2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
valla şu zamana kadar iyi gidiyordum dün ki lekelenmeden sonra ciddi anlamda yorulduğumu hissettim çünkü iş yerindeyken vs sürekli lekelenmem devam etti eve gittim dinlendim yattım 1 saat sonra durdu resmen sandalyede oturmaktan stresten oluyor diye düşünüyorum artık dinlenmek hakkım nasıl olsa 4. aydan sonra baya toparlayacağız

kilo almanız gerçekten iyi bir şey değil zaten inanın daha henüz 14 haftada çookk erken zaten 6. aya kadar normal rutinde beslenebiliyoruz 6. aydan sonra günlük kalori arttırımı gerekiyor sen faydalı şeyler yemeğe bak işte bebeğe iyi gelecek şeyler nedir bu mesela muz, ceviz, yumurta, avokado, mercimek yemeği çok çok faydalı bu arada kuzum mutlaka yemeğe çalış onu da zaten eğer paketli gıda fastfood hamur işi yemez ev yemeği yerseniz çok kilo almazsınız ama bebek çok iyi beslenir

Haklısın canım çok haklısın almayınca öyle bir algı oluyor ya bebek besleniyor mu? Hergün muz yiyorum az önce ceviz yedim sabah yumurta yedim. Geçen hafta mercimek yemeği yapmıştım ama evimde değilim eve geçeyim yine yapacağım. Bunlar bebeğe faydalıysa çok mutluyum şuanda. hersey onlar için

Alllah allah her kontrolde hem kilo hemde tansiyonum ölçülüyor. Ölçülmesini iste kuzum genelde ölçüyorlar diye biliyordum.
Bugün bir medikale gidip tansiyon aleti alayım eve en iyisi bir de bu yaz bende tatili iptal etmek zorunda kaldım şimdi yazlığa girmek istiyorum 4 saatlik yol aslında hamile yastığımda arabanın arka koltuğunda saat başı dinlenerek gitsem bir şey olur mu? Doktora da sorayım yarın izin verirse tabi bakalım giden oldu mu uzun yol

Canım tansiyon aleti ile ilgili bi konu okumuştum dijitalleri pek önermiyorlar yanlış gösterebiliyormuş deneyimlemedim ama yinede söyleyim dedim. Steteskoplu cırtlı manuel olanlar daha iyi diyorlar. Yinede bi araştır istersen.

4 saate kadar uçak yolculuğuna izin verdi doktor

Kilo alman önemli değil önemli olan bebeğe besleyici gıdalar göndermen onun dışında kilo bile versen sıkıntı değilmiş porsiyon çok olunca bebeğe faydası olmuyor sana zararı oluyor miktarınca yesen yeterli bebiş alır senden merak etme. Ayrıca araştırmama göre bu durum 4 ay sürüyormuş ondan sonra iştah açılıyormuş inşallah

Ben 67 ile hamile kaldım, 2 hafta önce doktora gittiğimde bir kilo aldım diye doktor dikkat et dedi, şimdi eşim şehir dışına çıktı bende annemlerde kalıyorum 4 gündür bende bir kilo vermişim oysaki güzelde besleniyorum ama makarna pilav hamur işlerini bıraktım açıkçası yani çünkü kilo almaya meyilli bir bünyem var, ama sağlıklı beslendikten sonra bence kilo çok önemli değil mesela ceviz muz yoğurt ara öğünlerde mutlaka yiyorum akşama da yemek yanına ayran ya da salata, abur cuburu kestim arada çikolata yiyorum o da canım çekiyor

Gebelikle troidi yüksek çıkan ilaç kullanan var mı arkadaşlar ,varsa hangi ilacı kullanıyorsunuz ?

Gebelikle troidi yüksek çıkan ilaç kullanan var mı arkadaşlar ,varsa hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
Benim 4,75 ti gebelik öncesi sonra 25lik levotrin kullandım 2 hafta sonra 2.49a düştü o şekilde transferim oldu. 25lik kullanmaya devam et dedi doktor, sonra 2.10a düştü en son 0.50ye düşünce ilacı bıraktırdı ama ayda bir test verip kontrol ediyoruz. En son testimde 0.90a çıktı. İlk trimesterda 2.5 altında olmasını istiyorlar. 2. trimesterda 3ün altında olmasını istiyorlarmış.

Ben en son 6 haftada ölçtürdüm düşük dediler bana şimdi evde tansiyon aletim bile yok almak gerekiyor bana..yüksek olmasın yeterki

13+3 Bende 1 kilo aldım zar zor doktoruma hep sordum neden almıyorum bana diyor şimdi kilo almak çok erken zaten bende sorun görmedim hiç çünkü kardeşimde öyleydi

Benimde tam 7 yıl sonra mucize kendiliğinden oldu öncesinde tüp bebek tedavileri ve kanser yendim kafamdan bebiş olmayacağını silmiştim, şok olduk
Canım çok çok geçmiş olsun ne kadar güçlüsün maşallah sana arkadaşım, Allahım da sana ne güzel mükafat vermiş. Benimde öyle kendiliğinden oldu. Tedaviye başlayacaktık ki o ay hamile kaldım. Çok inanıyorum sabrı sonu hep mükafat şükürler olsun, sağlıklı evladını kucağına al inşallah

Çok doğru söyledin ben hemşireyim dijital olanlar yalnış ölçüyor kesinlikle mesela onunla ölçsen hemen başkasının ve ya kendi tansiyonunu tekrar ölçmek için en az 10 dakika beklemelisin

Benim de 3,95 çıktı 8. Haftadan itibaren ilaç kullanıyorum bana euthyrox başladı önceki gebeligimde de çıkmıştı levutron kullaniyordum aynı doktorum yoktu o gün başka bir doktora gittim bugün de aklıma takıldı farklı bi ilaç ama içeriği aynı yine de bi tereddüt ettim

Manuel de yanlış ölçüm yanıltabilir diye düşündüm kendim ölçeceğim için bilemedim ama medikalciye bir sorayım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…