Gülüp geçiyorum ya yoksa parçalarım herkesi aşırı asabi sinirli bir insanım normalde çok takılırım. Ama hamileliğim nasıl geçerse çocuk öyle olur diye sakin sakin takılıyorum ikinci bir ben çekilmezbuda biraz saygısızlık
brnim cildim de aynı sivilce lekelerim büyük oranda kaybolduuu halam bana hsmilelik ilk başta hep güzellik veriypr sonra çirkinleştiriyor dedi blemedimArkadaşım hamile ne kusma ne mide bulantısı hiö birsey yok kız bebeğe hamile16 haftasında 8 kilo aldı bile, kişiden kişiye değişiyor bence dediğin gibi bünye ile alakalı her hamilelik kişiye özel bence ama şurada sadece birsey var kendimde fark ettiğim cildim parlak aydınlık ne bir sivilce ne birsey hiç birsey yok, makyaj bile yapmama gerek kalmıyor cildim çok güzelleşti belki erkek bebek diye mi bilemedim
Canım vallahi az önce forumda birsey okudum inan ağladım, sağlıklı olsunlar evet hepimizin kalbinde elbet birşey yatıyor ama sağlıklı olsunlar inan ki, benimde isteğim kızdı rahmetli annemin adını koymak çok istedim. Şimdi bazı şeyler duydukça diyorum ki Allahım sağlıklı olsun kucağıma alayım hiç önemi yok cinsiyetin.Doğru bir hurafe olabilir tabiki bunlar benim de aksine cildim de yağ bezesi gibi şeyler oluştu umarım kız bebektendir
Hahaha şey bu benGülüp geçiyorum ya yoksa parçalarım herkesi aşırı asabi sinirli bir insanım normalde çok takılırım. Ama hamileliğim nasıl geçerse çocuk öyle olur diye sakin sakin takılıyorum ikinci bir ben çekilmez
benm eşim de kız olmasın 2.bir senle baş edemem diyorGülüp geçiyorum ya yoksa parçalarım herkesi aşırı asabi sinirli bir insanım normalde çok takılırım. Ama hamileliğim nasıl geçerse çocuk öyle olur diye sakin sakin takılıyorum ikinci bir ben çekilmez
Aslında ben öyle yorum yapanları da anlamıyorum yaaa. Yani hani ben mesela herkese güzel yorumlar yapmaya çalışan biriyim hani üzülmesin diye. Bende bir kere kuaföre gittim çirkinleşmişsin dedi, dün de kuzenim geldi yüzün çok solgun bembeyazsin dedi. Oysaki mesela yaaa maşAllah dese.guzel şeyler söylense önemli olan o yani. Motive edici şeyler söyleseler. Mesela ilk zamanlar burnun büyümüş diyyorlardıBoşver çirkinleştim demelerinden iyidir bana direkt çirkinleştin diyen de oldu
Zaten bende öyle diyorum gönlümde yatanı kız ama erkeğe de çok sevinirim tek derdim hayırlı sağlıklı bir evlatCanım vallahi az önce forumda birsey okudum inan ağladım, sağlıklı olsunlar evet hepimizin kalbinde elbet birşey yatıyor ama sağlıklı olsunlar inan ki, benimde isteğim kızdı rahmetli annemin adını koymak çok istedim. Şimdi bazı şeyler duydukça diyorum ki Allahım sağlıklı olsun kucağıma alayım hiç önemi yok cinsiyetin.
Ay bak buna bayıldımbenm eşim de kız olmasın 2.bir senle baş edemem diyorbende dedim sor bi bakalım ben 2.bir sene hazır mıyım Şu akrabalarda bi sussa krşke artık
Yok o akrabaları kimse susturamazbenm eşim de kız olmasın 2.bir senle baş edemem diyorbende dedim sor bi bakalım ben 2.bir sene hazır mıyım Şu akrabalarda bi sussa krşke artık
El mecbur doğunca biz uğraşıcazHahaha şey bu benbende öyleyim şuan içinden bir ses sakin ol diyor hep
Ah aynen canım, benimkide 7 yıl sonra, Allahım ne verirse bize, şükür kucağımız boş kalmadı.Zaten bende öyle diyorum gönlümde yatanı kız ama erkeğe de çok sevinirim tek derdim hayırlı sağlıklı bir evlatkız olursa bi tık daha mutlu olurum tabi ki. 2 yıl sonra gelen mucizem benim başım gözüm üstüne her koşulda
Umursamıcaz öyle insanları. Fesatlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar bi şekilde can sıkıcaklar illa ama biz güçlü olup sallamıcaz hiçbiriniAslında ben öyle yorum yapanları da anlamıyorum yaaa. Yani hani ben mesela herkese güzel yorumlar yapmaya çalışan biriyim hani üzülmesin diye. Bende bir kere kuaföre gittim çirkinleşmişsin dedi, dün de kuzenim geldi yüzün çok solgun bembeyazsin dedi. Oysaki mesela yaaa maşAllah dese.guzel şeyler söylense önemli olan o yani. Motive edici şeyler söyleseler. Mesela ilk zamanlar burnun büyümüş diyyorlardıve ben sürekli burnuma bakıyordum ama şunun farkındayım, gerçektende ne yaşarsak yaşayalim her halimize şükretmemiz gerekiyor
Her seue yorumları var brnm tek korkum lohusalık, gözüm korkuyo:Yok o akrabaları kimse susturamazyapım gereği ben cevaplarını veriyorum susmam pek ama şu hamileliği bi atlatayım hepsiyle hesaplasıcam
Ne mutlu rabbim bizleri mukafatlandırdıAh aynen canım, benimkide 7 yıl sonra, Allahım ne verirse bize, şükür kucağımız boş kalmadı.
Sessiz kalmıcan bacım sustukça insanlar tepeye çıkıyor eşin destek olduğu sürece herkese göğüs gerersinHer seue yorumları var brnm tek korkum lohusalık, gözüm korkuyo:
Ah bende tek korkum desem inanır mısın, ?Her seue yorumları var brnm tek korkum lohusalık, gözüm korkuyo:
Öyke ben millet gibi kocamı da dolduramıyorum arkadaş. En alakasız yerde birden yğkseliyo kıza karışmayın diye hayır alakalı bir yer olsa millet alınır yapmaz belki ama yok değişik bizimki skdmsşalsmfkdklwlsöföflflfSessiz kalmıcan bacım sustukça insanlar tepeye çıkıyor eşin destek olduğu sürece herkese göğüs gerersin
benim bide 3 tane görümce var korkulu rüyalarımAh bende tek korkum desem inanır mısın, ?
Hshshsjshshdhs ay güldüm hakkını helal et. Doldurma zaten bende doldurmam olanları harfi harfine anlatır bende böyle cevap verdim derim bilsin kulağına gelirse diye. Karışmaz o ama çocuk konusunda yapmak istediklerimiz insanların yapması gerekenler aynı düşüncelerimiz o yüzden lohusayken benden daha çok söylenir millete sende kocana bunu aşılamaya çalışÖyke ben millet gibi kocamı da dolduramıyorum arkadaş. En alakasız yerde birden yğkseliyo kıza karışmayın diye hayır alakalı bir yer olsa millet alınır yapmaz belki ama yok değişik bizimki skdmsşalsmfkdklwlsöföflflf
Tek çocuk benim eşimbenim bide 3 tane görümce var korkulu rüyalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?