

Ya bakalım canım neler bekliyor biz Eşim benden daha pinpirikli Allahtan, direk konuyu ona devir edeceğim.

Şimdi insanlar br tık daha saygılı böyle konularda çıcuk hastalık kapar diye fazla gösterilmeisni istemiyolar. mevlüt mü okutcaksınız?
okuturuz canım biz çevremiz yapıyor yapmazsak baya sıkıntı yaşatırlar. Nasip olursa dışarda düşünüyorum doktor izin verirse tabiki. 40 mevlidi yaparız illaki ama belki havaların iyileşmesini beklerim tam 40 güne şartlanmam

bence bir sor en axından belki önerebileceği bir şeyler vardır
Gerekli bi soru mu onu düşünüyorum komik duruma da düşmek istemiyorum. Evet normal göğüslerin hassaslaşması ama benim acımadıgı gun olmadı daha abartısız 2 temmuzdan beri

bizde fzla okutan yok da ben mecburen okutcam benim eşimin anne tarafı da baba tarafı da aşırı kalabalık, ev görmeyi bile 1 sene de tamamladık çocuk görme de bir 2 sene sürer yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…