2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bu çarpıntı olayını yaşayan var mı bana artık gelmeye başladı akşamları özellikle çarpıntım tutuyor nefes alamayacak duruma geliyorum ağzımdan burnumdan enfes almaya çalışıyorum ama yetmiyor gibi hissediyorum özellikle sıcaksa çarpıntı nefes darlığı üst üste gelince bayılacak gibi oluyorum doktora sorsam mı ki normal mi diye? Bir kere kalp doktoruna girmiştim 5. Haftalarda normal demişti hamilelikte olabilir demişti hafta da bir tansiyonunu ölç yeterli demişti ama kalp çarpıntım olunca o kalbimin sesi resmen kulaklarımda oluyor kalbim yerinden çıkacak gibi

Benimdeee mesela dudak çevremde kahverengi leke falan oldu yani mesela saçlarim cok dökülüyor ama ben bunların hormonlarimizla alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela ilk zamanlar burnum şişiyor gibi oluyordu
aaa brnim de dudak çevremde kahverengi leke oldu acaba güneşten mi demiştim kahverengi dudak kalemi çekmişim gibi

Çok geçmiş olsun canım aynı şeyler değil ama bende de aşırı halsizlik oldu bu sabah. İçin rahat etmesi için bi eczanede tansiyonunu ölçtür istersen ama yaşadıklarımız hamileliğin vücuda etkileri sanırım

Çarpıntı bendede oluyor canım burda çok okudum gebelikte oluyormuş ondan artık korkmuyorum.

askımda her hamilenin evinde tansiyon aleti olması zorunlu düşük önemli değilmiş benim 10-5 resmen hiç çıkmadı ama yüksek tansiyonda mutlaka dra gitmek gerekiyor

askımda her hamilenin evinde tansiyon aleti olması zorunlu düşük önemli değilmiş benim 10-5 resmen hiç çıkmadı ama yüksek tansiyonda mutlaka dra gitmek gerekiyor
haklısın canım çok önemli şuanda doktor her kontrolde düzenli ölçüyor bişey çıkmıyor diye önemsemiyorum aslında önemsenecek bişey. Bende hep tansiyon düşüklüğü oluyor ama hamilelikte değişedebilir.

Çıkabilir artık yavaş yavaş zayıfsan azıcık daha belli olur ben göbeğimle hamile kaldım durum aynı şimdilik,şişlik var ama gaz benim hala

Canım böyle devam ediyor ama aşırıysa muhakkak sor tabi Allah korusun,arada nabız tansiyon ölçmek lazım

Skull testi de varmış kafatası şekline göre sanırım senin ki erkek oluyor bu teoride
Ben de şey duydum mesela kafası biraz daha büyük duruyorsa erkek diyorlar ya da ultrason fotosunda daha toplu duruyorsa erkek, uzunca duruyorsa kız fasulye seklindeyse kese kız galiba yuvarlaksa erkek mi öyleydi sanırım. Ama tabi bu teoriler değişiyor yani herkeste aynı olmaz ki bence, sağlıkla ve hayırla gelsinler inşAllah

Yok yaa bize eğlence işte ben iki oğlumda da birbirinin tam tersi belirtiler yaşadım birinde ekşi yiyordum birinde tatlı birinde karnım yayikti birinde sivri gibi gibi ama ikiside erkek oldu belirtilerin hiç bir belirleyicigi yok aslında annem geçen bana diyor geç bakayım bı yere otur megersem makasla bıçak koymuş makasla oturdum kızın olcak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…