2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
göğüs ağrısı regl dönemlerinizde de oluyor muydu? Bende regl olduğumda da fazla olmazdı bazen diyorum acabs ondan mı şimdi yok
Benim regli döneminde de olmazdı şişmezdi şimdi de sadece 8. Hafta da damarlanma oldu sonra eskiye göre biraz şiş öyle aman aman değil hala

ay ondan demek ki ne şişlik var ne ağrı
Herhalde diyordum bi ben mi böyleyim göğüslerim konusunda herkesin maşallah ağır sızı dokunamama seviyesinde ben ağrı sızı hissediyor muyum diye dokunup bastırıyorum yanlardan ama yok içim ilk zamanlar çok huzursuzdu bu konuda ama sonra saldım artık kendimi kabullendim

olmmaası daha iyi sanırım bu arada göğüslerin fazla büyümemesi de erkek belirtisiymiş bakalım doğru mu ben belirtilere fazla inanmıyorım da işin eğlencesi

olmmaası daha iyi sanırım bu arada göğüslerin fazla büyümemesi de erkek belirtisiymiş bakalım doğru mu ben belirtilere fazla inanmıyorım da işin eğlencesi
Ayyy ciddi mi erkek mi olurmuş bunu bilmiyordum bak geçen idrar rengi açık renkse erkek olduğunu duydum koyuysa kızmış tabi bunlar işin şakası hiççç önemi yok kız mı erkek mi sağsalim kucağımıza alayım bana yeter

Kimisi erkek belirtisi yaşıyor kızı oluyor kimisi kız belirtisiyaşıyor oğlu oluyor bu belirtileri canları sıkıldıkları için bulmuşlar bence çoğu da tutmuyor

Benim göğüs ağrım çok, iki katı büyüdüler şimdiden geceleri rahat yan uyuyamıyorum sonra nasıl olacak acaba korkuyorum

5.hamileliğim 3 çocuğum var hepsinde aynı oldum göğüsler büyüdü benimilki kız diğerleri erkek

Ayyy neler okuyorum idrar bende açık göğuslerim şiş

Yok bacım iki oğlumda da goguslerime dokunamiyordum öyle büyümüştü yürürken bile acıyordu bu gebeliğimde hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım

kızlar ben emzirmeyi de yeni bıraktırabildim şişlik ve ağrı sebebime katkı sağladı biraz,oğlum tam 3sene emmiş oldudiğerleri de böyle emdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…