2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Şükür canım şöyle 12 leri görsek belki rahatlarız. Korkum ya 9 ay sürerse, inşallah bir an önce toparlanırız, yemeye başlarız artık 12 haftadan sonra yemeye başlamamız lazım.

Şükür canım şöyle 12 leri görsek belki rahatlarız. Korkum ya 9 ay sürerse, inşallah bir an önce toparlanırız, yemeye başlarız artık 12 haftadan sonra yemeye başlamamız lazım.
aynen şimdi ne yiyebilirsem onu yiyorum ama 12den donra mecburen daha sağlıklı bir şekilde beslenmeye yönelmemz lazım

Benim de sivilcelerim baya çoğaldı ondan kesin kız diyeni de var
Benimdeee mesela dudak çevremde kahverengi leke falan oldu yani mesela saçlarim cok dökülüyor ama ben bunların hormonlarimizla alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela ilk zamanlar burnum şişiyor gibi oluyordu

Benimdeee mesela dudak çevremde kahverengi leke falan oldu yani mesela saçlarim cok dökülüyor ama ben bunların hormonlarimizla alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela ilk zamanlar burnum şişiyor gibi oluyordu
Saçlarımda çok dökülüyor benim ya

benim görümcemde full kusmuş 2 çocuğunda da, ikiside erkek
Arkadaşım hamile ne kusma ne mide bulantısı hiö birsey yok kız bebeğe hamile 16 haftasında 8 kilo aldı bile, kişiden kişiye değişiyor bence dediğin gibi bünye ile alakalı her hamilelik kişiye özel bence ama şurada sadece birsey var kendimde fark ettiğim cildim parlak aydınlık ne bir sivilce ne birsey hiç birsey yok, makyaj bile yapmama gerek kalmıyor cildim çok güzelleşti belki erkek bebek diye mi bilemedim

Ayyyy ne güzeeeeeel maşAllah maşAllah diyelim

Doğru bir hurafe olabilir tabiki bunlar benim de aksine cildim de yağ bezesi gibi şeyler oluştu umarım kız bebektendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…