Şükür canım şöyle 12 leri görsek belki rahatlarız. Korkum ya 9 ay sürerse, inşallah bir an önce toparlanırız, yemeye başlarız artık 12 haftadan sonra yemeye başlamamız lazım.canım benim bulantım yok o konuda çok rahatım ama yemek yiyrmiyorum iştahım hiç yokBulantım akşamları ara sıra oluyor oda büyük ihtimalle açlıktan. Kendimi yemeye zorlarsam ditekt çıkarıyorum. 10+1 olduk bugün çok şükür
kesenizde kalp gibiEki Görüntüle 3296902
Teyzeleeer bizim de cinsiyetimizi tahmin edin bakalımburda 11 haftalıktı şuan 13+5 olduk 15 haftalıkken gidicem doktora
Kötü bişey mi kikesenizde kalp gibi
ben onlara hiç inanmıyorum ya bana da neler dyolar yok güzelleşmişsin yok bulantın yoksa erkek herkesin hamilelği kendne hasÇevrem tamamen erkek diyor inatla şu saçma sapan yüzük testini yaptılar erkek çıktı diye herkes erkek diyor ama hayırla sağlıkla kız evlat istiyorum
yok kız kalp şekli oluşturmuş hoşuma gitti maşallah ondan dedimKötü bişey mi ki
Benim de sivilcelerim baya çoğaldı ondan kesin kız diyeni de varben onlara hiç inanmıyorum ya bana da neler dyolar yok güzelleşmişsin yok bulantın yoksa erkek herkesin hamilelği kendne has
Heeyok kız kalp şekli oluşturmuş hoşuma gitti maşallah ondan dedim
Aynen canım ben 6.haftadan 11 haftaya kadar kustum halen kusuyorum %80 erkek dedi doktorben onlara hiç inanmıyorum ya bana da neler dyolar yok güzelleşmişsin yok bulantın yoksa erkek herkesin hamilelği kendne has
aynen şimdi ne yiyebilirsem onu yiyorum ama 12den donra mecburen daha sağlıklı bir şekilde beslenmeye yönelmemz lazımŞükür canım şöyle 12 leri görsek belki rahatlarız. Korkum ya 9 ay sürerse, inşallah bir an önce toparlanırız, yemeye başlarız artık 12 haftadan sonra yemeye başlamamız lazım.
benim görümcemde full kusmuş 2 çocuğunda da, ikiside erkekAynen canım ben 6.haftadan 11 haftaya kadar kustum halen kusuyorum %80 erkek dedi doktor
hormonlar değiştiği için illaki oluyor cinsiyetle alakası yoktur. Bana da güzellşmşsin dedikleri zmaan bi bozuluyorum sanki çirkindin de çocuk güzellik vermiş der gibiBenim de sivilcelerim baya çoğaldı ondan kesin kız diyeni de var
Benim çok bulantım olmadı bir iki kez kusma yaşadım ama öyle kötü olmadım çok şükür zaten artık 14. Haftaya giricez daha da olmaz herhalde bulantım. Şuan kız umudu doldurdu içimibenim görümcemde full kusmuş 2 çocuğunda da, ikiside erkek
Benimdeee mesela dudak çevremde kahverengi leke falan oldu yani mesela saçlarim cok dökülüyor ama ben bunların hormonlarimizla alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela ilk zamanlar burnum şişiyor gibi oluyorduBenim de sivilcelerim baya çoğaldı ondan kesin kız diyeni de var
Boşver çirkinleştim demelerinden iyidir bana direkt çirkinleştin diyen de olduhormonlar değiştiği için illaki oluyor cinsiyetle alakası yoktur. Bana da güzellşmşsin dedikleri zmaan bi bozuluyorum sanki çirkindin de çocuk güzellik vermiş der gibi
Saçlarımda çok dökülüyor benim yaBenimdeee mesela dudak çevremde kahverengi leke falan oldu yani mesela saçlarim cok dökülüyor ama ben bunların hormonlarimizla alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela ilk zamanlar burnum şişiyor gibi oluyordu
Arkadaşım hamile ne kusma ne mide bulantısı hiö birsey yok kız bebeğe hamilebenim görümcemde full kusmuş 2 çocuğunda da, ikiside erkek
Ayyyy ne güzeeeeeel maşAllah maşAllah diyelimArkadaşım hamile ne kusma ne mide bulantısı hiö birsey yok kız bebeğe hamile16 haftasında 8 kilo aldı bile, kişiden kişiye değişiyor bence dediğin gibi bünye ile alakalı her hamilelik kişiye özel bence ama şurada sadece birsey var kendimde fark ettiğim cildim parlak aydınlık ne bir sivilce ne birsey hiç birsey yok, makyaj bile yapmama gerek kalmıyor cildim çok güzelleşti belki erkek bebek diye mi bilemedim
Doğru bir hurafe olabilir tabiki bunlar benim de aksine cildim de yağ bezesi gibi şeyler oluştu umarım kız bebektendirArkadaşım hamile ne kusma ne mide bulantısı hiö birsey yok kız bebeğe hamile16 haftasında 8 kilo aldı bile, kişiden kişiye değişiyor bence dediğin gibi bünye ile alakalı her hamilelik kişiye özel bence ama şurada sadece birsey var kendimde fark ettiğim cildim parlak aydınlık ne bir sivilce ne birsey hiç birsey yok, makyaj bile yapmama gerek kalmıyor cildim çok güzelleşti belki erkek bebek diye mi bilemedim
buda biraz saygısızlıkBoşver çirkinleştim demelerinden iyidir bana direkt çirkinleştin diyen de oldu
Sagol canım, normalde çok cilt sorunum yoktu ama şimdi daha iyi oldu sanki, kız bebeğe hamile arkadaşımın cildi bozuldu mesela,Ayyyy ne güzeeeeeel maşAllah maşAllah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?