2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
kızlar merhaba ben bu sene hiç yıllık izin yapamadım tatili eylüle aldık diye... hamile kaldığımı öğrendiğimden beri de hiç dinlenemedim hep çalıştım sadece pazar tatilleri yaptım işte... önümüzdeki hafta yıllık izne çıkacağım 1 hafta tatile gideceğiz dönüşte de doktordan 1 haftalık rapor istesem dinlenmek için sizce doktor verir mi? iş yerimde böyle mırın kırın eder gibi hissediyorum hani tatilden döndün rapor ne der gibi ama gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi

had inşallah tutar 2 oğluşun 1 tane de minnoşun olurHer şeysen öncr sağlıklı olsun da 3 erkek de güzel

Hamile olduğun için iş.yerinin mırın kırın edeblecrğini sanmıyorum doktoruna da belim ve kasığım çok ağrıyor bu şekilde verimli çalışabileceğimi.sanmıyorum 1 haftalık rapor verebilir.misiniz diyin. Biraz da mdem bulanıyor falan derseniz verir bence

dimi gerçekten cok yoruldum ya bide stresli bir işim var pazarlama işi çoookk zorlanıyorum

Kaç kiloyla hamile kaldın bende göbeğimle hamile kaldım
1.68 boyum,78 le kaldım şimdilerde 77 ye hatta bu sabah 76.8 i gördüm
Tatil iyi gelir tabidinlenmekte iyi gelir sonradında daha motive devam edersin canım,dr verir inşallah rapor,şikayetine göre değerlendirir tabi doktor farkediyor hepsi vermiyor,iş yerini sen tahmin edersin az çok şimdiden konuşsan mı bilemedim

Kızlar günaydın nasılsınız bende şimdi hastaneden geldim sonuç gösterdim idrar yolu enfeksiyonu geçmiş şükürler olsun ama bütün vitaminlerim düşük gelmiş onun için gıda takviyesi yazdı idrar yolu enfeksiyonu içinde etkiliymis kullananan varmı bu ilaçtan

Eklentiler

• 16939898917858378626879522832426.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 33
Çarpıntı bendede oluyor canım burda çok okudum gebelikte oluyormuş ondan artık korkmuyorum.
Doktorlar normal diyince bende üstüne düşmedim ama nefesim kesiliyor bazen başım dönüyor tansiyon mu acaba düşüyor ama tansiyonu genel de yükselen bir insanım panik alnında yükselir hemen tansiyonum 2 kere gebelik öncesi yüksek tansiyon yaşadım ama strese bağlı demişlerdi o zaman geçmiştim bir eczaneye gidip ölçtüreyim bütün en iyisi

Bana da aynı içerikleri sahip vinelac yazdı canım hatta vinelac hiçbir yerde depolarda yok artık trenyoldan sipariş verdim mecbur bekliyorum ki gelsin

Benimde sancım çok olmuştu yazmıştım burada bir gece sürekli derin ağırlar yaşadım farklıydı yani bu ağır demiştim sonra göbeğim alttan belirginleşmiş kilo zaten 3 ayda 1 kilo aldım sadece artık ilaç da kullanmıyorum ödem yapacak herhalde göbek belli olmaya başlıyor diye düşündüm bir de ikiz olunca :) o yüzden bence herkesin hafiften 12. Hafta da başlar iç karnı çok geniş değilse tabi bazıları var 6. Ayda bile hamile değil gibi maşallah

dimi gerçekten cok yoruldum ya bide stresli bir işim var pazarlama işi çoookk zorlanıyorum
Canım bende şimdi iş yerine dedim kendimi iyi hissetmiyorum ağırlarım var oysaki stresi kaldıramıyorum stresten ağrılarım oluyor doktoruma da yazdım rapor verebilir misiniz ona göre geleyim rapor almaya doktor veririm tabi dedi ben istedim 3 gün o verdi sağolsun 10 gün iş yeri de bir şey demedi geçmiş olsun dedi hatta önceki mesajını okudum tıklım izin sonrası alayım demişsin ben yıllık izne çıkmadan 1 hafta önce aldım sonra direk yıllık izne çıktım yokluk izinden 10 gün sonra geldim 1 gün çalıştım şimdi 10 gün yine rapor aldım özel kurumda çalışıyorum kimse bir şey demedi

Aaa boylarimiz ayni bende 77 yle hamile kaldım daha tartilmadim 1. Trimester bitene kadar da tartilmayi düşünmüyorum moralim bozulmasın

Benim hiç tansiyonum ölçülmedi ya neden acaba

Kızlar nasılsınız? biraz dertleşmek istedim. bazende annelik duygusu sanırım üzülüyorum. iştahım açıldı çok yiyemesem de normal yemek yemeğe başladım ama nedense hiç kilo alamadım. Porsiyonlarımı çok artıramıyorum bu seferde aşırı şişip gaz yaşıyorum o daha felaket bi durum benim için. Doktora gittiğimde onunlada konuşacağım kilo alamamayı. ama böyle devam edermi diye korkmuyorda değilim. Bugün 14+0 oldum inş bebeğim besleniyordur ve sağlıklıdır

Benim hiç tansiyonum ölçülmedi ya neden acaba
Alllah allah her kontrolde hem kilo hemde tansiyonum ölçülüyor. Ölçülmesini iste kuzum genelde ölçüyorlar diye biliyordum.

3 kilo alıp doğuma giden var kızlar takmayın kafanıza bu kadar kiloyu beslendiğiniz sürece yediğiniz hep zaten bebşe gidiyor. #Siz sağlıklı beslenmeye bakın zaten zamanı gelince kilo alıcsz. Doktorların önerdiğ kilo 12 sanırım oda zaten son aylarda baya alınıyor

Bende de son zamanlar oluyor normal gibi geldi zaten nefesim de daralıyor konuşurken falan ama endişelendiysen doktoruna sor tabi

Dimi canım benim ilk hamilelik olduğu için tecrübesizim. bebek beslensin bana yeter haftaya anlayacağım zaten neyin ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…