had inşallah tutar 2 oğluşun 1 tane de minnoşun olurYok yaa bize eğlence işte ben iki oğlumda da birbirinin tam tersi belirtiler yaşadım birinde ekşi yiyordum birinde tatlı birinde karnım yayikti birinde sivri gibi gibi ama ikiside erkek oldu belirtilerin hiç bir belirleyicigi yok aslındaannem geçen bana diyor geç bakayım bı yere otur megersem makasla bıçak koymuş makasla oturdum kızın olcak diyor
Hamile olduğun için iş.yerinin mırın kırın edeblecrğini sanmıyorum doktoruna da belim ve kasığım çok ağrıyor bu şekilde verimli çalışabileceğimi.sanmıyorum 1 haftalık rapor verebilir.misiniz diyin. Biraz da mdem bulanıyor falan derseniz verir bencekızlar merhaba ben bu sene hiç yıllık izin yapamadım tatili eylüle aldık diye... hamile kaldığımı öğrendiğimden beri de hiç dinlenemedim hep çalıştım sadece pazar tatilleri yaptım işte... önümüzdeki hafta yıllık izne çıkacağım 1 hafta tatile gideceğiz dönüşte de doktordan 1 haftalık rapor istesem dinlenmek için sizce doktor verir mi? iş yerimde böyle mırın kırın eder gibi hissediyorum hani tatilden döndün rapor ne der gibi ama gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi
dimi gerçekten cok yoruldum ya bide stresli bir işim var pazarlama işi çoookk zorlanıyorumHamile olduğun için iş.yerinin mırın kırın edeblecrğini sanmıyorum doktoruna da belim ve kasığım çok ağrıyor bu şekilde verimli çalışabileceğimi.sanmıyorum 1 haftalık rapor verebilir.misiniz diyin. Biraz da mdem bulanıyor falan derseniz verir bence
1.68 boyum,78 le kaldım şimdilerde 77 ye hatta bu sabah 76.8 i gördümKaç kiloyla hamile kaldın bende göbeğimle hamile kaldım
Tatil iyi gelir tabidinlenmekte iyi gelir sonradında daha motive devam edersin canım,dr verir inşallah rapor,şikayetine göre değerlendirir tabi doktor farkediyor hepsi vermiyor,iş yerini sen tahmin edersin az çok şimdiden konuşsan mı bilemedimkızlar merhaba ben bu sene hiç yıllık izin yapamadım tatili eylüle aldık diye... hamile kaldığımı öğrendiğimden beri de hiç dinlenemedim hep çalıştım sadece pazar tatilleri yaptım işte... önümüzdeki hafta yıllık izne çıkacağım 1 hafta tatile gideceğiz dönüşte de doktordan 1 haftalık rapor istesem dinlenmek için sizce doktor verir mi? iş yerimde böyle mırın kırın eder gibi hissediyorum hani tatilden döndün rapor ne der gibi ama gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi
Doktorlar normal diyince bende üstüne düşmedim ama nefesim kesiliyor bazen başım dönüyor tansiyon mu acaba düşüyor ama tansiyonu genel de yükselen bir insanım panik alnında yükselir hemen tansiyonum 2 kere gebelik öncesi yüksek tansiyon yaşadım ama strese bağlı demişlerdi o zaman geçmiştim bir eczaneye gidip ölçtüreyim bütün en iyisiÇarpıntı bendede oluyor canım burda çok okudum gebelikte oluyormuş ondan artık korkmuyorum.
Ben hiç ölçmedim hamilelik boyunca aklımda evet ölçmek de gerekCanım böyle devam ediyor ama aşırıysa muhakkak sor tabi Allah korusun,arada nabız tansiyon ölçmek lazım
Bana da aynı içerikleri sahip vinelac yazdı canım hatta vinelac hiçbir yerde depolarda yok artık trenyoldan sipariş verdim mecbur bekliyorum ki gelsinKızlar günaydın nasılsınız bende şimdi hastaneden geldim sonuç gösterdim idrar yolu enfeksiyonu geçmiş şükürler olsun ama bütün vitaminlerim düşük gelmiş onun için gıda takviyesi yazdı idrar yolu enfeksiyonu içinde etkiliymis kullananan varmı bu ilaçtan
imşallah yazar raporudimi gerçekten cok yoruldum ya bide stresli bir işim var pazarlama işi çoookk zorlanıyorum
Benimde sancım çok olmuştu yazmıştım burada bir gece sürekli derin ağırlar yaşadım farklıydı yani bu ağır demiştim sonra göbeğim alttan belirginleşmiş kilo zaten 3 ayda 1 kilo aldım sadece artık ilaç da kullanmıyorum ödem yapacak herhalde göbek belli olmaya başlıyor diye düşündüm bir de ikiz olunca :) o yüzden bence herkesin hafiften 12. Hafta da başlar iç karnı çok geniş değilse tabi bazıları var 6. Ayda bile hamile değil gibi maşallahkızlar benim de 12. haftam yarın bitiyor ama benim resmen karnım çıktı dün gece sürekli
iğne battı gibi hissim oldu hiç uyutmadı döndüm durdum bugün sabah daha da çıkmış buldum :) iç karnım hiç yok demek ki :)
Canım bende şimdi iş yerine dedim kendimi iyi hissetmiyorum ağırlarım var oysaki stresi kaldıramıyorum stresten ağrılarım oluyor doktoruma da yazdım rapor verebilir misiniz ona göre geleyim rapor almaya doktor veririm tabi dedi ben istedim 3 gün o verdi sağolsun 10 gün iş yeri de bir şey demedi geçmiş olsun dedidimi gerçekten cok yoruldum ya bide stresli bir işim var pazarlama işi çoookk zorlanıyorum
Aaa boylarimiz ayni bende 77 yle hamile kaldım daha tartilmadim 1. Trimester bitene kadar da tartilmayi düşünmüyorum moralim bozulmasın1.68 boyum,78 le kaldım şimdilerde 77 ye hatta bu sabah 76.8 i gördüm
Tatil iyi gelir tabidinlenmekte iyi gelir sonradında daha motive devam edersin canım,dr verir inşallah rapor,şikayetine göre değerlendirir tabi doktor farkediyor hepsi vermiyor,iş yerini sen tahmin edersin az çok şimdiden konuşsan mı bilemedim
Benim hiç tansiyonum ölçülmedi ya neden acabahaklısın canım çok önemli şuanda doktor her kontrolde düzenli ölçüyor bişey çıkmıyor diye önemsemiyorum aslında önemsenecek bişey. Bende hep tansiyon düşüklüğü oluyor ama hamilelikte değişedebilir.
Alllah allah her kontrolde hem kilo hemde tansiyonum ölçülüyor. Ölçülmesini iste kuzum genelde ölçüyorlar diye biliyordum.Benim hiç tansiyonum ölçülmedi ya neden acaba
3 kilo alıp doğuma giden var kızlar takmayın kafanıza bu kadar kiloyu beslendiğiniz sürece yediğiniz hep zaten bebşe gidiyor. #Siz sağlıklı beslenmeye bakın zaten zamanı gelince kilo alıcsz. Doktorların önerdiğ kilo 12 sanırım oda zaten son aylarda baya alınıyorKızlar nasılsınız? biraz dertleşmek istedim. bazende annelik duygusu sanırım üzülüyorum. iştahım açıldı çok yiyemesem de normal yemek yemeğe başladım ama nedense hiç kilo alamadım. Porsiyonlarımı çok artıramıyorum bu seferde aşırı şişip gaz yaşıyorum o daha felaket bi durum benim için. Doktora gittiğimde onunlada konuşacağım kilo alamamayı. ama böyle devam edermi diye korkmuyorda değilim. Bugün 14+0 oldum inş bebeğim besleniyordur ve sağlıklıdır
Bende de son zamanlar oluyor normal gibi geldi zaten nefesim de daralıyor konuşurken falan ama endişelendiysen doktoruna sor tabiBu çarpıntı olayını yaşayan var mı bana artık gelmeye başladı akşamları özellikle çarpıntım tutuyor nefes alamayacak duruma geliyorum ağzımdan burnumdan enfes almaya çalışıyorum ama yetmiyor gibi hissediyorum özellikle sıcaksa çarpıntı nefes darlığı üst üste gelince bayılacak gibi oluyorum doktora sorsam mı ki normal mi diye? Bir kere kalp doktoruna girmiştim 5. Haftalarda normal demişti hamilelikte olabilir demişti hafta da bir tansiyonunu ölç yeterli demişti ama kalp çarpıntım olunca o kalbimin sesi resmen kulaklarımda oluyor kalbim yerinden çıkacak gibi
Dimi canım benim ilk hamilelik olduğu için tecrübesizim.3 kilo alıp doğuma giden var kızlar takmayın kafanıza bu kadar kiloyu beslendiğiniz sürece yediğiniz hep zaten bebşe gidiyor. #Siz sağlıklı beslenmeye bakın zaten zamanı gelince kilo alıcsz. Doktorların önerdiğ kilo 12 sanırım oda zaten son aylarda baya alınıyor
Benim boy 1.66 60'la hamile kaldım şimdi 67Aaa boylarimiz ayni bende 77 yle hamile kaldım daha tartilmadim 1. Trimester bitene kadar da tartilmayi düşünmüyorum moralim bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?