Oyyyy masalahhkızlar ben emzirmeyi de yeni bıraktırabildimşişlik ve ağrı sebebime katkı sağladı biraz,oğlum tam 3sene emmiş oldu diğerleri de böyle emdi
Skull testi de varmış kafatası şekline göre sanırım senin ki erkek oluyor bu teorideTeyzeleri bide bize yorum yapın
Benim yengem ikiz erkeklere hamileydi bana ilk sorduğu şey idrar ne renk dedi ne alaka dedim bende sonra baktım öyle bir inanışta varmış yaniAyyy neler okuyorum idrar bende açık göğuslerim şiş
Hurafe işte maksat uğraş olsunKimisi erkek belirtisi yaşıyor kızı oluyor kimisi kız belirtisiyaşıyor oğlu oluyor bu belirtileri canları sıkıldıkları için bulmuşlar bence çoğu da tutmuyor
Ayy merak etdim şimdi doğrumu çıkıcak acabaBenim yengem ikiz erkeklere hamileydi bana ilk sorduğu şey idrar ne renk dedi ne alaka dedim bende sonra baktım öyle bir inanışta varmış yani
aaa brnim de dudak çevremde kahverengi leke oldu acaba güneşten mi demiştim kahverengi dudak kalemi çekmişim gibiBenimdeee mesela dudak çevremde kahverengi leke falan oldu yani mesela saçlarim cok dökülüyor ama ben bunların hormonlarimizla alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela ilk zamanlar burnum şişiyor gibi oluyordu
Çok geçmiş olsun canımBu çarpıntı olayını yaşayan var mı bana artık gelmeye başladı akşamları özellikle çarpıntım tutuyor nefes alamayacak duruma geliyorum ağzımdan burnumdan enfes almaya çalışıyorum ama yetmiyor gibi hissediyorum özellikle sıcaksa çarpıntı nefes darlığı üst üste gelince bayılacak gibi oluyorum doktora sorsam mı ki normal mi diye? Bir kere kalp doktoruna girmiştim 5. Haftalarda normal demişti hamilelikte olabilir demişti hafta da bir tansiyonunu ölç yeterli demişti ama kalp çarpıntım olunca o kalbimin sesi resmen kulaklarımda oluyor kalbim yerinden çıkacak gibi
Çarpıntı bendede oluyor canım burda çok okudum gebelikte oluyormuş ondan artık korkmuyorum.Bu çarpıntı olayını yaşayan var mı bana artık gelmeye başladı akşamları özellikle çarpıntım tutuyor nefes alamayacak duruma geliyorum ağzımdan burnumdan enfes almaya çalışıyorum ama yetmiyor gibi hissediyorum özellikle sıcaksa çarpıntı nefes darlığı üst üste gelince bayılacak gibi oluyorum doktora sorsam mı ki normal mi diye? Bir kere kalp doktoruna girmiştim 5. Haftalarda normal demişti hamilelikte olabilir demişti hafta da bir tansiyonunu ölç yeterli demişti ama kalp çarpıntım olunca o kalbimin sesi resmen kulaklarımda oluyor kalbim yerinden çıkacak gibi
askımda her hamilenin evinde tansiyon aleti olması zorunlu düşük önemli değilmiş benim 10-5 resmen hiç çıkmadı ama yüksek tansiyonda mutlaka dra gitmek gerekiyorÇok geçmiş olsun canımaynı şeyler değil ama bende de aşırı halsizlik oldu bu sabah. İçin rahat etmesi için bi eczanede tansiyonunu ölçtür istersen ama yaşadıklarımız hamileliğin vücuda etkileri sanırım
haklısın canım çok önemli şuanda doktor her kontrolde düzenli ölçüyor bişey çıkmıyor diye önemsemiyorum aslında önemsenecek bişey. Bende hep tansiyon düşüklüğü oluyor ama hamilelikte değişedebilir.askımda her hamilenin evinde tansiyon aleti olması zorunlu düşük önemli değilmiş benim 10-5 resmen hiç çıkmadı ama yüksek tansiyonda mutlaka dra gitmek gerekiyor
Bunu ilk defa duydumSkull testi de varmış kafatası şekline göre sanırım senin ki erkek oluyor bu teoride
Çıkabilir artık yavaş yavaş zayıfsan azıcık daha belli olur ben göbeğimle hamile kaldım durum aynı şimdilik,şişlik var ama gaz benim halakızlar benim de 12. haftam yarın bitiyor ama benim resmen karnım çıktı dün gece sürekli
iğne battı gibi hissim oldu hiç uyutmadı döndüm durdum bugün sabah daha da çıkmış buldum :) iç karnım hiç yok demek ki :)
Canım böyle devam ediyor ama aşırıysa muhakkak sor tabi Allah korusun,arada nabız tansiyon ölçmek lazımBu çarpıntı olayını yaşayan var mı bana artık gelmeye başladı akşamları özellikle çarpıntım tutuyor nefes alamayacak duruma geliyorum ağzımdan burnumdan enfes almaya çalışıyorum ama yetmiyor gibi hissediyorum özellikle sıcaksa çarpıntı nefes darlığı üst üste gelince bayılacak gibi oluyorum doktora sorsam mı ki normal mi diye? Bir kere kalp doktoruna girmiştim 5. Haftalarda normal demişti hamilelikte olabilir demişti hafta da bir tansiyonunu ölç yeterli demişti ama kalp çarpıntım olunca o kalbimin sesi resmen kulaklarımda oluyor kalbim yerinden çıkacak gibi
Kaç kiloyla hamile kaldın bende göbeğimle hamile kaldımÇıkabilir artık yavaş yavaş zayıfsan azıcık daha belli olur ben göbeğimle hamile kaldım durum aynı şimdilik,şişlik var ama gaz benim hala
Ben de şey duydum mesela kafası biraz daha büyük duruyorsa erkek diyorlar ya da ultrason fotosunda daha toplu duruyorsa erkek, uzunca duruyorsa kızSkull testi de varmış kafatası şekline göre sanırım senin ki erkek oluyor bu teoride
Yok yaa bize eğlence işte ben iki oğlumda da birbirinin tam tersi belirtiler yaşadım birinde ekşi yiyordum birinde tatlı birinde karnım yayikti birinde sivri gibi gibi ama ikiside erkek oldu belirtilerin hiç bir belirleyicigi yok aslındaBen de şey duydum mesela kafası biraz daha büyük duruyorsa erkek diyorlar ya da ultrason fotosunda daha toplu duruyorsa erkek, uzunca duruyorsa kızfasulye seklindeyse kese kız galiba yuvarlaksa erkek mi öyleydi sanırım. Ama tabi bu teoriler değişiyor yani herkeste aynı olmaz ki bence, sağlıkla ve hayırla gelsinler inşAllah
Onu hic bilmiyorumBunu ilk defa duydumkaçıncı haftada bakılıyormuş
ben bunlara da fazla inanmıyorum sağlıklısı olsun diyelimSkull testi de varmış kafatası şekline göre sanırım senin ki erkek oluyor bu teoride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?