2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
brnim cildim de aynı sivilce lekelerim büyük oranda kaybolduuu halam bana hsmilelik ilk başta hep güzellik veriypr sonra çirkinleştiriyor dedi blemedim

Doğru bir hurafe olabilir tabiki bunlar benim de aksine cildim de yağ bezesi gibi şeyler oluştu umarım kız bebektendir
Canım vallahi az önce forumda birsey okudum inan ağladım, sağlıklı olsunlar evet hepimizin kalbinde elbet birşey yatıyor ama sağlıklı olsunlar inan ki, benimde isteğim kızdı rahmetli annemin adını koymak çok istedim. Şimdi bazı şeyler duydukça diyorum ki Allahım sağlıklı olsun kucağıma alayım hiç önemi yok cinsiyetin.

Hahaha şey bu ben bende öyleyim şuan içinden bir ses sakin ol diyor hep

benm eşim de kız olmasın 2.bir senle baş edemem diyor bende dedim sor bi bakalım ben 2.bir sene hazır mıyım Şu akrabalarda bi sussa krşke artık

Boşver çirkinleştim demelerinden iyidir bana direkt çirkinleştin diyen de oldu
Aslında ben öyle yorum yapanları da anlamıyorum yaaa. Yani hani ben mesela herkese güzel yorumlar yapmaya çalışan biriyim hani üzülmesin diye. Bende bir kere kuaföre gittim çirkinleşmişsin dedi, dün de kuzenim geldi yüzün çok solgun bembeyazsin dedi. Oysaki mesela yaaa maşAllah dese.guzel şeyler söylense önemli olan o yani. Motive edici şeyler söyleseler. Mesela ilk zamanlar burnun büyümüş diyyorlardı ve ben sürekli burnuma bakıyordum ama şunun farkındayım, gerçektende ne yaşarsak yaşayalim her halimize şükretmemiz gerekiyor

Zaten bende öyle diyorum gönlümde yatanı kız ama erkeğe de çok sevinirim tek derdim hayırlı sağlıklı bir evlat kız olursa bi tık daha mutlu olurum tabi ki. 2 yıl sonra gelen mucizem benim başım gözüm üstüne her koşulda

benm eşim de kız olmasın 2.bir senle baş edemem diyor bende dedim sor bi bakalım ben 2.bir sene hazır mıyım Şu akrabalarda bi sussa krşke artık
Yok o akrabaları kimse susturamaz yapım gereği ben cevaplarını veriyorum susmam pek ama şu hamileliği bi atlatayım hepsiyle hesaplasıcam

Ah aynen canım, benimkide 7 yıl sonra, Allahım ne verirse bize, şükür kucağımız boş kalmadı.

Umursamıcaz öyle insanları. Fesatlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar bi şekilde can sıkıcaklar illa ama biz güçlü olup sallamıcaz hiçbirini

Sessiz kalmıcan bacım sustukça insanlar tepeye çıkıyor eşin destek olduğu sürece herkese göğüs gerersin
Öyke ben millet gibi kocamı da dolduramıyorum arkadaş. En alakasız yerde birden yğkseliyo kıza karışmayın diye hayır alakalı bir yer olsa millet alınır yapmaz belki ama yok değişik bizimki skdmsşalsmfkdklwlsöföflflf

Hshshsjshshdhs ay güldüm hakkını helal et. Doldurma zaten bende doldurmam olanları harfi harfine anlatır bende böyle cevap verdim derim bilsin kulağına gelirse diye. Karışmaz o ama çocuk konusunda yapmak istediklerimiz insanların yapması gerekenler aynı düşüncelerimiz o yüzden lohusayken benden daha çok söylenir millete sende kocana bunu aşılamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…